Design din fremtid, dit liv og din virksomhed, så den passer til dig

design-dit-liv

Der er gode nyheder til dig, der gerne vil leve det gode liv og opbygge din virksomhed, så den arbejder for dig!

Forstil dig; at du selv designer din virksomhed, så den støtter dig i at leve dit liv på den måde, der giver allermest mening for dig. Du skræddersyer din virksomhed, så den bygger på -dine styrker, -det der gør dig unik, -der hvor du kan skabe allermest værdi for dine kunder – og der hvor du kan tjene gode penge.

Forstil dig, at du har et knivskarpt overblik over din virksomhed og tydeligt ved, hvad dit næste skridt er. Du bruger hver dag din tid på det, der er vigtigst. Du arbejder smarter i stedet for harder, blandt andet ved at få forskellige systemer til at arbejde for dig. Du nyder processen og elsker din hverdag og den måde du har designet dit liv og din virksomhed. – Det er netop det, der sker, når du følger uddannelsen, der hedder:

Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig. 

Hvad får du ud af at følge uddannelsen?

Kort sagt får du følgende ud af uddannelsen:

 • Du bliver skrap på, hvor det er, at du er unik som selvstændig, hvor det er, at du adskiller dig fra dine konkurrenter.
 • Du finder ud af, hvordan du (ud fra dine unikke styrker og erfaringer) skaber de bedste ydelser, produkter eller forløb for dine kunder.
 • Du bliver skarp på, hvordan du skaber mest muligt værdi for dine kunder, så de bliver mere tilfredse og får et større udbytte af det du tilbyder dem.
 • Du finder ud af, hvem dine ideelle kunder er, og hvor du finder dem (Det er et super vigtigt punkt at have tjek på ligegyldigt om du følger uddannelsen eller ej.).
 • Du får viden om, hvordan du får dine potentielle kunder til at lave det første (og sværeste) køb hos dig.
 • Du får en tjekliste med de vigtige ting, du skal fortælle dine kunder for at hjælpe dem med at beslutte om dine ydelser er noget for dem (hvis de ikke beslutter sig køber de ikke).
 • Du får et genialt værktøj, der hjælper dig med at lægge en plan for, at få den indtjening du ønsker hjem.
 • Du finder ud af, hvordan du arbejder smarter i stedet for harder, så du kan bruge din tid de rigtige steder i din virksomhed.
 • Du finder ud af, hvordan du opbygger systemer der arbejder for dig igen og igen, så du kan automatisere en del af din virksomhed, og du får mere tid til det, der er allermest sjovt og meningsfuldt.

Det gør en kæmpe forskel, om du bevidst designer din virksomhed og dit liv, så det passer til dig – eller om du indretter dit liv efter din virksomhed og lader den bestemme, hvordan du skal leve dit liv.

Mange er ikke klar over, at de selv har ansvaret for at designe deres liv, så det passer til dem! De ender derfor med at leve deres liv på deres virksomhed præmisser. Og det er så ærgerligt. For det betyder ofte, at de enten arbejder mere end de ønsker, tjener mindre eller ikke laver det, som de elsker allermest.

Som selvstændig har du de bedste muligheder i verden – for at designe din fremtid, din virksomhed og dit liv, så den passer til dig. Så du opbygger din virksomhed på dine præmisser, så din virksomhed støtter dig i at leve det liv, der giver allermest mening for dig.

Jeg er så super glad for at kunne præsenterer dig for uddannelsen:

”Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig”

De første deltagere er allerede i gang med uddannelsen og har allerede fået nogle fantastiske resultater.

Uddannelsen er dybdegående og varer 7 måneder. Det er en proces at opbygge din virksomhed, så den støtter dig i at leve det liv, du ønsker og derfor varer uddannelsen 7 måneder.

Uddannelsen er designet, så du skridt for skridt får hjælp til at skabe din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig. 

Du kan se meget mere om uddannelsen og hemmelighederne bag, hvordan du designer din fremtid, dit liv og din virksomhed herunder – kig under de enkelte moduler: 

Denne uddannelse er kun for dig, der er indstillet på at rykke dig! Og er klar til at tage det fulde ansvar for din virksomhed. 

