Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Andre siger

Bare én time på Skype med Line har gjort en kæmpestor forskel. Det er den mest direkte, konkrete hjælp, jeg nogensinde har fået.

Line gik til mig med megasvære spørgsmål, som pludselig gjorde det klart for mig, i hvilken retning jeg vil booste min business.

De 3 konkrete opgaver, jeg fik på baggrund af samtalen, fik ideerne til at boble ud af mig. Jeg arbejder nu med en tydeligere strategisk planlægning, som gør det hele sjovt og meget lettere.

Tusind, tusind tak Line. Jeg glæder mig til næste samtale. Lone Ladefoged
Psykoterapeut /slankespecialist
Ejer af slankestudiet.dk 

Tusinde tak for endnu en super business session. Jeg er SÅ glad og kan mærke vi er på vej i den rigtig retning, at jeg får mere og mere fat i det jeg har gået og manglet og ikke kunne sætte ord på/eller finde frem til.

Ihhh, det er fedt!!.

Det er helt fantastisk ENDELIG at få sat ord på det jeg gør.

Du er så skide god til at finde og stille de
spørgsmål, der kan hjælpe mig videre og være min "oversætter"/spejl af hvad jeg siger. YES!!! Og det er kun en start. Jeg glæder mig så meget til det videre arbejde.


Du ser mig, og det hjælper mig med at se mig selv og det jeg gør for mine kunder. Det er så fedt ENDELIG at blive mødt, at få den hjælp der kan få mig videre.


Jubbbbiiii, jeg har prøvet og søgt i årevis og har ikke kunne få hul igennem. NU er der sørme hul igennem, - wauhhh sikke en følelse. TAK Line !!!
 
Før var jeg dybt frustreret over hvad min forretning egentlig tilbyder. Jeg skød med spredehagl og havde efterhånden mistet lysten og passionen. For jeg anede ikke hvordan jeg skulle komme videre.

Jeg vil give dig virkelig meget ros for din måde at business coache på. Du går aldrig ind i min offerrolle og giver den opmærksomhed. Du/vi bruger ingen tid på hvordan det går og small talk. Nej, du går lige på opgaven og vores aftaler. Det er virkelig dér du gør en stor forskel fra andre jeg har prøvet at få hjælp af. De går alt for meget op i small talk og tilpasser sig ikke kunden. Det virkede som om de ville proppe mig ned i en kasse og helst ikke stikke udenfor.

Du lytter og opfanger lynhurtigt og guider mig videre hvor jeg har behov.

Du lytter til mine frustrationer og problemer og er vild god til at guide mig videre med konkrete værktøjer. Du hører med det samme hvor skoen trykker hos mig og hvor jeg er udfordret.

Du giver mig meget konkrete værktøjer, som vi afprøver og tilpasser mig. Det er helt fantastisk. Det er bare så fedt, at vi går i dybden og jeg finder ind til, hvad og hvordan jeg skal gribe det hele an. Det er en kæmpe lettelse i min hverdag og mit liv faktisk. Jeg er ikke nær så stresset OG frustreret OG bekymret hele tiden. Det er virkelig skønt. TAK Line!!Jane Hyldgaard
Ejer af maskelade.dk

Før sessionen var det kaos i mit hoved.

Jeg havde ingen plan og vidste ikke, hvad jeg skulle fokusere på. 

Hver dag var det tilfældig hvad jeg lavede i min business, og det var meget drænende og jeg brugte meget energi rent mentalt for at finde ud af, hvad jeg skulle gøre.

Line hjalp mig med at mærke efter, hvad jeg vil og hvordan jeg ønsker at min arbejdsdag skal se ud. Hun hjalp mig også at se, hvad jeg bruger min tid på nu, og hvad der er klogest at bruge tiden på fremover.

F.eks. brugte jeg meget tid på at give alt muligt væk, noget der tog fokus fra at male og skabe nye produkter. Jeg kan stadig gøre de der ting, men de skal bare ikke stå først på min prioriteringsliste.

Så i stedet for at rode rundt i blinde, fik jeg nu en plan for, hvad jeg skal gøre.

At komme til denne indsigt har allerede frigivet så meget energi.

Jeg har en plan og ved hvad jeg skal nu, og det er vildt befriende.Hanne J. Kondziella
Kunstner
Ejer af hannekondziella.com 

Tak for din uvurderlige hjælp til, at jeg fik handlet og kom op på næste step i min business.

Jeg er dybt taknemmelig over din spot on sparring. Du får jo en til at se klart og så handle på tingene. Ikke mindst også når man forbereder samtalen med dig.

Inden jeg snakkede med dig døjede jeg med stress og havde mange bolde i min business.

