Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Sig farvel til den indre kritiker

Indre kritik

Er du selvstændig?

Og har du en stemme inde i hovedet, der kan finde på at sige:

“at du ikke ved nok”, “du ikke gør nok” eller “at du ikke når nok” ?

Har du en tendens til at fokusere på det, du IKKE har nået eller det du kunne have gjort bedre?

Er du klar til at komme ud over rampen og turde vise mere af, hvad du har at byde på?

Så er du havnet det helt rigtige sted!

Som selvstændig er du 100% afhængig af dig selv, dit mindset og dine handlinger.

Den indre kritiske stemme kan derfor bremse dig fra at leve det liv du brænder for. Og den indre kritiker kan bremse dig fra at tiltrække flere kunder.

Mie siger: ”Inden onlinekurset (Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin) var min indre kritiker meget aktiv og sad lige på min skulder og råbte mig ind i hovedet. Den råbte så højt at jeg ikke kunne mærke min mavefornemmelse. Når jeg prøvede at mærke efter, var alt jeg fik ud af det kritikerens meget skarpe kommentarer.

Det har været en A-ha oplevelse at finde ud af, hvorfor jeg ikke kunne mærke min mavefornemmelse (det lærer du på første trin). Når andre spurgte mig, hvad min mavefornemmelse sagde, mærkede jeg ingenting. Nu ved jeg hvorfor.

Jeg har været rigtig glad for at have fået konkrete værktøjer, for det er ikke altid man får det.

Kurset har gjort en stor forskel, fordi jeg nu ved at den stemme i mit hoved ikke er mig. Og det er ikke den der bestemmer. Jeg er blevet bedre til at overveje hvilke tanker, der virkelig er mine egne. Jeg har fået ro i hovedet.

Man slipper for at være i krig med sig selv, hvis man kan formå at kommunikere med sin indre kritiker.”

Du kan ligesom Mie få nogle helt konkrete værktøjer til at sige farvel til den indre kritiske stemme og hive din styrke hjem til dig selv igen. Så du tager styrringen tilbage over dit liv og din virksomhed.

Ligegyldigt hvad – skal du vide, at den indre kritiske stemme ikke er dig! Den indre kritiske stemme er din frygt der taler fra dit underbevidste.

hvis baggrund ipodhorizontalDet er ret stærke kræfter at være oppe imod, hvis du ikke er bevidst om, hvad der sker eller hvad du skal gøre.

Jeg har brugt min baggrund og teoretiske viden, som Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser til seriøst at undersøge psykologien bag den indre kritiske stemme.

Jeg har fundet ud af, hvordan vi bedst hiver styringen tilbage til os selv.

Jeg har holdt en række kurser om den indre kritiske stemme, og afprøvet forskellige redskaber.

De redskaber du får fingrene i på onlinekurset er derfor gennemprøvet og nøje udvalgt, fordi de allerede har skabt imponerende resultater for andre.

Se for eksempel hvad Marianne har fået ud af onlinekurset:

Marianne: Inden kurset var jeg – forvirret, frustreret og ked af det – og irriteret over, at det ikke bare „kørte for mig“.

Nu har jeg helt klart fået troen på mig selv tilbage og har fået en forståelse for, hvordan jeg kan håndtere den indre kritiker på en god og konstruktiv måde, sådan at jeg bevarer mit overblik og gå-på-mod.

Efter at jeg har fulgt kurset tænker jeg, at den indre kritiker er min ven, der forsøger at hjælpe mig.

Min første a-ha oplevelse var – At det faktisk var så nemt at ændre tilstanden fra frustreret til rolig og konstruktiv.

Det allermest overraskende for mig har været, at enhver forhindring på det indre plan kan ændres forholdvis nemt.

Det betød bare så meget, at du brød mit panser ved at ringe mig op. Og din stemme og indføling , – både på kurset og når man taler med dig, – er helt vidunderlig. Jeg er meget taknemlig for at have mødt dig Line.

Det er mig der takker, jeg er super taknemmelig for at have hjulpet Marianne, Mie og alle de andre selvstændige, der har fundet modet til at se den indre kritiker i øjnene og vende kritikken til støtte med 3 nemme trin.