Se hvad de 7 moduler indeholder herunder:

1. Modul: Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig

På første modul får du hemmelighederne bag, hvordan du bevidst designer din egen fremtid.

Du finder ud af, hvordan du ligger grobunden for at skabe det liv og den virksomhed, du ønsker, så du kan skabe din virksomhed, så den støtter dig i at leve det liv, der er allermest meningsfyldt for dig.

De fleste griber det desværre omvendt an. De tilpasser deres liv til deres virksomhed. De lader ydre omstændigheder bestemme, hvordan de lever deres liv i stedet for selv at skabe deres virksomhed, så den støtter dem i at leve det liv, der er allermest meningsfyldt for dem.

På første finder du ud af:
– Hemmelighederne bag, hvordan du designer din fremtid, dit liv og din virksomhed, så det passer til dig.

2. Modul: Find dit unikke bidrag i verden.

På 2.modul bliver du helt skarp på, hvad dit unikke bidrag er.

Vi går i dybden med -hvad dine styrker er, -hvad det er, der gør dig unik -hvem din niche er og -hvor det er, du skaber allermest værdi for dine kunder. Det er en proces at finde ind til. Du kan ikke bare stille dig selv spørgsmålet – hvad er mit unikke bidrag? – Der går en dyb undersøgelse forud for det spørgsmål. Og den undersøgelse bliver du skridt for skridt guidet igennem, så du finder ind til dit unikke bidrag.

Som selvstændig er det desværre let at tage fejl af, hvad vores unikke bidrag er, fordi vi gennem hele vores liv og i skolen bliver opdraget til at fokusere de forkerte steder. Det kan resultere i, at vi skaber væsentligt mindre værdi for vores kunder, end vi kunne. Og det resulterer i, at vi knokler derudaf for et alt for lille afkast.

På 2.modul finder du ud af:
– Hvad dit unikke bidrag er.
– Hvad dine unikke styrker er.
– Hvad andre ser som dine unikke styrker.
– Hvem din niche er.
– Hvor du skaber mest værdi for dine kunder.

3. Find ind til guldet i din virksomhed

På 3.modul tager vi på skattejagt for at finde guldet i din virksomhed. Vi finder ind til det punkt, hvor det hele flyder lettere og du kan arbejde smarter i stedet for harder. Jeg kalder det punkt for guldet i din virksomhed. 

Mange finder desværre aldrig guldet i deres virksomhed og det betyder, – at de arbejder langt hårdere end de synes er sjovt, – de skaber langt mindre værdi for deres kunder, end de kunne, og de tjener en brøkdel af, hvad de har mulighed for.

Når du finder ind til guldet i din virksomhed, så finder du det punkt, hvor du 1.) laver det du elsker, 2.) skaber mest muligt værdi for dine kunder og 3.) tjener godt på det.

På 3 modul finder du ud af:
– Hvordan du opbygger din virksomhed omkring dig, dine styrker og det du brænder for.
– Hvordan du opbygger din virksomhed, så du skaber mest muligt værdi for dine kunder.
– Hvilke idéer du skal gå med og hvilke idéer, du skal lade ligge.
– Hvordan du pakker dine produkter, så dine kunder vil købe dem og betale en god pris.
– Hvordan du sikre dig en god indtjening på dine produkter og ydelser.

Mange finder desværre aldrig guldet i deres virksomhed og det betyder at de knokler og knokler uden det store afkast.

4. Modul: Skab overblik og tænd gnisten i din virksomhed, så du tiltrækker flere kunder

4 modul handler om at finde ind til gnisten i din virksomhed. Vi finder ind til den gnist, der tænder dig og din motivation. Den gnist, der får arbejdet til at flyde og processen til at være sjov og ubesværet. Når du finder ind til gnisten og tydeligt viser den til omverden, vil du opdage, at det bliver nemmere og sjovere at tiltrække kunder. 

På modul 4 skaber vi også en vision for din virksomhed. Så du har et konkret billede af, hvordan din virksomhed kommer til at se ud i fremtiden. Husk – at have overblik over sin virksomhed er ikke noget man har eller ikke har – overblik er noget man aktivt skaber.

