Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Slip overspringshandlingerne, tvivlen og den indre kritiske stemme …


 Lige NU er der rabat på onlinekurset: 
“Sig farvel til den indre kritiker som selvstændig”

Sig farvel til den indre kritiske stemme som selvstændigDet er ingen hemmelighed, at rigtig mange selvstændige har en indre kritisk stemme, der prøver at holde dem tilbage.

Som selvstændig er du 100% afhængig af dig selv og dit mindset, og derfor er det guld værd at lære at håndtere den indre kritiske stemme og komme ud over rampen.

Når du forstår hvad der i virkeligheden ligger under kritikken og får redskaber til at håndtere den indre kritiske stemme, vil du få adgang til den værdifulde viden der ligger under kritikken.

Som selvstændige får vi specielt besøg af den indre kritiske stemme, fordi vi hele tiden udvikler os og bevæger os ud i nye udfordringer.

Med min baggrund som Cand.mag. I psykologi og udviklingsprocesser har jeg fået en dyb forståelse af den menneskelige psyke. Og jeg har undersøgt, hvordan vi skaber nye vaner, hvor vi støtter os selv, frem for at holde os selv tilbage.

Som du måske allerede ved – er hjernen plastisk – det betyder, at vi kan forme den ligesom vi kan forme modelervoks.

Sig farvel til den indre kritiker som selvstændigDe fleste selvstændige tror desværre at det er dem, der er noget i vejen med. At det er dem der ikke ved nok, kan nok eller er gode nok. Og det er super ærgerligt for med enkle redskaber kan du ændre den indre kritik og komme ud over rampen med din virksomhed.

Det handler om at bruge nogle redskaber, der gå et lag dybere end kritikken (mere og det senere…).

Jeg har fået en række mails fra mennesker, der fortæller, at de har prøvet en masse forskellige metoder til at håndtere den indre kritik, men at de ikke har virket (se for eksempel mailen fra Christina nederst på siden.).

Uheldigvis er der nogle, der opfinder deres egne redskaber, uden at vide, hvordan psyken fungerer og uden at teste om redskaberne virker.

Jeg har for eksempel hørt om metoder, der går ud på at få kritikkeren ned med nakken og metoder, der handler om at sende kritikeren langt væk. De metoder er skabt ud fra en forståelse af, at kritikeren ikke vil os noget godt og at den indre kritik i virkeligheden handler om, at man har et dårligt selvværd.

“Og det er en kæmpe misforståelse”

Sig farvel til den indre kritiker som selvstændigDen indre kritiker er IKKE tegn på, at man har dårligt selvværd!!! Den PÅSTAND vil jeg meget gerne UDRYDE.

Den indre kritiker er tegn på, at du befinder dig i en situation, hvor der er et kæmpe udviklingspotentiale. Og det er virkelig vigtigt at vide, så du ikke sender kritikeren væk.

Det er uheldigt at bruge metoder, der bevidst arbejder imod den indre kritiker og sender den væk.

Jeg vil ALDRIG råde nogle til at kæmpe imod det ubevidste, det er ikke en god idé. Det vil betyde, at du er i kamp med en af de stærkeste krafter i dig selv. Og kritikeren vil altid komme tilbage igen.

Det handler om at arbejde sammen med kritikeren og lære, hvordan du vender kritikken til støtte.

Og det er netop det du lærer på online kurset: “Sig farvel til den indre kritiske stemme som selvstændig”

indre kritiker

Invester i dig selv, dit mindset og din business!
Klik på linket, og tag det første skridt

Lige nu får du en markant rabat!
Vip business – 19.997 kr. 15.997 kr plus moms

Luksus business – 2497 kr. 1497 kr. plus moms

 

De 3 trin på onlinekurset er:
1. trin ) Adskild dig selv fra kritikeren
2. trin) Vend kritikken til støtte
3.trin) Skab et fokus der støtter dig

Kurset er enkelt og nemt at gå i gang med. Det er skabt på baggrund af solid viden om, hvordan vores hjerne og psyke fungerer. De redskaber, du får adgang til er gennemtestet og udvalgt fordi de allerede har virket for andre.