Online kurset er opbygget, så det er let at gå til og nemt at bruge.

Hør for eksempel hvad Susanne siger om kurset:

Susanne: Nu har jeg været igennem alle tre trin af kurset, samt meditationer. Og jeg er overrasket. Det blev hjælpen til en åbenbaring for mig. Og det var fantastisk. Opbygningen af kurset er dejlig enkel og meget nem at gå til. Det er et kæmpe plus. Og din introduktion til øvelserne er rigtig god.”

Det er helt bevidst, at kurset er bygget så enkelt op i 3 enkle trin. Jeg ved at du får de bedste resultater, når du kan gå lige til sagen og rykke med det samme. 

Praktisk info om onlinekurset: 
”Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin”

nyt samlet projekt indre kritiker

Kurset er opbygget i 3 enkle trin.

1. Trin – Kend den indre kritiker

På 1. trin finder du ud af, hvorfor den kritiske stemme igen og igen har held til at snyde dig til at tro, at du ikke kan nok, ikke ved nok eller ikke er god nok, selvom det slet ikke passer! Og du finder ud af, hvad du for alt i verden skal UNDGÅ at gøre, når den indre kritiker dukker frem. Du lærer at adskille den indre kritiker fra dig selv.

 2. Trin – Vend den indre kritik til støtte

På 2. trin finder du ud af, hvordan du omprogrammerer din underbevidsthed til at støtte dig, i stedet for at kritisere dig. Du finder ud af, hvad der i virkeligheden ligger bagved kritikken og hvordan du kan vende den kritiske og fejlfindende indstilling til en positiv og mulighedsorienteret indstilling. Du vil kunne mærke forskel på dit humør og din lyst til at handle og kaste dig ud i nye ting.

  3. Trin – Vælg bevidst hvad du vil fylde dit sind med

På 3. trin finder du ud af, hvordan du kan hive styringen tilbage til dig selv og bevidst vælge, hvad du vil fylde dit sind med. Du får redskaber, der gør det nemmere for dig at fokusere på dine muligheder. Det sætter en positiv bølge i gang i dit sind, så du vil kunne mærke, at du bliver mere tilfreds med din indsats og du vil opdage at du når længere (fordi du ikke bruger en masse tid på den indre kritik og tvivl). Som sidegevinst vil det reducere din krops niveau af stesshomonet kortisol (fordi du ikke længere er i en frygt/flygt tilstand, der stresser kroppen).

Kort sagt ved at omprogrammere dit sind og dine tanker sætter du en positiv bølge i gang, der betyder at du får mere overskud, energi og handlekraft.

Som selvstændig er du 100% afhængig af dig selv, dit sind og dine handlinger. Den indre kritiske stemme kan derfor have en ret stor indflydelse på, hvordan du lever dit liv og hvor tilfreds du er.

Den indre kritiske stemme kan forhindre dig i at handle, og den kan forhindre dig i at dele din viden og kunne med resten af verden. Det kan desværre ses på din bundlinje i form af tabt indtjening.

Derfor er det helt afgørende, specielt som selvstændig, at sige farvel til den indre kritiske stemme og komme ud over rampen.

Så mærk lige efter:

Ved du inderst inde, at den indre kritiske stemme holder dig tilbage fra at dele din viden og kunnen med resten af verden?

Er du klar til at tage ansvar for at skabe din egen fremtid og hive styringen hjem til dig selv igen?

Så er online kurset ”Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin” skabt til dig!

Når du melder dig på online kurset får du samtidig mulighed for at skrive personligt til mig med dine spørgsmål, hvis der dukker noget op.

Det er vigtigt for mig at hjælpe hver enkel deltager i forløbet bedst muligt. Jeg har selv prøvet at blive holdt tilbage af den indre kritiske stemme og jeg ved hvor meget det kan påvirke ens humør, energi og handlekraft.

Så husk – i op til 6 måneder efter at du har fået adgang til kurset kan du frit skrive dine spørgsmål til mig.

Pris

Hvad er det værd for dig at slippe den indre kritik og give dig selv lov til at dele din viden og kunnen med resten af verden?

