Onlineforedrag “Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig”

I foredraget får du de 7 trin du skal følge for at designe, din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig.

De 7 trin hjælper dig til at arbejde mere strategisk og opbygge din virksomhed, så den støtter dig i at leve dit liv, på den måde, der er mest meningsfyldt for dig.

Når du følger de 7 trin arbejder du smartere i stedet for hårdere.

Du bliver mere fokuseret og når derfor længere.

Desværre ender mange selvstændige og iværksættere med at tilpasse deres liv til deres virksomhed, i stedet for at zoome ud skabe det store overblik og opbygge deres virksomhed, så den støtter dem i at leve det liv, der passer til dem. 

Det betyder desværre, at mange ender med at arbejder mere end de har lyst til, tjener mindre og tager opgaver, som de ikke synes er spændende. Det kan desværre resultere i, at de mister deres drive, motivation og energi.

Når du designer din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig. Starter du med at tage udgangspunkt i, hvordan du gerne vil leve dit liv, og bagefter opbygger du din virksomhed, så den støtter dig i det. 


Onlineforedraget er optaget på video og tager lidt over en time.


Tilfredshedsgaranti

NB: Du får min personlige tilfredshedsgaranti, der betyder, at du kan få alle dine penge tilbage, hvis du inden for 14 dage har set foredraget og af en eller anden grund ikke er tilfreds med det.  

Pris: 497 kr. plus moms

Du har adgang til foredraget i et år efter dit køb

>
Scroll to Top