Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Velkommen til

IMG_5382Jeg hedder Line Larsen :)

Jeg hjælper dig med at fokusere på dine vigtigste opgaver og give dig et kærligt skub, så du kommer ud over rampen med din virksomhed.

Jeg hjælper dig med at opbygge din virksomhed omkring dine styrker, skabe systemer der arbejder for dig og fokusere der, hvor du kan skabe mest værdi for dine kunder, – så du arbejder smartere istedet for hårdere. 

Samtidig hjælper jeg dig til at nyde processen, så du får plads til at lege og eksperimentere, når du udvikler din virksomhed.

Privat

Line Larsen 1 til 1 business session

Jeg har selv i høj grad opbygget en livsstilsvirksomhed, der giver mig mulighed for at leve mit liv på den måde, der giver mest mening for mig.

I øjeblikket har jeg kastet mig ud i at bygge et bæredygtigt halmhus sammen med min kæreste. Det har på mange måder været en ret vild proces. Og det har til tider været utrolig udfordrende. Andre gange har det været virkelig meningsfuldt.

Processen minder faktisk på mange måder om at være selvstændig.

Vindue i halmhus 2014-08-24 16.04.08Det kan for eksempel virke helt vildt uoverskueligt, når man står overfor en ny udfordring, som man ikke har nogen idé om, hvordan man skal løse. Der er et utal af detaljer man skal have tjek på. Og det er en proces, hvor man hele tiden bliver konfronteret med nye ting man skal tage stilling til. Her gælder det om at fokusere benhårdt på de vigtigste opgaver, være løsningsorienteret og rykke et skridt ad gangen i den rigtige retning.

Det (at være selvstændig og at bygge hus) giver en kæmpe frihed, der betyder at man kan designe sit liv, så det passer til de ønsker, behov og drømme man har og det er altafgørende for mig :)

Lægges på plads

Vi flyttede endelig ind i vores halmhus i sommeren 2016. Og nu er vi i fuld gang med at opbygge vores have, så vi selv kan dyrke mange af de frugter, grønsager, krydderurter og nødder vi spiser. 

Lidt om min baggrund 

Jeg er nørd i at optimere virksomheder. Jeg har taget en række amerikanske businesskurser fra de bedste i verden (til en værdi på flere 100.000 kr.).

Jeg brænder for at hjælpe dig, der er selvstændig med at opbygge din virksomhed omkring dig og den livsstil du ønsker. Alt for mange selvstændige, glemmer, at de selv skaber deres virksomhed og deres fremtid. Som selvstændige har vi en helt unik mulighed for at skabe det liv vi ønsker.  Så hvorfor ikke skabe en virksomhed, der støtter dig i at leve dit liv på den måde, der er mest meningsfuld for dig?

Som selvstændige har vi de bedste muligheder for at “work smarter not harder”. Vi kan opbygge systemer, der arbejder for os – og vi kan lave en langsigtet strategi, der støtter os i at være fokuseret og hjælper os til at undgå at spilde tiden med at prøve en række tilfældige ting af, der alligevel ikke giver den store effekt.

Personligt elsker jeg systemer, der arbejder for mig. Og jeg elsker at hjælpe andre selvstændige med at optimere deres virksomhed, så den støtter dem i at leve det liv de allerhelst vil leve.

Udover min kærlighed til at optimere virksomheder er jeg dybt fascineret af, hvordan vi kan optimere vores psyke og mindset til at arbejde for os. Jeg har en kandidatuddannelse i Psykologi og Udviklingsprocesser fra Roskilde Universitet. Og jeg er Procescoach, uddannet fra Roskilde Universitet og Professionshøjskolen Metropol.

MyanmarDerudover har jeg undervist unge fra hele verden i at designe, planlægge og organisere uddannelsesforløb. (Billedet er fra Myanmar, hvor jeg i 2012 underviste gennem Action Aid.)

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg hjælper dig, der er selvstændig med at designe din virksomhed og dit liv, så det passer til dig. Mange glemmer desværre at tage højde for, hvordan de vil leve deres liv og “glemmer” derfor at designe deres virksomhed, så den støtter dem i at leve deres drømmeliv.

Du har mulighed for at få min hjælp gennem et af de online forløb eller produkter jeg har skabt i shoppen HER

Du har også mulighed for at få et 1 til 1 business forløb med 100% fokus på dig og din virksomhed – se priser og mere HER

Grundlæggende hjælper dig med at “work smarter not harder” og få handlet på dine vigtigste opgaver, så du kommer ud over rampen med din virksomhed.

Jeg hjælper dig blandt andet med at finde ind til:

  • Hvad dine vigtigste opgaver er – så du bruger din tid de rigtige steder og rykker hurtigere.
  • Hvor du skal fokusere lige nu for at skabe de resultater du ønsker.
  • Hvordan du opbygger systemer, der arbejder for dig igen og igen, så du ikke skal lave det samme arbejde igen og igen.
  • Hvordan du skaber en professionel arbejdsdag, så du undgår unødvendige overspringshandlinger.
  • At zoome ud, og skabe et overblik over hvordan du opbygger din virksomhed, så den støtter dig i at leve dit liv, på den måde, der er mest meningsfyldt for dig.

Samtidig kan jeg hjælpe dig med:

  • Hvad du skal gøre for at håndtere den indre tvivl og de bekymringer, der typisk følger med, når man er selvstændig.
  • Hvordan du håndterer den indre kritik, modstand og perfektionisme, der kan holde dig tilbage.
  • At styrke din tro på dig selv og dine produkter, så du griber de muligheder du har og kommer ud over rampen.

Jeg hjælper kort sagt dig, der er selvstændig til skridt for skridt at kommer ud over rampen og skabe den hverdag og den virksomhed, der passer bedst til dig og dine unikke styrker.

OBS: Jeg tilbyder et begrænset antal individuelle 1 til 1 business forløb.

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder om at få skræddersyet hjælp til dig og din virksomhed. Så skriv dit navn og din email herunder. Så kontakter jeg dig.

* (Skal udfyldes)

 

Derudover skal du vide, at mentorforløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes” måske er noget for dig.

På forløbet får du hver måned en mentorsession med inspiration fra succesfulde selvstændige, som fx. Johan Bülow, Christina Hembo, Joan Ørting, Martin Thorborg og Lennart Lajboschitz (TIGER). Så du kan bruge deres erfaringer til at designe din virksomhed og dit liv, så det passer til dig. Og du får mere sjov, glæde og profit ind i din virksomhed.

Se mere om mentorforløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes” Klik HER.