De virksomheder, der IKKE tager sig tid til at skabe et overblik og en vision, ender desværre ofte med at bruge deres tid de helt forkerte steder, fordi de mangler fokus og ikke ved hvad deres vigtigste opgaver er. Det er derfor super vigtigt at skabe en klart vision og et overblik over, hvor du ønsker, at din virksomhed skal hen. Og det er netop det vi gør på 4. modul. 

Og du kan godt glæde dig, det er en super givende proces – at finde ind til gnisten i din virksomhed og skabe et klart billede af hvordan din virksomhed kommer til at se ud i fremtiden. 

På 4. modul finder du ud af: 
– Hvordan du genfinder din motivation, når det ser allermest sort ud.
– Hvordan du finder ind til gnisten i din virksomhed, så dit arbejde bliver mere meningsfuldt og givende.
– Hvordan du skal designe din virksomhed, så den støtter dig i at leve det liv der giver aller mest mening for dig.

5. Handl på dine vigtigste opgaver og kom ud over rampen med en langsigtet handleplan

På 5. modul er du klar til virkelig at komme ud over rampen og handle på dine vigtigste opgaver. Vi bruger derfor modul 5  til at skabe din personlige businessplan, så du har et overskueligt overblik over, hvad dine vigtigste opgaver er (når du handler på dine vigtigste opgaver når du automatisk længere). Samtidig skaber vi en plan for dit cashflow, så du samtidig tjener godt på at lave det du brænder for.  

Jeg møder rigtig mange selvstændige, der handler lidt i øst og vest. De arbejder en masse, men kommer ikke rigtigt fremad, fordi de ikke handler på de vigtigste opgaver og fordi de ikke har en langsigtet plan. De har en tendens til at tænke, når først jeg får X (indsæt selv), så er lykken gjort. For eksempel, – når først jeg får en blog op og køre, så ruller det ind med potentielle kunder. Eller – når først jeg seo-optimere min hjemmeside, eller – når først jeg begynder at holde webinarer, eller – når først jeg får 10.000 likes på min facebookside, eller – når først jeg får 10.000 på min nyhedsbrev.

Der skal “desværre” ikke bare en enkel ting til før “det kører”. Det handler om at skræddersy en langsigtet plan der passer lige netop til dig, dine kunder og det du ønsker at tjene. Og derfor skræddersyer vi på 5 modul en langsigtet businessplan til dig. 

På dette modul finder du ud af:
– Hvordan din langsigtet businesplan ser ud
– Hvordan du skaber et cashflow imens du opbygger din virksomhed
– Hvad dine vigtigste opgaver er
– Hvordan du kommer ud over rampen, selvom du har modstand på det
– Hvordan du skal sætte dine priser

6. Tiltræk flere kunder med et markedsføringssystem, der arbejder for dig igen og igen.

Når du først:
1. Har fundet ind til dit unikke bidrag (modul 2)
2. Ved hvor guldet i din virksomhed er (modul 3)
3. Har skabt overblik og tændt gnisten i din virksomhed (modul 4)
4. og du ved, hvordan du handler på de vigtigste opgaver og kommer ud over rampen (modul 5)
så er du klar til at skabe et markedsføringssystem, der arbejder for dig igen og igen. 

Rigtig mange selvstændige har blandet følelser med at markedsføre sig og sælge deres varer, fordi de griber deres markedsføring helt forkert an. De fokuserer de forkerte steder, og tænker ofte meget kortsigtede, når de skal markedsføre sig. Og så bliver det op ad bakke at markedsføre sig. Det bliver en tung opgave man skal “tage sig sammen” til at lave. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være! Der er smartere, sjovere og nemmere måder at gøre det på!

På 6 modul opbygger vi et markedsføringssystem, der er skræddersyet til dig, dine kunder og de produkter og ydelser du sælger. Det vil gøre det sjovere og nemmere at tiltrække dine potentielle kunder. Når du først har opbygget et markedsføringssystem, vil det arbejde for dig igen og igen, (det er derfor jeg elsker at opbygge systemer og arbejde smarter i stedet for harder :) ).

