Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Lige nu har du en helt speciel mulighed

Du kan nemlig tage det 1. trin til at slippe overspringshandlingerne, tvivlen og den indre kritiske stemme til en symbolsk pris! 

Vores hjerne plastisk – og det betyder, at vi kan forme den ligesom vi kan forme modellervoks.

Vi kan ændre de vaner vi har (fx. den indre tvivl og kritik) og skabe nogle bedre vaner (så vi handler og kommer ud over rampen).

Lige nu kan du få adgang til 1. trin for samme pris som det koster at købe 4 kopper kaffe.

De fleste tror desværre, at det er dem, der er noget i vejen med, når deres indre kritiske stemme dukker frem.

De tror, at det er dem, der ikke ved nok, ikke kan nok eller ikke er gode nok.

Og det er super ærgerligt for med enkle redskaber kan du ændre den indre kritik til støtte, så du kommer ud over rampen.

Med min baggrund som Cand.mag. i Psykologi og Udviklingsprocesser har jeg en dybegående forståelse af den menneskelige psyke. Og jeg har undersøgt, hvordan vi skaber nye vaner, hvor vi støtter os selv, frem for at holde os selv tilbage.

Det handler om at bruge nogle redskaber, der gå et lag dybere end kritikken. Og det handler om at finde ind til den værdifulde viden, der ligger under kritikken.

Og det er netop det du lærer på onlinekurset:

“Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin”

Og lige nu kan du får adgang til det første trin til en

symbolsk pris.


Jeg ved at mange er i tvivl inden de beslutter sig til om kurset "Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin" er noget for dem.

Derfor vil jeg gerne dig en mulighed for at snuse til kurset og se om det er noget for dig, inden du investerer i hele forløbet.

Onlinekurset er bygget op i 3 trin og du får hver uge adgang til et nyt trin. 

De 3 trin er:
1. Trin ) Kend den indre kritiker – og adskil den fra dig selv
2. Trin) Vend kritikken til støtte – med enkle teknikker
3. Trin) Fokuser på dine muligheder og skab en støttende indre dialog

Kurset er enkelt og nemt at gå i gang med. Det er skabt på baggrund af solid viden om, hvordan vores hjerne og psyke fungerer.

De redskaber, du får adgang til på kurset er gennemtestet og udvalgt fordi de allerede har virket for andre.

Normal kan du kun få adgang til kurset i 2 forskellige versioner.

1. En version der udover kurset indeholder 1 til 1 sessioner

VIP Business Pakken koster: 19.997 kr. plus moms

Dette forløb kan kun bookes efter en snak med mig. Send en mail til line[a]friogkreativ.dk med emnelinjen: VIP forløb af Sig farvel til den indre kritiske stemme.

2. En version der indeholder hele kurset med alle 3 trin.

Business Pakken med alle 3 trin koster 2.497 kr. plus moms.

3. Men lige nu har du mulighed for at snuse til kurset for at se om det er noget for dig til en symbolsk pris.

Du kan nemlig lige nu få adgang til 1. trin for mindre end det koster at spise en middag ude – nemlig 129 kr. plus moms.

Muligheden gælder kun i en begrænset periode

Praktisk info

Tid og sted

Kurset varer 3 uger – og du skal minimum regne med at bruge 1 time om ugen på at følge kurset. Ideelt 1-2 timer om ugen.

Kurset er online, så du kan tage det hjemmefra på din computer, smartphone eller Ipad. Når du først har fået adgang, kan du altid tage kurset senere, når det passe ind i din kalender (du har evig adgang til alt materialet.)

Fri adgang til at skrive personligt til mig

Det er vigtigt for mig, at du får mest muligt ud af at bruge værktøjerne, og derfor har du mulighed for at skrive personligt til mig, hvis der opstår nogle spørgsmål undervejs. 

Hør hvad Mie har fået ud af 1.trin her:

Inden onlinekurset var min indre kritiker meget aktiv og sad lige på min skulder og råbte mig ind i hovedet. Den råbte så højt at jeg ikke kunne mærke min mavefornemmelse. Når jeg prøvede at mærke efter, var alt jeg fik ud af det kritikerens meget skarpe kommentarer.

