Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Tini Owilds inspirerende vej til at leve af det hun brænder for

Tini Owild er en af Danmarks førende stylister. I dag lever hun primært af at uddanne stylecoaches, undervise, holde foredrag og lave workshops.

  • Tini OwildI det inspirerende interview med Tini Owild kan du høre, hvad Tini helt konkret gjorde, da hun pludselig stod med en lille million i underskud. Hør hvordan hun vendte underskuddet til et overskud. Og hør hvorfor det har betydet, at hun nu tjener lang mere samtidig med, at hun bruger sin tid meget mere effektivt.
  • Hør hvilket råd Tini Owild fik af Martin Thorborg (iværksætter og medstifter af jubii), og hvorfor hun i dag er taknemmelig for, at hun fulgte hans råd så hurtigt, som hun gjorde. Det er et råd, du kan bruge direkte i din egen business.

  • Hør hvorfor det har været nødvendigt for Tini Owild at arbejde med sin indre forståelse af, hvad det var muligt for hende at tjene. Hør hvad hun helt konkret gjorde for at ændre sin begrænsende forståelse af, at det ikke var muligt for hende at omsætte for over en million om året. Få en helt konkret sætning, der udvider din forståelse af, hvad det er muligt for dig at tjene.
  • Hør hvordan Tini Owild sørger for at komme ud over rampen, uden at lade den indre perfektionisme holde hende tilbage.

  • Få et indblik i hvorfor Tini  Owild blev syg af spekulationer og bekymringer. Og hør, hvad hun gør i dag for at sikre sig, at det ikke sker igen.

Kort sagt få Tini Owilds bedste erfaringer, tips og tricks, som du kan bruge direkte i dit eget liv og i din egen virksomhed i.

Interviewet med Tini Owild er en del af forløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes – Du kan se mere om forløbet HER.

Du kan også købe interviewet seperat for 497 kr. plus moms. HER