På dette modul finder du ud af:
– Hvor du helt konkret finder og tiltrækker dine kunder
– Hvad du helt konkret skal gøre for at tiltrække dine potentielle kunder

– Hvordan du opbygger dit personlige markedsføringssystem, som du kan bruge igen og igen.

7. Sælg mere og øg din indtjening markant med et salgssystem

Helt firkantet kan man sige, at salget i din virksomhed er det mest afgørende for, om du får succes eller ej. Uden salg er din virksomhed ikke bæredygtig og uden salg kan du ikke leve af det du brænder for. Derfor er dit salg ekstremt vigtigt.

På 7 modul får du derfor fingerende i et hamrende effektivt salgssystem. Salgssystemet er super enkelt og nemt at implementere. Første gang jeg selv brugte salgssystemet blev jeg helt måløs. Det virkede meget bedre end jeg nogensinde havde forestillet mig. Jeg håbede, at mit salg ville sigte med 20 %, men til min store overraskelse steg mit salg med over 90%. Det vil sige at jeg næsten fordoblede mit salg ved at bruge salgssystemet! Jeg glæder mig derfor meget til at høre om dine resultater med at bruge salgssystemet! Det er noget af det bedste jeg har implementeret i min virksomhed :)

På 7 modul skaber vi et salgssystem der er tilpasset dig, dine kunder og dine produkter og ydelser. Du kan nemlig ikke bare kopier en andens salgssystem. Det er meget mere effektivt, når du skaber dit eget og jeg glæder mig til at vise dig hvordan du gør!

På dette modul finder du ud af:

– Hvordan du opbygger et enkelt salgssystem, til at skabe flere salg og tjene mere
– Hvordan du hjælper dine potentielle kunder igennem eventuel modstand på at købe
– Som en bonus får du tjeklister, der guider dig til at skrive den gode salgstekst

Generelt: I gennem hele udannelsen er fokus på at opbygge systemer, der arbejder for dig i din virksomhed, så du kan arbejde smarter i stedet for harder.

Fordelen ved at opbygge systemer er, at du én gang opbygger noget, der arbejder for dig igen og igen. Gennem udannelsen bliver du derfor guidet til at opbygge systemer i din virksomhed, der arbejder for dig igen og igen.

Har du nogle spørgsmål eller vil du ringes op for at høre mere om uddannelsen er noget for dig, så indtast dine kontaktinformationer herunder:

[contact-form-7 id=”3637″ title=”Contact form Design dit liv”]

Den viden du får adgang til er nøje udvalgt!

Den viden og de øvelser, du får  – har jeg brugt de seneste år på at finpudse. Jeg har afprøvet forskellige værktøjer og udvalgt de bedste.

Jeg har taget en række amerikanske businesskurser og fået mentorhjælp, der samlet løber op i en værdi på flere 100.000 kr. Og det har været guld værd. Jeg elsker at arbejde smarter i stedet for harder.

Og jeg er så taknemmelig for, at jeg har kunne designe min virksomhed og mit liv, så det passer præcis til mig.

Og derfor vil jeg elske at hjælpe dig med at gøre det samme :) 


IMG_2830I dag har jeg designet mit liv og min virksomhed, så det passer perfekt til mig.

Jeg har fået frihed til at bygge mit eget bæredygtige halmhus lige ved skoven, 7 minutters gang fra vandet. Jeg har en kæmpe have, hvor jeg glæder mig til at dyrke det meste af min mad i fremtiden (jeg kan slet ikke vente :) ). Jeg har bygget min virksomhed op, så jeg laver det, der er allermest meningsfuldt for mig. Jeg har designet min virksomhed, så jeg har frihed til at rejse når jeg vil, fordi jeg kan arbejde alle steder fra i verden (så længe, der er en internetforbindelse).

For mig, er det dét livet handler om, at leve sit liv på den måde, der er aller mest meningsfyldt for en selv. Og finde ind til det punkt, hvor man skaber allermest værdi i verden.

Jeg ved, at du kan gøre det!

Jeg ved, at du kan skræddersy din virksomhed, så den passer til dig. Jeg ved, at du har det der skal til! Det handler om at bygge din virksomhed op omkring dig og dine styrker. Du skal ikke kopier det, du ser andre gør, men finde ud af, hvordan du kan skabe en virksomhed, der er skræddersyet til dig. Og det er netop det, du finder ud af på uddannelsen.

