Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Personlige 1 til 1 sessioner for medlemmer i Klub Fri og Kreativ for selvstændige

Jeg er fascineret af det der sker, når vi begynder at fokusere på vores business, vores mindset og hvordan vi gerne vil leve vores liv. At hjælpe selvstændige med at skabe den business og det liv, der passer bedst til dem, er noget af det allermest meningsfulde jeg kan komme i tanke om.

Jeg har valgt at give et begrænset antal 1 til 1 sessioner, for at kunne følge hver enkelts udviklingsforløb bedst muligt.

Og lige nu har jeg valgt, at alle medlemmer i Klub Fri og Kreativ for selvstændige kan få den første 1 til 1 session til en pris, hvor alle virksomheder kan være med.

I sessionen fokuserer vi på, hvordan du kan skabe din virksomhed, så den passer bedst muligt til dig, og vi kigger på hvilke udfordringer du står overfor nu og hvordan du kommer bedst videre.

Jeg har valgt at sætte prisen på den første 1 til 1 session så lavt, at alle der har lyst, har mulighed for at få en personlig session, hvor vi går i dybden med deres business.

Uanset om du kun er interesseret i en enkel session eller om du kunne tænke dig et længere forløb, så vil jeg med glæde hjælpe dig på rejsen som selvstændig.

Lige nu har du som medlem i Klub Fri og Kreativ for selvstændig mulighed for at købe din første business session til 297 kr. plus moms. lige HER