Tid og sted

Kurset varer 3 uger – og du skal minimum regne med at bruge 30 minutter om ugen på at følge kurset. Ideelt 1 time om ugen.

Kurset er online, så du kan tage det hjemmefra på din computer, smartphone eller Ipad. Når du først har fået adgang, kan du altid tage kurset senere, når det passe ind i din kalender (du har evig adgang til alt materialet.)

Lad være med at undertrykke kritikeren og mærk forskellen

Jeg ser det igen og igen. De mennesker jeg hjælper med at vende den indre kritik til støtte, får mere frihed og glæde, fordi de lærer hvordan de hiver deres power hjem til sig selv. De slipper for at blive holdt tilbage af kritikeren. De finder ud af hvordan kritikeren rent faktisk kan hjælpe med at skabe det liv de ønsker.

Så jeg mener det!

Lad være med at undertrykke kritikeren og lad være med at tro på det den siger! Det er det, der ligger under kritikken, der er værdifuldt at lytte til.

Nogle af de mest succesfulde mennesker i verden bruger de redskaber, du får adgang til på onlinekurset.

Der er ingen grund til, at redskaberne kun er forbeholdt de få.

Du skal også have glæde af dem – hvis du vil!

sig farvel til den indre kritikerLigegyldigt om du omsætter for 1000 kr. eller 100.000 kr. om måneden, så er den største begrænsning i din virksomhed dig selv.

Den største styrke er også dig selv! Uden tvivl.

Dit mindset er helt afgørende for, hvordan din virksomhed ser ud om 1 år, om 5 år og om 10 år.

Elite sportsfolk og top businessejere har længe været klar over, at deres mindset er helt afgørende for deres succes, og derfor træner de helt bevidst deres mindset.

Skab en ny vane, hvor du vender den indre kritik til støtte og kommer ud over rampen!

Invester i dig selv, dit mindset og din business!

Klik på linket, og tag det første skridt
Vip business – 19.997 kr. 15.997 kr plus moms

Luksus business – 2497 kr. 1497 kr. plus moms

Spørgsmål og svar

Hvad er forskelllen på de forskellige pakker?

Vip pakken – der består af
1.) Alle 3 trin af online kurset “Sig farvel til den indre kritiker som selvstændig”
2.) Fri adgang til at skrive personligt til mig, hvis du har nogle spørgsmål undervejs i 2 måneder.
3.) 1 til 1 business sessioner, hvor vi går i dybden med at skabe en business, hvor du lever af det du brænder for gennem 12 mdr.

Pris: 19.997 kr. Plus moms

Lige nu: 15.997 kr. Plus moms
Få adgang med det samme HER

Luksus pakken – der består af
1.) Alle 3 trin af online kurset “sig farvel til den indre kritiker som selvstændig”
2.) Fri adgang til at skrive personligt til mig, hvis du har nogle spørgsmål undervejs i 2 måneder.

Pris: 2497 kr. Plus moms.

Lige nu : 1497 kr. Plus moms
Få adgang med det samme HER

Hvordan foregår det?

Når du melder dig til, får du direkte adgang til første trin på kurset, som jeg vil anbefale, at du afsætter minimum 30 minuuter til at følge i denne uge. En uge efter får du adgang til andet trin og 2 uger efter får du adgang til 3 trin.

Hvor længe har jeg adgang til at skrive til dig?

Du har adgang til at skrive til mig i 4 måneder efter, at du har købt kurset. Hvis du har brug for mere tid, så skriv til mig, så finder vi ud af det. (Du kan sætte kurset på pause og tage det når det passer ind i din kalender.)

Hvad får jeg ud af kurset?

Se helt nederst, hvad andre har fået ud af kurset.

Hvis jeg skal sige det helt enkelt, så får du mere handlekraft, du hiver din styrke hjem til dig selv. Du bliver i stand til at bruge den indre kritik positivt, så du vender den indre kritik til støtte. Du får en dybere forståelse for dig selv, dit mindset og hvordan du skaber det du ønsker.