Jeg vil være 100% ærlig og sige, at det godt kan være, at du ikke kan skabe den fremtid du ønsker, hvis du ikke ændre den måde din virksomhed ser ud i dag.

Det handler om at finde ind til guldet i din virksomhed og bruge din tid dér, for det er der hvor du kan skabe mest værdi. Det handler om at opbygge nogle systemer, der arbejder for dig igen og igen. Og det er netop dét, du finder ud af på udannelsen.

Du finder ud af, hvordan du skræddersyer din virksomhed, så den støtter dig i at leve, det liv, der giver allermest mening for dig. Du skal ikke leve dit liv på din virksomheds præmisser! Du skal opbygge en virksomhed, der støtter dig til at leve dit liv, så det passer til dig og dine behov. På uddannelsen finder vi ind til, hvordan du arbejder smarter i stedet for harder, så du laver det du elsker, skaber mest mulig værdi for dine kunder og tjener godt på det. Så du får frihed til at leve dit liv, så det giver allermest mening for dig.

De aller første deltagere er allerede i gang med det første modul.

Her er hvad super seje Gitte skrev, da hun havde modtaget 1. modul.

“Hej Line

Tak fordi du skubber mig i gang med denne proces – jeg har en god følelse i maven, at den vil bringe mig på det rette spor, som jeg har manglet i de ti år, jeg har været i gang som selvstændig med bierhverv.

Nu skal det blive til frihed og overskud ;) God weekend til dig og dine.

Kh. fra Gitte”

Pris 

Hvad er det værd for dig at skabe den virksomhed og det liv du drømmer om?

Hvad er det værd for dig at skræddersy din virksomhed, så den støtter dig i at leve det liv, der er allermest meningsfyldt for dig?

Er det lige så meget værd, som et Spabad fra fx. MaXXwell NEW YORK til: 29.900 kr?

Eller om en tur tværs over USA med Albatros 22 dage til: 29.998 kr.?

flyEller en tur til Maldiverne med Discovery Travel 8 dage til: 27.995 kr.?

For mig har det været utrolig meget mere værd!

Hvis jeg ikke havde fået hjælp udefra (til en værdi på flere 100.000 kr.), så havde jeg ikke kunne skabe det liv og den virksomhed, der passer perfekt til mig.

Så hvad koster Uddannelsen? “Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig”?

Luksus pakken med personlig mentoring efter hvert modul

(7 mentorsessioner)

 • På hvert modul får du øvelser og et arbejdsark, der hjælper dig til skridt for skidt at designe din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig.
 • Igennem de 7 måneder du følger uddannelsen har du fri adgang til at skrive til mig og få min personlige sparring.
 • Efter hvert modul får du en 1 til 1 businesssession med 100% fokus på dig og din virksomhed. Du får min hjælp og input til, hvad du præcis skal gøre for at implementere den viden du har fået på modulet.
 • BONUS: som en ekstra bonus får du fri adgang til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål i forhold til indholdet i uddannelsen i 6 måneder efter, at du har købt adgang til uddannelsen (så du også får svar på de spørgsmål, der eventuelt dukker op, når uddannelsen er slut).
 • Uddannelsen bliver 100% tilpasset dig, så vi tager 1 til 1 sessionerne, når det passer ind i dine planer.

“Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig”

31.000 kr. plus moms

(eller rater af 4500 kr. plus moms i 7 mdr. )

Der er mulighed for at dele betalingen op i rater.

Antal pladser:

Uddannelsen bliver skræddersyet til dig og din virksomhed. Du får derfor individuel sparring og hjælp undervejs. Der udbydes max: 10 pladser om året.

Kontakt mig på line[at]friogkreativ.dk, hvis du er interesseret i at få mere information om uddannelsen. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at – designe din fremtid, din virksomhed og dit liv så det passer til dig!

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen eller har du nogle spørgsmål, så indtast dine kontaktinformationer herunder:

[contact-form-7 id=”3637″ title=”Contact form Design dit liv”]

Hav en fantastisk dag.

Alt det bedste
Line Larsen
Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser

>
Scroll to Top