Hvor tror du din virksomhed er om 5 år – hvis du ikke slipper den indre kritik og frygt?

Hvor tror du din virksomhed er om 5 år – hvis du slipper den indre kritik nu og giver dig selv lov til at dele dét du kan med resten af verden? 

Jeg ved at det gør en kæmpe forskel at slippe den indre kritik og få energi og handlekraft til at komme ud over stepperne med sin virksomhed. For de fleste er det være mange tusinde værd at slippe den indre kritik og komme ud over rampen. Måske er det forskellen på om de skaber det liv de ønsker at leve eller ej.

Du har mulighed for at købe to forskellige pakker af onlineforløbet ” Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin”.

  1. VIP Luksus Business pakken – med personlige 1 til 1 sessioner hver måned i 9 måneder
  2. Luksus Business pakken – med adgang til at skrive personligt til mig med eventuelle spørgsmål i 6 måneder efter købsdato.

Begge pakker indeholder selvfølgelig de 3 trin fra online kurset. Hvert trin består af flere små videoer og arbejdsark.

VIP Luksus Business Pakken koster: 19.997 kr. plus moms

Der er et begrænset antal pladser hver måned, lige nu er der ingen ledige pladser.

Luksus Business Pakken koster 2.497 kr. plus moms

Der er et begrænset antal pladser hver måned, lige nu er der ingen ledige pladser.

Vær blandt de første til at få besked, når der igen er ledige pladser.

Skriv dit navn og din e-mail på listen herunder, så får du besked, når der igen er ledige pladser. Det er selvfølgelig 100% uforpligtigende:

 

Jeg glemmer aldrig, da jeg efter et kursus snakkede med en super sej kvinde.

Hun fortalte mig, at da hun fyldte 60 år, sagde hun til sig selv:

Nu er det nok!

Nu vil jeg ikke længere lade mit liv styre af den indre kritiske stemme.

Jeg vil ikke længere holde mig selv tilbage.

Jeg vil stå 100% ved mig selv.

Jeg husker det så tydeligt – hun var virkelig sej.

Mange ville i stedet for tænke

“Nu er jeg 60 år”

“Nu er det nok for sent”

“Det nytter sikkert ikke noget”

“Det virker sikkert ikke”

“Jeg ved sikkert det hele i forvejen”

“Jeg kan sikkert ikke ændre mig”

eller “Jeg kan sikkert slet ikke finde ud af det”.

Men det gjorde hun ikke.

Hun tænkte:

Nu er det nok – og så tog hun styringen tilbage og meldte sig til kurset!

Spørgsmål og svar

Hvordan foregår det?

Når du melder dig til, får du direkte adgang til første trin på kurset, som jeg vil anbefale, at du afsætter minimum 30 minuuter til at følge i denne uge. En uge efter får du adgang til andet trin og 2 uger efter får du adgang til 3 trin.

Hvor længe har jeg adgang til at skrive til dig?

Du har adgang til at skrive til mig i 3 måneder efter, at du har købt kurset. Hvis du har brug for mere tid, så skriv til mig, så finder vi ud af det. (Du kan sætte kurset på pause og tage det når det passer ind i din kalender.)

Hvad får jeg ud af kurset?

Se helt nederst, hvad andre har fået ud af kurset.

Hvis jeg skal sige det helt enkelt, så får du mere handlekraft, du hiver din styrke hjem til dig selv. Du bliver i stand til at bruge den indre kritik positivt, så du vender den indre kritik til støtte. Du får en dybere forståelse for dig selv, dit mindset og hvordan du skaber det du ønsker.

Du får enkle teknikker til at vende den indre kritik til støtte.
Du skaber skridt for skridt nye mønstre i hjernen, så du reagere anderledes når den indre kritiker dukker op. Så du undgår at blive fanget i den indre tvivl og kritik – og i stedet for støtter dig selv til at komme ud over rampen.

Jeg har prøvet mange metoder, hvorfor skulle det her virke?

Mange kan være i tvivl om kurset kan hjælpe dem, fordi de allerede har prøvet en række ting af. (Desværre er der mange redskaber der ikke virker, fordi de fokusere på at undertrykke kritikeren. De er udviklet uden en dybdegående forståelse for den menneskelige psykologi).