Du får enkle teknikker til at vende den indre kritik til støtte.
Du skaber skridt for skridt nye mønstre i hjernen, så du reagere anderledes når den indre kritiker dukker op. Så du undgår at blive fanget i den indre tvivl og kritik – og i stedet for støtter dig selv til at komme ud over rampen.

Jeg har prøvet mange metoder, hvorfor skulle det her virke?

Mange kan være i tvivl om kurset kan hjælpe dem, fordi de allerede har prøvet en række ting af. (Desværre er der mange redskaber der ikke virker, fordi de fokusere på at undertrykke kritikkeren. De er udviklet uden en dybdegående forståele for den menneskelige psykologi).

Da jeg er Cand.mag. i psykologi og udviklingsprocesser har jeg udviklet kurset med en dybdegående forståelse for den menneskelige psykologi. Derudover er alle redskaberne gennemtestet og udvalgt fordi de allerede har virket for andre.

Se for eksempel denne mail Christina skrev til mig:

“Hej Line

Jeg er meget interesseret i dit kursus om den indre kritiske stemme, men prisen holder mig tilbage.

Man kan selvfølgelig sige, at det er prisen værd at komme af med den indre kritiker, men hvis nu dit kursus ikke virker, så er det penge ud af vinduet. Selvom du har en fin pris, så tænker jeg alligevel, at det er mange penge at bruge, hvis nu det ikke virker alligevel.

Mange metoder er jo efterhånden afprøvet. Det virker derfor som skruen uden ende… Kan du følge mig? Hvorfor skulle lige præcis dit kursus virke?
Det er ikke for at negligere dit kursus, jeg er vild med det!! Det er blot mine tanker.

Mange venlige hilsner
Christina”

Jeg tog en snak med Christina og vi aftalte, at hun kunne afprøve kurset uden at betale en krone. Hun skulle kun betale, hvis kurset hjalp hende, hvis det ikke hjalp hende skulle hun ikke betale en krone.

Her er, hvad hun skrev til mig efter, at hun havde fulgt kurset:

“Jeg har været rigtig glad for dit kursus, og kan mærke, at der er sket en forandring.

Før kurset var jeg meget begrænset af den indre kritiker og var tit ret ked af det og sur.

Jeg følte mig fanget af den, og så den som en stemme, der skulle udryddes, men som var umulig at slippe af med. Jeg følte mig ofte forkert.

Min første a-ha oplevelse gennem kurset var, at det er muligt at føre dialog med kritikeren og se den som en, der gerne vil værne om mig

Det har overrasket mig, at den indre kritiker kan komme til at fylde ret lidt. Ved ikke at bekæmpe den, kommer den til ikke at være så ødelæggende, hvilket giver plads til at jeg kan leve og gøre det jeg har lyst til.

Mine valg er ikke længere hele tiden farlige eller forkerte.

Det hjælper rigtig meget at få redskaber, som jeg kan fokusere på. Det fjerner fokus fra at kritikeren er en der skal bekæmpes til at se den som en der skal værnes om og lyttes til.

Det hjælper enorm meget at høre efter, hvad den indre kritiker virkelig vil. Grave lidt dybere ned under overfladen, for det den indre kritiker vil er ikke det umiddelbare, men det der ligger nedenunder. Når den kritiserer, er det ofte ikke for at ødelægge én, men fordi der er noget, som er vigtigt at værne om. Kurset hjælper én til at se dette og hjælper én til at se kritikeren, som en der holder fast i det, som jeg selv har en tendens til at negligere, fordi jeg tror, det ikke er accepteret af andre.

Dit kursus vil jeg uden tvivl anbefale andre at deltage i!!”

– Christina

Hvad har andre fået ud af kurset?

