Andre siger


Det er faktisk ret vildt, hvilke forandringer det allerede har skabt!Hvilke positive forandringer har forløbet indtil videre sat i gang?

Det er faktisk ret vildt, hvilke forandringer det allerede har skabt! (10 uger inde i forløbet "Skab et high-end forløb og et salgssystem til at få udsolgt.")

Nu er det først for alvor blevet tydeligt for mig præcis, hvordan jeg kan hjælpe mine kunder til at skabe de ændringer, de ønsker. 


Og det er ikke, fordi jeg var grøn indenfor området. Jeg har brugt 6 år på at uddanne mig til ergoterapeut, PD i psykologi og kandidat i pædagogik. Derudover har jeg arbejdet i feltet i mere end 20 år.

Det har givet mig et helt andet overblik og en dybere forståelse for, hvordan jeg kan gøre en forskel for mine kunder netop med dét, jeg kan


Og det troede jeg faktisk allerede, at jeg havde okay styr på…


Det giver mig meget mere mening og langt større tilfredsstillelse i mit arbejde.


Det er blevet langt nemmere at have afklarende samtaler med kunder, fordi jeg er blevet meget mere tydelig på, hvilke problemer jeg kan hjælpe med, og hvad der er særligt ved min tilgang – hvad jeg står for.


Og så har jeg allerede solgt nogle dyrere forløb nu. Det er lidt vildt!


Hvad var dine udfordringer inden du startede på forløbet?

Inden det intensive forløb med Line , følte jeg, at jeg kørte i ring, og ikke rigtig kom ud af stedet. Jeg manglede en oplevelse af virkelig at gøre en forskel for mine kunder. Jeg manglede kunder og indtjening.


Det betød, at jeg havde rigtig svært ved at finde gejsten og troen på, at jeg kunne udvikle min virksomhed.


Faktisk overvejede jeg at lukke min virksomhed, fordi jeg havde så svært ved at se lyset for enden af tunnelen.


Jeg følte, at jeg allerede havde brugt en masse energi og tid på at udvikle nye ydelser fx onlinekurser, men uden at være kommet helt i mål. Og uden at føle, at jeg sådan rigtigt havde fat i, hvilken forskel jeg kan gøre for mine kunder.


Hvad betyder den tætte sparring for dig?

Den tætte sparring betyder, at jeg hurtigere kommer op på hesten igen, når det er svært og krævende.


Det at have Lines støttende hånd i ryggen gør en kæmpe forskel ift. at holde ved, tro på at det lykkes og finde frem til det, der giver mening og værdi – både for mine kunder og for mig.


Det vi har nået på forholdsvis kort tid, har jeg kredset om i flere år, uden at føle, at jeg rigtig kom videre. Jeg mistede pusten on/off. Det føles helt anderledes nu.

Den kontinuerlige og hyppige sparring gør bare en kæmpe forskel for at bevare troen på og lysten til at gå videre med at udvikle min virksomhed.


Det er blevet tydeligt for mig, hvor stor en forskel det gør at være i dette meget dybdegående forløb, som er tilpasset netop mig og min virksomhed.
Og at det kræver udholdenhed og commitment.

Hvad har været det mest overraskende for dig? 

Jeg troede, at jeg havde arbejdet seriøst med min virksomhed, men nu kan jeg se, hvordan jeg er meget mere committet end jeg var før. 


Jeg tror på det her på en helt anden måde end jeg har prøvet før.


Jeg oplever en helt anden tilfredsstillelse med mit arbejde og de forløb jeg allerede har gang i. Og jeg tænker, at det kan udvikles til at blive endnu bedre, når jeg øver mig og får flere erfaringer med mit high-end forløb.


Hvad var du gået glip af, hvis du ikke var startet i forløbet? 

Hvis jeg ikke var startet i dette forløb, ville jeg være gået glip af at skabe mit high-end forløb, og ville været gået glip af at føle meget større tilfredsstillelse og dybere mening med mit arbejde.


Jeg ved nu, at jeg aldrig kunne komme så langt med min virksomhed på egen hånd.


Jo længere jeg er kommet i denne dybdegående proces, jo tydeligere er det blevet for mig, at det ikke er muligt at gå hele den vej på egen hånd. Det er umuligt selv at bevare overblikket over processen. Det kræver en helt særlig viden, uddannelse og erfaring, som jeg ikke har, men det har Line heldigvis.


Og så har Line en helt særlig evne til at forstå og sætte sig ind i, hvad jeg står for, hvad der giver mening for mig og selvfølgelig mine kunder😊


Helle Rudolf


Ergoterapeut & cand.pæd.