Det, at jeg ikke fik solgt nogle arrangementer ærgrede mig og jeg bebrejdede mig selv, at jeg ikke fik det gjort.

Vi fik planlagt nøjagtigt, hvad jeg vil sælge og til hvem på et år, og det har også givet mig ro og overblik.

Det mest overraskende har været, at du satte spot på, at jeg drænes af den lange opsætningstid mht. show. Jeg vidste det godt, men du fik mig til at indse, at det hindrede mig I at sælge.

Det har været en A-ha oplevelse at indse, at ved at skære ned og gøre det lettere stiger lysten så markant til at handle.

Efter vores 1 til 1 business session har jeg fået mere energi og glæde og overblik og fokus omkring salg.

Tusind tak for din hjælp til at skabe handling, struktur, fokus og ikke mindst ro omkring min virksomhed og mit liv.Henriette Hald
Musiker og medejer af anders-hald.dk

Jeg havde en masse idéer omkring, hvad jeg skulle lave, men kunne ikke få mig selv til at finde et start og komme i gang med noget, uden at distrahere mig selv. Så jeg spændte hele tiden ben for mig selv..

Det har gjort, at jeg bankede mig selv rent mentalt oven i hovedet, og derved givet mig selv en masse negative tanker og følelser.

Bare efter en times samtale, er jeg nu bevidst omkring, hvilke skridt jeg skal tage til at starte med. Samtidig har det givet mig et helt nyt drive!

Jeg er overrasket over, hvor meget bevidsthed der kan skabes på bare en enkelt time.

Det vil betyde, at jeg kan sige mit faste job op i 2021, fordi jeg har en forretning jeg kan leve af.

Tak for en dejlig samtale Line! Du har en super skøn energi, og er meget skarp i dine spørgsmål, samtidig med at du kommer med gode brugbare råd. Emil Thorsgaard
NLP- & Hypnoterapeut Master og Public Speaker 

Inden jeg startede på et businessforløb hos Line var mine udfordringer, at jeg godt vidste en hel masse om, hvad jeg ville gøre, men manglede en prioritering i rækkefølgen. Og jeg manglede en klar ide om, hvornår jeg skulle gøre hvad.

Med Lines hjælp har jeg fået styr på, hvad der er nødvendigt og jeg får gjort tingene. Jeg får også evalueret på skrift, så jeg kan gå tilbage og se, hvad der er sket, og hvad der har duet/ikke duet.

Det allermest overraskende har været, at det går så let at sparre med en (endnu) ret fremmed person i telefonen. Jeg er egentlig ikke et telefonmenneske, men Line er god til at være nærværende og skabe en personlig kontakt, så jeg intet besvær har med at tale i tlf i lang tid. Og få noget ud af det.

Hvis jeg havde sagt nej tak til et businessforløb med Line havde jeg manglet struktur og inspiration, som ville have gjort processen med at oparbejde mit firma meget længere.

Businessforløbet kommer til at betyde, at jeg når mit (indtjenings) mål meget hurtigere.

Jeg valgte at investere i et længerevarende forløb, fordi jeg ved første session opdagede, hvor meget det gav mig, var jeg slet ikke i tvivl om, at det måtte jeg bare investere i. Og jeg fandt prisen fin, der er virkelig value for Money.

Til andre vil jeg sige, at de kan få struktur og en sparring ude fra som alle virksomhedslederer, store som små, har brug for.Kim Wilken
Body-sds terapuet.

Ejer af Kim Wilken kropsterapi.

Inden vores business session havde jeg svært ved at fokusere på en ting ad gangen. Jeg havde mange dage, hvor opgaverne og tankerne omkring dem flød sammen.

Det har overrasket mig, at det ikke behøver at være så kompliceret at få mere styr på tingene. Enkle redskaber kan gøre en stor forskel. Efter sessionen har jeg fået mere ro på i hverdagen – og et bedre fokus. Tak :)Lise Grastrup
Strategisk Illustrator og Arkitekt maa.

Ejer af Tanke til Streg

Inden vores 1 til 1 businesssessioner var en af mine største udfordringer, at finde tid til forberedelse. Jeg ved, at det lønner sig, så det er en prioritet, der er vældig synlig for mig nu. Tak for det.

Jeg er blevet bevidst om ting, jeg ikke før har set, så jeg har fået nye perspektiver. Og du har bekræftet mig i, at budskabet er vigtigt, og at jeg er klar til at løfte opgaven videre og finde gaverne i det.

Det har overrasket mig, at det har været meget let og ligetil at gå til samtalerne med dig, hvor du også har bragt mig videre med dine gode spørgsmål. At du har været meget large med din hjælp, og at du efterfølgende inviterer mig til at henvende mig, hvis jeg er kørt fast.