“De konkrete redskaber er det vigtigste jeg tager med mig videre. Jeg har været opmærksom på min indre kritiker i mange år, men har manglet noget konkret at gøre ved den – det har jeg fået nu.”
-Naja

“Nu har jeg været igennem alle tre trin af kurset. Og jeg er overrasket. Det blev hjælpen til en åbenbaring for mig. Og det var fantastisk. Opbygningen af kurset er dejlig enkel og meget nem at gå til. Det er et kæmpe plus. Og din introduktion til øvelserne er rigtig god.”
– Susanne

“Det vigtigste for mig er, at jeg har fået en positiv indstilling til hvordan man kan håndtere sin kritiske stemme. Det har overrasket mig, at det faktisk kan være nemt at overvinde sin frygt.”
– Frederik

“Det har overraskede mig hvor rart og afslappet kurset har været. Jeg troede måske det ville være hårdere og mere grænseoverskridende. Jeg tror jeg mest kommer til at bruge de positive sætninger, jeg kan sige til mig selv – plus de konkrete spørgsmål, der kan hjælpe til at afdække og konkretisere kritikken, så jeg kan forholde mig til den.”
-Cecilie

“Det vigtigste jeg har fået ud af kurset er at kunne identificere den destruktive kritiker. Jeg har været glad for øvelsen i at vende destruktiv kritik til støtte. Godt at have den på papir, så den kan tages frem igen.”
– Vibeke

“Det vigtigste jeg tager med mig videre er de gode “spørgsmål” at huske at stille når kritikeren dukker op. Og de 3 daglige spørgsmål bliver en god måde at starte min dag på!”
– Mette

“Jeg kommer nok til at bruge teknikkerne til at fokusere på muligheder mest fremover.”
– Kristoffer

“Teknikkerne på kurset var ret let tilgængelige. Og efter kurset har jeg kunne identificere, hvis der er kommet en selvkritik. Jeg er blevet mere omsorgsfuld overfor mig selv. Usikkerheden bliver ikke så destruktiv, den bliver til noget, som kan hjælpe mig mere på vej, end at pille mig ned. Jeg ved, at jeg kan gøre noget ved den destruktive kritik, og at den kan forandre sig. Og det er virkelig dejligt.”
– Lisa

Det mest overraskende har været, at den indre kritiker ikke var så farlig, som den har fået lov til at være. Jeg var længe om at beslutte mig for at deltage i onlinekurset, og nu er jeg bare så taknemlig for, at jeg turde.

Jeg har været glad for din opmærksomhed hele vejen igennem kurset, og at jeg har kunnet skrive til dig og du altid har svaret mig og støttet mig. TAK Line.

Det er bare blevet så anderledes, at jeg tænker muligheder og udfører mine muligheder, istedet for at lade min indre kritikerer bremse mig. Jeg har også bemærket, at jeg ikke er så usikker mere for at være mig selv og stå ved mig selv.
– Vibeke.

“Inden kurset var jeg – forvirret, frustreret og ked af det – og irriteret over, at det ikke bare „kørte for mig“.

Nu har jeg helt klart fået troen på mig selv tilbage og har fået en forståelse for, hvordan jeg kan håndtere den indre kritiker på en god og konstruktiv måde, sådan at jeg bevarer mit overblik og gå-på-mod.

Min første a-ha oplevelse var – At det faktisk var så nemt at ændre tilstanden fra frustreret til rolig og konstruktiv.

Det allermest overraskende for mig har været, at enhver forhindring på det indre plan kan ændres forholdvis nemt.

Det betød bare så meget, at du brød mit panser ved at ringe mig op. Og din stemme og indføling , – både på kurset og når man taler med dig, – er helt vidunderlig. Jeg er meget taknemlig for at have mødt dig.”
– Marianne, Ergoterapeu.

indre kritiker

Tilslut dig gruppe af modige selvstændige og få redskaber til at sige farvel til den indre kritiske stemme, så du istedet kan støtte dig selv og komme ud over rampen med din virksomhed

Klik på linket, og tag det første skridt

Lige nu får du en markant rabat

Vip business – 19.997 kr. 15.997 kr plus moms

Luksus business – 2497 kr. 1497 kr. plus moms