Da jeg er Cand.mag. i psykologi og udviklingsprocesser har jeg udviklet kurset med en dybdegående forståelse for den menneskelige psykologi. Derudover er alle redskaberne gennemtestet og udvalgt fordi de allerede har virket for andre.

Se for eksempel denne mail Christina skrev til mig:

“Hej Line

Jeg er meget interesseret i dit kursus om den indre kritiske stemme, men prisen holder mig tilbage.
Man kan selvfølgelig sige, at det er prisen værd at komme af med den indre kritiker, men hvis nu dit kursus ikke virker, så er det penge ud af vinduet. Selvom du har en fin pris, så tænker jeg alligevel, at det er mange penge at bruge, hvis nu det ikke virker alligevel.
Mange metoder er jo efterhånden afprøvet. Det virker derfor som skruen uden ende… Kan du følge mig? Hvorfor skulle lige præcis dit kursus virke?
Det er ikke for at negligere dit kursus, jeg er vild med det!! Det er blot mine tanker.
Mange venlige hilsner
Christina”

Jeg tog en snak med Christina og vi aftalte, at hun kunne afprøve kurset uden at betale en krone. Hun skulle kun betale, hvis kurset hjalp hende, hvis det ikke hjalp hende skulle hun ikke betale en krone.

Her er, hvad hun skrev til mig efter, at hun havde fulgt kurset:

“Jeg har været rigtig glad for dit kursus, og kan mærke, at der er sket en forandring.
Før kurset var jeg meget begrænset af den indre kritiker og var tit ret ked af det og sur.

Jeg følte mig fanget af den, og så den som en stemme, der skulle udryddes, men som var umulig at slippe af med. Jeg følte mig ofte forkert.

Min første a-ha oplevelse gennem kurset var, at det er muligt at føre dialog med kritikeren og se den som en, der gerne vil værne om mig

Det har overrasket mig, at den indre kritiker kan komme til at fylde ret lidt. Ved ikke at bekæmpe den, kommer den til ikke at være så ødelæggende, hvilket giver plads til at jeg kan leve og gøre det jeg har lyst til.

Mine valg er ikke længere hele tiden farlige eller forkerte.

Det hjælper rigtig meget at få redskaber, som jeg kan fokusere på. Det fjerner fokus fra at kritikeren er en der skal bekæmpes til at se den som en der skal værnes om og lyttes til.

Det hjælper enorm meget at høre efter, hvad den indre kritiker virkelig vil. Grave lidt dybere ned under overfladen, for det den indre kritiker vil er ikke det umiddelbare, men det der ligger nedenunder. Når den kritiserer, er det ofte ikke for at ødelægge én, men fordi der er noget, som er vigtigt at værne om. Kurset hjælper én til at se dette og hjælper én til at se kritikeren, som en der holder fast i det, som jeg selv har en tendens til at negligere, fordi jeg tror, det ikke er accepteret af andre.

Dit kursus vil jeg uden tvivl anbefale andre at deltage i!!”

– Christina

Hvad har andre fået ud af kurset?

“De konkrete redskaber er det vigtigste jeg tager med mig videre. Jeg har været opmærksom på min indre kritiker i mange år, men har manglet noget konkret at gøre ved den – det har jeg fået nu.”
-Naja

“Nu har jeg været igennem alle tre trin af kurset. Og jeg er overrasket. Det blev hjælpen til en åbenbaring for mig. Og det var fantastisk. Opbygningen af kurset er dejlig enkel og meget nem at gå til. Det er et kæmpe plus. Og din introduktion til øvelserne er rigtig god.”
– Susanne

“Det vigtigste for mig er, at jeg har fået en positiv indstilling til hvordan man kan håndtere sin kritiske stemme. Det har overrasket mig, at det faktisk kan være nemt at overvinde sin frygt.”
– Frederik

“Det har overraskede mig hvor rart og afslappet kurset har været. Jeg troede måske det ville være hårdere og mere grænseoverskridende. Jeg tror jeg mest kommer til at bruge de positive sætninger, jeg kan sige til mig selv – plus de konkrete spørgsmål, der kan hjælpe til at afdække og konkretisere kritikken, så jeg kan forholde mig til den.”
-Cecilie