Du er god til at gøre det konkret for mig. Tak.

Èn ting, der har været afgørende har været opgaverne imellem hver session, de har givet meget.

Mange tak for din hjælp, Line.Ulla Thing
Ejer af Thing Kommunikation

Noget af det som fyldte mest i min verden før vores forløb var, at jeg følte jeg manglede nogle redskaber til at få mere fokus på min struktur i min kalender, min målgruppe, hvem jeg er i min virksomhed. 


Jeg fik ikke lavet det, som jeg gerne ville. Jeg var begyndt at komme ind i en *ond* ring, som jeg var ked af. Jeg havde en voksende utilfredshed. 


Jeg har fuldt Line i et stykke tid, og kunne klart mærke, at hun havde dét, som jeg kunne blive beriget af. Fokus på min virksomhed.


Nu er jeg kommet ind i det bedste flow igen. Jeg kan kende mig selv, min glæde og nydelse ved mit arbejde. Det som var et problem for 6 måneder siden, er blevet meget mindre, og jeg har igen mit overskud til at blive produktiv.


Min omsætning er samtidig vokset. Det klager jeg ikke over.


Den mest positive ændring der er sket, er, at jeg kan mærke mig selv i min business igen. Det betyder meget for mig. Det har overrasket mig, hvor meget mindset har indflydelse på alt. Jeg har været på en lang rejse gennem mit mindset, og de redskaber jeg har fået med, vil altid være brugbare. Det har været lidt af en personlig udviklings rejse gennem mine business sessioner.


Det har været en A-Ha oplevelse, hvor meget struktur har af indflydelse på resultatet i min virksomhed. Det har virkelig givet mig nogle refleksioner at arbejde videre med.


Jeg havde glemt mig selv, og hvad jeg egentlig har lyst til, både i livet og med min virksomhed. Jeg har fået mit private liv blandet for meget med mit arbejde. Jeg havde slet ikke set at mine børn savnede at være sammen med mig. Jeg arbejdede on and off. Jeg havde ikke sammenhængende tid længere med min familie. Det har været et wake up call på den konto på den gode måde. Mine børn giver udtryk for at det er dejligt at jeg igen er nærværende og tilstede sammen med dem.


Jeg er blevet mere glad og lykkelig. Jeg kan tydelig fornemme at jeg er blevet 100 % mere nærværende og i kontakt med mig selv.

Hvis jeg ikke havde lyttet til min intuition om at tage et forløb ved Line, var jeg kommet længere ud på et sidespor. Jeg havde ikke fået min 100 % omstrukturering af mit liv både på job og privat. Jeg var ikke vokset i min udvikling, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg brænder for personlig vækst hos mennesker og mig selv. Jeg var gået glip af min egen personlige vækst. 

Min egen personlige rejse gennem dette forløb har givet mig redskaber, ressourcer og mindset til at komme videre.


Jeg kan tydeligt mærke at det påvirker mine sessioner med mine kunder, de samtaler jeg har haft med Line.


Lines spørgsmåls teknik giver selvindsigt og refleksion samt selvansvarligheden bliver aktiveret. Jeg kan ikke lade være med at tage mit ansvar til mig. Det er mig, som får min virksomhed til at vokse. Det er ikke de andre.


Jeg er så glad over mit valg at lade Line business coache mig. Hun er skrap, dygtig og utrolig motiverende. Jeg har længe brugt Line som inspiration. Det er ikke sidste gang jeg bruger Line. Pia Sommer,

Coach og Psykoterapeut.

Ejer af Pia Sommer.dk

Inden forløbet sejlede alt omkring mig. Jeg manglende struktur.

Nu har jeg turdet sætte mine priser op. Det føltes godt. Her var jeg udenfor min komfort zone – det der føltes så svært, var en stor lettelse bagefter.

Det har overrasket mig, hvor nemt det er, når jeg har fået din gode vejledning og det at du lytter, kære Line. Det var som magi efter sidste session. Jeg lagde mit tilbud ud og fik bare så mange likes/delinger og kommentarer, bedømmelse, samt bookning til massage. Det gjorde mig glad.

Der er kommet skub i det jeg gerne vil. 

Det betyder alt.

Til andre, der er villige til at arbejde med dem selv, vil jeg varmt anbefale dig. Du er lyttende og givende. Får de bare halvt så meget ud af det, som jeg allerede har fået efter 3 sessioner er de velstillede. Du er en fantastisk sparringspartner.

Glæder mig bare så meget til alle de gange vi har tilbage

Kærlig hilsenDurtia
Holistisk Massør.

Ejer af Holistisk massage.dk