Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Sohams inspirerende vej til at leve af det han brænder for

Soham er yogalærer og direktør for Hamsa Yoga, der i øjeblikket består af 2 yogaskoler i København og en i Århus. Og lige nu kan du få et eksklusivt indblik i, hvordan Sohams har skabt den succes Hamsa yoga har i dag. Soham

Få hemmeligehden bag, hvordan Soham sørger for, at eleverne i Hamsa yoga kommer igen og igen.

Hør også hvad Soham fandt ud af, da han virkelig undersøgte, hvorfor folk kom til hans yogaklasser.

Find ud af, hvordan Soham sørger for konstant at udvikle undervisningen, så den bliver ved med at være spændende både for elever, lærer og ham selv.

Hør hvordan Soham oplever, at mange yogalærere taler sig selv ned, og hvad han gør for at gøre dem opmærksom på alt den værdi de skaber.

Hør hvorfor Soham ikke mener, at man kan leve af kun at undervise yogaklasser – og hør, hvad han i stedet for gør for at kunne sikre en ordentlig løn til sig selv og sine ansatte.

Hør hvorfor Sohams venner ikke kan få deres yogakurser til Grækenland bookede og hør hvad Soham ville gøre for at få deres kurser udsolgt.

Få Hamsa yogas opskrift på, hvordan du strukturerer den bedste yogatime skridt for skridt.

Hør hvordan Soham pludselig har fået en forståelse af, at mere er muligt for ham. Og bliv selv inspireret til at tænke større.

Kort sagt få et eksklusivt indblik i hemmeligheden bag Hamsa yogas succes. Få Sohams bedste erfaringer, tips og tricks, som du kan bruge direkte i dit eget liv og i din egen virksomhed.

Jeg har efterhånden interviewede en del succesfulde selvstændige, og selvom de alle sammen adskiller sig fra hinanden med hver deres unikke viden og kunnen, så har de en ting til fælles!

Så hvad er det, de succesfulde selvstændige har tilfælles?

De ved at de ikke kunne være nået dertil, hvor de er idag, hvis de ikke havde fået hjælp og inspiration udefra!

Hvis du får bare én ny kunde på baggrund af, hvad du hører i det inspirerende interview med Soham, så er din investering mere end tjent hjem.

Tænk over det:

– Hvad er det værd for dig at få en kunde, som du ellers ikke ville have fået?

– Hvad er det værd at finde ud af, hvordan du får dine kunder til at komme igen og igen?

– Hvad ville det betyde, hvis du fokuserede mere på alt den værdi, du skaber for dine kunder (og stopper med at tale dig selv ned)?

– Hvad er det værd at finde ud af, hvad der skal til for at få fyldt dine kurser?  

For de fleste små virksomheder vil de være flere tusinde kroner værd …

Det vil minimum være 997 kr. plus moms værd.

Men det er ikke prisen.

Lige nu kan du købe adgang til Sohams dyrt købte erfaringer med at drive egen virksomhed for 497 kr. plus moms, hvis du køber det seperat KLIK HER

Soham Johansens inspirerende vej til succes – er en del af forøbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes” ser mere HER