Ejer af Rudolfbarn.dk


Bare én time med Line har gjort en kæmpestor forskel

Bare én time med Line har gjort en kæmpestor forskel. Det er den mest direkte, konkrete hjælp, jeg nogensinde har fået.

Line gik til mig med megasvære spørgsmål, som pludselig gjorde det klart for mig, i hvilken retning jeg vil booste min business.

De 3 konkrete opgaver, jeg fik på baggrund af samtalen, fik ideerne til at boble ud af mig. Jeg arbejder nu med en tydeligere strategisk planlægning, som gør det hele sjovt og meget lettere.

Tusind, tusind tak Line. Jeg glæder mig til næste samtale.


Lone Ladefoged


Psykoterapeut /slankespecialist
Ejer af slankestudiet.dk


Jeg oplever større arbejdsglæde og struktur på hverdagen

Inden BusinessFOKUSforløbet hos Line var mine udfordringer:
Struktur i mit arbejde. Multitasking og 100 bolde i luften og følelsen af at arbejde meget sporadisk på alt for mange projekter frem for at koncentrere mig og virkelig at rykke på få udvalgte projekter.

Jeg havde følelsen af at stresse over at holde mange bolde i luften, og samtidig være maks effektiv, mens jeg prøvede at skifte mellem boldene flere gange om dagen - det stjal mit overskud, og ofte følte jeg mig presset og havde dermed også dårlig samvittighed, når tiden nærmede sig 15-16, hvor jeg skulle hente min dreng. Jeg havde jo ikke nået rigtigt at arbejde.

Jeg er blevet overrasket over, at jeg faktisk ikke nødvendigvis behøver at ændre på mig selv - men mere sætte nogle nye vaner i spil, så arbejdsmetoden bliver mere hensigtsmæssig.

Igennem BusinessFOKUSforløbet er det blevet tydeligt, at Less is more - gør få ting godt og grundigt, frem for 10 ting halvt - eller i mit tilfælde 10 ting perfektionistisk og med det medfølgende stress, overskud og tidsmangel. Jeg behøver ikke at overdeliver og perfektionere helt vildt hver gang på hvert et produkt eller projekt.

Jeg oplever større arbejdsglæde og struktur på hverdagen. Dejligt med opgaver fra gang til gang, så der var noget konkret at gå til og kunne se resultater af.

Hvad vil du sige at andre kan få ud af et BusinessFOKUSforløb?
Hos Line får du "skelettet" og strukturen på plads i din business, så det giver dig en klarere retning og overskud til at nå dine mål. Samt en mere hensigtsmæssig måde at arbejde på i det daglige.

Hvis jeg ikke havde startet i BusinessFOKUSforløbet hos Line var jeg gået glip af et vigtigt fugleperspektiv på min virksomhed og dens "blinde vinkler". Og nogle indsigter på, hvordan jeg selv arbejder, og om det er hensigtsmæssigt.

Det har været en stor hjælp at en anden har taget luppen frem og kunnet finde punkter til forbedring.


Mille Stengård


MIST Fotografi


Nu lever jeg af min klinik, og har ikke brug for trygheden i et ekstra job

Inden min første businesssession med Line havde jeg et arbejde ved siden af min klinik, som jeg gerne ville skippe. Jeg følte mig meget hængt op og synes jeg arbejdede hele tiden.

Efter jeg startede businessforløbet har jeg sagt mit job op i hjemmeplejen og fundet ud af, at jeg fint kan leve af klinikken og mine doTerra olier.

Jeg har fået tid til fordybelse, noget som jeg virkelig savnede. Så jeg kunne arbejde også på min virksomhed og ikke kun i min virksomhed.

Jeg har fået en mand der hjælper mig med det it jeg har lidt svært ved og det jeg før brugte oceaner af tid på

En afgørende indsigt har været, at man godt kan blive lidt ensporet og kun se tingene fra sin egen lille navle, og at det er super udbytterigt at få andre øjne på en selv og det man laver.

En af de ændringer der er sket, efter jeg startede på businesssessionerne er, at jeg nu kun lever af min klinik, og ikke har brug for trygheden i et ekstra job. Jeg behøver ikke knokle mig til det hele. Jeg fik også skubbet til at sætte mine priser op.

Til andre vil jeg sige, at Line kan hjælpe med at få kigget på mulighederne, i stedet for de begrænsninger vi ofte får sat op for os selv

Jeg kan på det varmeste anbefale Line, hvis du gerne vil se nogle resultater.