“Det vigtigste jeg har fået ud af kurset er at kunne identificere den destruktive kritiker. Jeg har været glad for øvelsen i at vende destruktiv kritik til støtte. Godt at have den på papir, så den kan tages frem igen.”
– Vibeke

“Det vigtigste jeg tager med mig videre er de gode “spørgsmål” at huske at stille når kritikeren dukker op. Og de 3 daglige spørgsmål bliver en god måde at starte min dag på!”
– Mette

“Jeg kommer nok til at bruge teknikkerne til at fokusere på muligheder mest fremover.”
– Kristoffer

“Teknikkerne på kurset var ret let tilgængelige. Og efter kurset har jeg kunne identificere, hvis der er kommet en selvkritik. Jeg er blevet mere omsorgsfuld overfor mig selv. Usikkerheden bliver ikke så destruktiv, den bliver til noget, som kan hjælpe mig mere på vej, end at pille mig ned. Jeg ved, at jeg kan gøre noget ved den destruktive kritik, og at den kan forandre sig. Og det er virkelig dejligt.”
– Lisa

Det mest overraskende har været, at den indre kritiker ikke var så farlig, som den har fået lov til at være. Jeg var længe om at beslutte mig for at deltage i onlinekurset, og nu er jeg bare så taknemlig for, at jeg turde.

Jeg har været glad for din opmærksomhed hele vejen igennem kurset, og at jeg har kunnet skrive til dig og du altid har svaret mig og støttet mig. TAK Line.

Det er bare blevet så anderledes, at jeg tænker muligheder og udfører mine muligheder, istedet for at lade min indre kritikerer bremse mig. Jeg har også bemærket, at jeg ikke er så usikker mere for at være mig selv og stå ved mig selv.
– Vibeke.

“Inden kurset var jeg – forvirret, frustreret og ked af det – og irriteret over, at det ikke bare „kørte for mig“.

Nu har jeg helt klart fået troen på mig selv tilbage og har fået en forståelse for, hvordan jeg kan håndtere den indre kritiker på en god og konstruktiv måde, sådan at jeg bevarer mit overblik og gå-på-mod.

Min første a-ha oplevelse var – At det faktisk var så nemt at ændre tilstanden fra frustreret til rolig og konstruktiv.

Det allermest overraskende for mig har været, at enhver forhindring på det indre plan kan ændres forholdvis nemt.

Det betød bare så meget, at du brød mit panser ved at ringe mig op. Og din stemme og indføling , – både på kurset og når man taler med dig, – er helt vidunderlig. Jeg er meget taknemlig for at have mødt dig.”
– Marianne, Ergoterapeu.

Hvad er forskelllen på de forskellige pakker?

Vip pakken – der består af
1.) Alle 3 trin af online kurset “Sig farvel til den indre kritiker som selvstændig”
2.) Fri adgang til at skrive personligt til mig.
3.) 1 til 1 business sessioner, hvor vi går i dybden med at skabe en business, hvor du lever af det du brænder for gennem 9 mdr.

Pris: 19.997 kr. Plus moms

Luksus pakken – der består af
1.) Alle 3 trin af online kurset “sig farvel til den indre kritiker som selvstændig”
2.) Fri adgang til at skrive personligt til mig, hvis der dukker nogle spørgsmål op i op til 6 måneder efter købsdato.

Pris: 2497 kr. Plus moms.

Vær blandt de første til at få besked, når der igen er ledige pladser.

Skriv dit navn og din e-mail på listen herunder, så får du besked, når der igen er ledige pladser. Det er selvfølgelig 100% uforpligtigende:

Husk du er ALTID velkommen til at skrive til mig hvis du har et spørgsmål angående kurset. Skriv dit spørgsmål herunder:

* (Skal udfyldes)

Hold dig ikke tilbage (og lad heller ikke din indre kritiske stemme holde dig tilbage ;) ).

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at slippe den indre kritik og kommer ud over rampen med din virksomhed.

Alt det bedste

Line Larsen
Cand.mag. i Psykologi og Udviklingsprocesser
Fri og Kreativ