Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Fri og Kreativ
Bagå 5 B
3790 Hasle
CVR nr.: 34977895

Kontakt os på: line(at)friogkreativ.dk

1. Køb

Ved alle køb gælder, at kunden skal acceptere vilkårene, før købet kan gennemføres. Vilkårene er uddybet herunder.

 

1.2. Gyldighed af onlineforløb, kurser og produkter

Når der én gang er købt adgang til et digitalt produkt eller kursus vil adgangen til produktet være ubegrænset fremover. Det vil sige, at kunden har ubegrænset adgang til alt materialet, så længe kurset eksisterer hos Fri og Kreativ.dk. Helt konkret kan kunden via et personligt log-in tage kurset igen og igen, hvis det ønskes. Kunden har også mulighed for at downloade materialet fra kurset, hvis det foretrækkes.

Fri og Kreativ har dog ret til at nedlægge kurser og produkter. I sådanne tilfælde vil brugerene af produktet få mulighed for at downloade materialet til eget brug.

 

1.3. Abonnement

1.3.1. Tilmelding
Det vil altid fremgå tydeligt af produktbeskrivelsen, hvis der er tale om et abonnement. Beløbet for hver abonnementsperiode og hvor ofte en betaling bliver trukket vil også fremgå tydeligt.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.
Abonnementsprisen, som tydeligt er oplyst på produktsiden, bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket sendes altid på e-mail.

1.3.2. Fornyelse
Abonnementet fornys med det oplyste interval og beløbet trækkes automatisk forud for hver abonnementsperiode. Kvitteringen for trækningen sendes automatisk ved hvert træk til den ved købet oplyste e-mailadresse.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura eller ved at sende en mail til line(at)friogkreativ.dk. Systemet vil dog ofte automatisk sende dig en påmindelse med link til at registrere dit nye kort.

1.3.3. Opsigelse
Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og stoppe dit abonnement. Der er ingen tvunget binding. Du kan også skrive til kundeservice på line(at)friogkreativ.dk, så opsiger vi dit abonnementet indenfor 5 hverdage.

Du kan enten vælge at stoppe dit abonnement øjeblikkeligt eller lade det løbe til slutningen af den periode, du har betalt for. Hvis du stopper dit abonnement øjeblikkeligt, modtager du med det samme en mail der bekræfter, at dit abonnement er opsagt. Hvis du lader dit abonnement løbe til slutningen af perioden, modtager en mail, når dit abonnement er løbet ud, der bekræfter, at du er udmeldt. Efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal selvfølgelig stadig betales. Og allerede indbetalte beløb tilbagebetales ikke.

1.4. 1 til 1 sessioner og forløb
Alle 1 til 1 sessioner og forløb betales inden start.

Hvis du er nødsaget til at melde afbud skal det ske senest 24 timer før. Ved afbud senere end 24 timer før sessionens begyndelse refunderes sessionen ikke. Der er ikke fortrydelsesret på 1 til 1 sessioner og forløb.

Forudbetalte sessioner kan afvikles optil 2 år efter købsdato.

1.5. Priser og betaling
Alle priser er i danske kroner eksklusiv moms, medmindre andet tydeligt er angivet. Produkterne kan købes med Dankort, VISAkort, Mastercard og via bankoverførsel. Alle mulighederne vil fremgå ved bestillingen.

Kvittering for købet sendes altid direkte på købers mail.

Ved et hvert køb skal kunden acceptere handelsbetingelserne, før købet kan gennemføres.

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

1.6. Fortrydelsesret
Med mindre andet fremgår er der ingen fortrydelsesret på onlinekurser og produkter.

I særlige tilfælde gives 14 dages fuld tilfredshedsgaranti.

I disse tilfælde kan kunden aflyse købet ved at sende en mail direkte til line(at)friogkreativ.dk indenfor den angivne tidsfrist med besked om at købet skal annulleres.

1 til 1 sessioner – der er ikke fortrydelsesret på 1 til 1 sessioner, når en session er købt, refunderes den ikke. 

1.7. Kontakt og kundesupport
Du er altid velkommen til at henvende dig til Fri og Kreativ.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Skriv direkte på line(at)friogkreativ.dk

2. Levering

2.1. Levering af onlineforløb, kurser og produkter
Onlineprodukter leveres digitalt via en e-mail med et link, der giver adgang til de videoer, lydfiler eller tekster, som produktet består af. Levering sker automatisk i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Enkelte onlineprodukter har en specifik start- og slutdato, der giver adgang inden for en begrænset tidsperiode. Det vil fremgå tydeligt af produktbeskrivelsen. De fleste digitale produkter vil kunne startes med det samme og vil give kunden ubegrænset adgang fremover, efter at købet er foretaget.

3. Rettingheder til onlinekurser og produkter
Alle rettigheder til kurser, workshops, events og digitale produkter tilhører Fri og Kreativ.

Når du køber adgang til et produkt får du én licens til at benytte det købte produkt for én person. Når du køber et digitalt produkt omfatter din licens også din husstand. Kopiering af indhold til videresalg eller videredistribution til tredjepart er ikke tilladt og er et brud på denne aftale. Som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette ske på korrekt akademisk vis med henvisning til Line Larsen og virksomheden Fri og Kreativ.

4. Personoplysninger
Der videregives ikke personoplysninger om kunder, med mindre der sker grove brud på denne aftale.

5. Ændringer af vilkår
Fri og kreativ har til enhver tid ret til at revidere disse vilkår. De vil altid være tilgængelige ved køb, og køberen skal altid godkende, at vilkårene er læst, forstået og accepteret inden ethvert køb.

Ved eventuelle spørgsmål angående produkter eller vilkår:

kontakt Fri og Kreativ på: line(at)friogkreativ.dk

Sidst opdateret d.04/01 2020

>
Scroll to Top