Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Bliv inspireret af Michael Kolds vej til succes

Michael Kold succes som selvstændigMichael Kold har været selvstændig siden 1996. Han er startet helt fra bunden og ved, hvad det kræver at opbygge en succesfuld forretning.

Michael Kold er gået fra at tænke 

Kan jeg overhoved det her?

Til at vide, at de ting han sætter sig for lykkes

 

En af de ting, der er virkelig inspirerende ved Michael Kold er, at han er benhård til at fokusere på det … 

der er vigtigst.

Michael Kold er ligesom alle andre selvstændige løbet ind i problemer.

Da Michael Kold startede op, oplevede han igen og igen, at han havde huller i kalenderen uden opgaver. Og da krisen ramte, kom der pludselig ikke flere kunder, fra den ene dag til den anden, som når man slukker for en vandhane.

Michael Kold ved derfor, hvor vigtigt det er, at lave en klar plan og struktur for markedsføring og salg.

Info: Michael Kold har været selvstændig siden 1996 og i dag bruger han 80 procent af sin tid på at hjælpe virksomheder med salgstræning. De sidste 20 procent bruger han på åbne kurser, uddannelser og foredrag, der handler om personlig udvikling, og hvordan man kan lede sig selv indefra.

Michael Kold deler åbent og ærligt sine bedste erfaringer til at skabe en succesfuld virksomhed på forløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes”

I Interviewet med Michael Kold får insider viden om, hvad Michael gør i dag for at undgå perioder med ”huller” uden kunder.

Du finder ud af, hvad der efter Michael Kolds erfaring er det allervigtigste, når du skal have et salg i hus. Så du kan bruge hans enkle tilgang til at skabe flere salg i din virksomhed.

Michael Kold succes som selvstændigDu hører, hvordan Michael sælger sine ydelser til virksomheder og du finder ud af, hvorfor han ikke sælger direkte over telefonen.

Du hører, hvilke undskyldninger Michael fortalte sig selv tidligere, der forhindrede ham i at sælge sine ydelser. Så du bliver inspireret til selv at handle (i stedet for at lade dig bremse af dine undskyldninger).

Du hører hvorfor det er så vigtigt at fokusere på den værdi, du skaber for dine kunder, og find ud af, hvordan du bliver endnu skarpere på, hvilken værdi det er, du helt konkret skaber for dine kunder.

Du hører, hvorfor Michael tidligere skød med spredhagl, når han skulle markedsføre sig.

Michael fortæller, at der er mange der kalder sig ekspert i sociale medier, selvom det de siger ikke virker. Hør hvad han selv gør for at få mellem 60.000 og 100.000 visninger, hver uge på de sociale medier.

Du hører, hvordan Michael Kold er gået fra at tænke – ”kan jeg overhoved det her? ” Til at vide, at de ting han sætter sig for lykkes. Så du selv bliver inspireret til at finde en stærk tro på at du lykkes.

Se meget mere om forløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes” HER 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål!

Jeg ønsker dig alt det bedste

Line Larsen - Fri og Kreativ

Line Larsen
Cand.mag i psykologi og udviklingsprocesser

Find ud af, hvordan du får eksklusiv insider viden fra succesfulde selvstændige. Få adgang til deres dyrt købte erfaringer, tips og tricks, som du kan bruge direkte i dit eget liv og i din egen virksomhed.

Skriv dit navn og din E-mail, så får du samtidig gratis adgang til:

– De 3 største grunde til at små virksomheder må lukke

– 3 ting succesfulde selvstændige gør anderledes end andre

 

Fornavn
Email

Sorry, comments are closed for this post.