Velkommen til

IMG_5382Jeg hedder Line Larsen.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe selvstændige med at skabe et high-end forløb eller en uddannelse de kan leve godt af og et salgssystem til at få udsolgt.

Jeg hjælper mine kunder hele vejen i mål (Jeg er så dedikeret til at få mine kunder i mål, at jeg først tager over halvdelen af betalingen, når mine kunder er nået i mål og har solgt deres forløb).

I mine øjne handler det om at opbygge din virksomhed, så den støtter dig i at leve dét liv, der giver allermest mening for dig. Uden hverken at gå på kompromis med dit helbred, din frihed eller tid med dem du holder allermest af.  

Samtidig gælder det om at nyde processen, så du får plads til at lege og eksperimentere, når du udvikler din virksomhed og skaber dit high-end forløb eller din uddannelse.

Send en mail til mig, hvis det lyder som noget for dig.

Privat

Line Larsen 1 til 1 business session

Jeg har selv i høj grad opbygget en livsstilsvirksomhed, der giver mig mulighed for at leve mit liv på den måde, der giver mest mening for mig.

Jeg har bygget et bæredygtigt halmhus sammen med min mand. Det har på mange måder været en ret vild proces. Og det har til tider været utrolig udfordrende. Andre gange har det været virkelig meningsfuldt.

Processen minder faktisk på mange måder om at være selvstændig.

Vindue i halmhus 2014-08-24 16.04.08Det kan for eksempel virke helt vildt uoverskueligt, når man står overfor en ny udfordring, som man ikke har nogen idé om, hvordan man skal løse. Der er et utal af detaljer man skal have tjek på. Og det er en proces, hvor man hele tiden bliver konfronteret med nye ting man skal tage stilling til. Her gælder det om at fokusere benhårdt på de vigtigste opgaver, være løsningsorienteret og rykke et skridt ad gangen i den rigtige retning.

Det (at være selvstændig og at bygge hus) giver en kæmpe frihed, der betyder at man kan designe sit liv, så det passer til de ønsker, behov og drømme man har og det er altafgørende for mig :)

Lægges på plads

Vi flyttede endelig ind i vores halmhus i sommeren 2016. Og nu er vi i fuld gang med at opbygge vores have, så vi selv kan dyrke mange af de frugter, grønsager, krydderurter og nødder vi spiser. 

Lidt om min baggrund 

Jeg er nørd i at optimere virksomheder. Jeg har taget en række amerikanske businesskurser fra de bedste i verden (til en værdi på flere 100.000 kr.).

Jeg brænder for at hjælpe dig, der er selvstændig med at opbygge din virksomhed omkring dig og den livsstil du ønsker. Alt for mange selvstændige, glemmer, at de selv skaber deres virksomhed og deres fremtid. Som selvstændige har vi en helt unik mulighed for at skabe det liv vi ønsker.  Så hvorfor ikke skabe en virksomhed, der støtter dig i at leve dit liv på den måde, der er mest meningsfuld for dig?

Som selvstændige har vi de bedste muligheder for at “work smarter not harder”. Vi kan opbygge systemer, der arbejder for os – og vi kan lave en langsigtet strategi, der støtter os i at være fokuseret og hjælper os til at undgå at spilde tiden med at prøve en række tilfældige ting af, der alligevel ikke giver den store effekt.

Personligt elsker jeg systemer, der arbejder for mig. Og jeg elsker at hjælpe andre selvstændige med at optimere deres virksomhed, så den støtter dem i at leve det liv de allerhelst vil leve.

Udover mit fokus på at optimere virksomheder har jeg en dybdegående viden om, hvordan du opbygger et involverende og tranformerende undervisningsforløb/uddannelse. Jeg har en kandidatuddannelse i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier fra Roskilde Universitet. Og jeg er Procescoach, uddannet fra Roskilde Universitet og Professionshøjskolen Metropol.

MyanmarDerudover har jeg undervist unge fra hele verden i at designe, planlægge og organisere uddannelsesforløb. (Billedet er fra Myanmar, hvor jeg i 2012 underviste gennem Action Aid.)

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig, der sælger din viden og kunnen, med at skabe et high-end forløb eller en uddannelse og et salgssystem til at få udsolgt.

Jeg tager få i forløb om året, fordi jeg hjælper mine kunder hele vejen mål. Du betaler derfor først over halvdelen af forløbets pris, når du er nået i mål og har solgt dine high-end forløb eller din uddannelse.

Hvis du synes det lyder interessant, så send mig en mail. 

>
Scroll to Top