Vivi Barløse


Zoneterapeut
Ejer af Augustaklinikken


Det gik op for mig at jeg jo selv kan styre min tid

Inden vores 1 til 1 businessFOKUSsession havde jeg svært ved at finde og holde fokus. Svært ved at skabe struktur og lavede mange overspringshandlinger i løbet af en dag.

Overspringshandlingerne gjorde mig tung og gjorde at jeg ikke rigtigt formåede at få handlet videre på alle de ting jeg fik sat i søen ..

Det gik op for mig at jeg jo selv kan styre min tid, især hvis jeg planlægger.

Det var klart en a-ha oplevelse, at jeg fandt ud af, jeg var faldet i penge fælden. At jeg var kommet for langt væk fra mit oprindelige why som ikke handlede om at tjene penge, men at kunne inspirere.

Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor meget 1 session kunne skabe af ændringer for mig.

Og så er Line bare et skønt menneske at sparre med.

De varmeste anbefalinger herfra.


Tina Aabo


Relax&Release


Det er en kæmpe lettelse i min hverdag og mit liv faktisk

Tusinde tak for endnu en super business session. Jeg er SÅ glad og kan mærke vi er på vej i den rigtig retning, at jeg får mere og mere fat i det jeg har gået og manglet og ikke kunne sætte ord på/eller finde frem til.

Ihhh, det er fedt!!.

Det er helt fantastisk ENDELIG at få sat ord på det jeg gør.

Du er så skide god til at finde og stille de
spørgsmål, der kan hjælpe mig videre og være min "oversætter"/spejl af hvad jeg siger. YES!!! Og det er kun en start. Jeg glæder mig så meget til det videre arbejde.

Du ser mig, og det hjælper mig med at se mig selv og det jeg gør for mine kunder. Det er så fedt ENDELIG at blive mødt, at få den hjælp der kan få mig videre.


Jubbbbiiii, jeg har prøvet og søgt i årevis og har ikke kunne få hul igennem. NU er der sørme hul igennem, - wauhhh sikke en følelse. TAK Line !!!

Før var jeg dybt frustreret over hvad min forretning egentlig tilbyder. Jeg skød med spredehagl og havde efterhånden mistet lysten og passionen. For jeg anede ikke hvordan jeg skulle komme videre.

Jeg vil give dig virkelig meget ros for din måde at business coache på. Du går aldrig ind i min offerrolle og giver den opmærksomhed. Du/vi bruger ingen tid på hvordan det går og small talk. Nej, du går lige på opgaven og vores aftaler. Det er virkelig dér du gør en stor forskel fra andre jeg har prøvet at få hjælp af. De går alt for meget op i small talk og tilpasser sig ikke kunden. Det virkede som om de ville proppe mig ned i en kasse og helst ikke stikke udenfor.

Du lytter og opfanger lynhurtigt og guider mig videre hvor jeg har behov.

Du lytter til mine frustrationer og problemer og er vild god til at guide mig videre med konkrete værktøjer. Du hører med det samme hvor skoen trykker hos mig og hvor jeg er udfordret.

Du giver mig meget konkrete værktøjer, som vi afprøver og tilpasser mig. Det er helt fantastisk. Det er bare så fedt, at vi går i dybden og jeg finder ind til, hvad og hvordan jeg skal gribe det hele an. Det er en kæmpe lettelse i min hverdag og mit liv faktisk. Jeg er ikke nær så stresset OG frustreret OG bekymret hele tiden. Det er virkelig skønt. TAK Line!!


Jane Hyldgaard


Ejer af maskelade


I stedet for at rode rundt i blinde, fik jeg nu en plan

Før sessionen var det kaos i mit hoved.

Jeg havde ingen plan og vidste ikke, hvad jeg skulle fokusere på.

Hver dag var det tilfældig hvad jeg lavede i min business, og det var meget drænende og jeg brugte meget energi rent mentalt for at finde ud af, hvad jeg skulle gøre.

Line hjalp mig med at mærke efter, hvad jeg vil og hvordan jeg ønsker at min arbejdsdag skal se ud. Hun hjalp mig også at se, hvad jeg bruger min tid på nu, og hvad der er klogest at bruge tiden på fremover.

F.eks. brugte jeg meget tid på at give alt muligt væk, noget der tog fokus fra at male og skabe nye produkter. Jeg kan stadig gøre de der ting, men de skal bare ikke stå først på min prioriteringsliste.

Så i stedet for at rode rundt i blinde, fik jeg nu en plan for, hvad jeg skal gøre.

At komme til denne indsigt har allerede frigivet så meget energi.

Jeg har en plan og ved hvad jeg skal nu, og det er vildt befriende.


Hanne J. Kondziella


Kunstner
Ejer af hannekondziella.com


 Jeg fået mere energi og glæde og overblik og fokus omkring salg

Tak for din uvurderlige hjælp til, at jeg fik handlet og kom op på næste step i min business.

Jeg er dybt taknemmelig over din spot on sparring. Du får jo en til at se klart og så handle på tingene. Ikke mindst også når man forbereder samtalen med dig.

Inden jeg snakkede med dig døjede jeg med stress og havde mange bolde i min business.

Det, at jeg ikke fik solgt nogle arrangementer ærgrede mig og jeg bebrejdede mig selv, at jeg ikke fik det gjort.

Vi fik planlagt nøjagtigt, hvad jeg vil sælge og til hvem på et år, og det har også givet mig ro og overblik.

Det mest overraskende har været, at du satte spot på, at jeg drænes af den lange opsætningstid mht. show. Jeg vidste det godt, men du fik mig til at indse, at det hindrede mig I at sælge.

Det har været en A-ha oplevelse at indse, at ved at skære ned og gøre det lettere stiger lysten så markant til at handle.

Efter vores 1 til 1 business session har jeg fået mere energi og glæde og overblik og fokus omkring salg.

Tusind tak for din hjælp til at skabe handling, struktur, fokus og ikke mindst ro omkring min virksomhed og mit liv.


Henriette Hald


Musiker og medejer af anders-hald.dk


 Tid til forberedelse er en prioritet nu


Inden vores 1 til 1 businesssessioner var en af mine største udfordringer, at finde tid til forberedelse. Jeg ved, at det lønner sig, så det er en prioritet, der er vældig synlig for mig nu. Tak for det.

Jeg er blevet bevidst om ting, jeg ikke før har set, så jeg har fået nye perspektiver. Og du har bekræftet mig i, at budskabet er vigtigt, og at jeg er klar til at løfte opgaven videre og finde gaverne i det.

Det har overrasket mig, at det har været meget let og ligetil at gå til samtalerne med dig, hvor du også har bragt mig videre med dine gode spørgsmål. At du har været meget large med din hjælp, og at du efterfølgende inviterer mig til at henvende mig, hvis jeg er kørt fast.

Du er god til at gøre det konkret for mig. Tak.

Èn ting, der har været afgørende har været opgaverne imellem hver session, de har givet meget.

Mange tak for din hjælp, Line.


Ulla Thing


Ejer af Thing Kommunikation


Jeg har fået styr på, hvad der er nødvendigt og jeg får gjort tingene

Inden jeg startede på et businessforløb hos Line var mine udfordringer, at jeg godt vidste en hel masse om, hvad jeg ville gøre, men manglede en prioritering i rækkefølgen. Og jeg manglede en klar ide om, hvornår jeg skulle gøre hvad.

Med Lines hjælp har jeg fået styr på, hvad der er nødvendigt og jeg får gjort tingene. Jeg får også evalueret på skrift, så jeg kan gå tilbage og se, hvad der er sket, og hvad der har duet/ikke duet.

Det allermest overraskende har været, at det går så let at sparre med en (endnu) ret fremmed person i telefonen. Jeg er egentlig ikke et telefonmenneske, men Line er god til at være nærværende og skabe en personlig kontakt, så jeg intet besvær har med at tale i tlf i lang tid. Og få noget ud af det.

Hvis jeg havde sagt nej tak til et businessforløb med Line havde jeg manglet struktur og inspiration, som ville have gjort processen med at oparbejde mit firma meget længere.

Businessforløbet kommer til at betyde, at jeg når mit (indtjenings) mål meget hurtigere.

Jeg valgte at investere i et længerevarende forløb, fordi jeg ved første session opdagede, hvor meget det gav mig, var jeg slet ikke i tvivl om, at det måtte jeg bare investere i. Og jeg fandt prisen fin, der er virkelig value for Money.

Til andre vil jeg sige, at de kan få struktur og en sparring ude fra som alle virksomhedslederer, store som små, har brug for.


Kim Wilken


Body-sds terapuet
Ejer af Kim Wilken kropsterapiKontakt mig HER, hvis du vil høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

eller

Book en samtale 


Skal jeg hjælpe dig hele vejen i mål med at skabe et kvalitetssikret forløb/uddannelse?

Og et skræddersyet salgssystem til at få udsolgt? 

© 2024, Fri og Kreativ I CVR: 34977895  I  Handelsbetingelser  I  Privatlivspolitik  I Kontakt

>
Scroll to Top