Det har været en A-ha oplevelse at finde ud af, hvorfor jeg ikke kunne mærke min mavefornemmelse. Når andre spurgte mig, hvad min mavefornemmelse sagde, mærkede jeg ingenting. Nu ved jeg hvorfor.

Jeg har været rigtig glad for at have fået konkrete værktøjer, for det er ikke altid man får det.

Kurset har gjort en stor forskel, fordi jeg nu ved at den stemme i mit hoved ikke er mig. Og det er ikke den der bestemmer. Jeg er blevet bedre til at overveje hvilke tanker, der virkelig er mine egne. Jeg har fået ro i hovedet. - Mie

Mie

Dit mindset er afgørende for, hvordan din virksomhed ser ud om 1 år, om 5 år og om 10 år.

Ligegyldigt om du omsætter for 1000 kr. eller 100.000 kr. om måneden, så er den største begrænsning i din virksomhed dig selv.

Den største styrke er også dig selv! Uden tvivl.

Elite sportsfolk og top businessejere har længe været klar over, at deres mindset er helt afgørende for deres succes, og derfor træner de helt bevidst deres mindset.

Skab en ny vane, hvor du vender den indre kritik til støtte og kommer ud over rampen!

På 1. Trin får du: 

  • Du får konkrete redskaber til at adskille dig selv fra den indre kritiker.
  • Du finder ud af, hvordan du kan kende forskel på destruktiv kritik (som du for alt i verden ikke skal lytte til) og konstruktiv kritik (som du med fordel kan lytte til).
  • Du finder ligesom Mie ud af, hvorfor den indre kritiker kan forhindre dig i at mærke din mavefornemmelse, og du finder ud af, hvordan du bliver bedre til at lytte til din mavefornemmelse.
  • Du finder også ud af, hvad du for alt i verden skal undgå, når den indre kritiker dukker frem.
  • Du finder ud af, hvordan du tager styringen tilbage, så det ikke er kritikeren, men dig der bestemmer.

Lige nu kan du få adgang til 1. trin for samme pris som det koster at købe 4 kopper kaffe.

OBS: vær opmærksom på at den her mulighed forsvinder igen.

Her er, hvad hun skrev til mig efter, at hun havde fulgt kurset:

Hej Line

Jeg har været rigtig glad for dit kursus, og kan mærke, at der er sket en forandring. Før kurset var jeg meget begrænset af den indre kritiker og var tit ret ked af det og sur.

Jeg følte mig fanget af den, og så den som en stemme, der skulle udryddes, men som var umulig at slippe af med. Jeg følte mig ofte forkert.

Min første a-ha oplevelse gennem kurset var, at det er muligt at føre dialog med kritikeren og se den som en, der gerne vil værne om mig

Det har overrasket mig, at den indre kritiker kan komme til at fylde ret lidt. Ved ikke at bekæmpe den, kommer den til ikke at være så ødelæggende, hvilket giver plads til at jeg kan leve og gøre det jeg har lyst til.

Mine valg er ikke længere hele tiden farlige eller forkerte.

Det hjælper rigtig meget at få redskaber, som jeg kan fokusere på. Det fjerner fokus fra at kritikeren er en der skal bekæmpes til at se den som en der skal værnes om og lyttes til.

Det hjælper enorm meget at høre efter, hvad den indre kritiker virkelig vil. Grave lidt dybere ned under overfladen, for det den indre kritiker vil er ikke det umiddelbare, men det der ligger nedenunder. Når den kritiserer, er det ofte ikke for at ødelægge én, men fordi der er noget, som er vigtigt at værne om. Kurset hjælper én til at se dette og hjælper én til at se kritikeren, som en der holder fast i det, som jeg selv har en tendens til at negligere, fordi jeg tror, det ikke er accepteret af andre.

Dit kursus vil jeg uden tvivl anbefale andre at deltage i!!

– Christina

Christina - mail efter kurset

Hvad har andre fået ud af kurset

De konkrete redskaber er det vigtigste jeg tager med mig videre. Jeg har været opmærksom på min indre kritiker i mange år, men har manglet noget konkret at gøre ved den – det har jeg fået nu.

Naja

Nu har jeg været igennem alle tre trin af kurset. Og jeg er overrasket. Det blev hjælpen til en åbenbaring for mig. Og det var fantastisk. Opbygningen af kurset er dejlig enkel og meget nem at gå til. Det er et kæmpe plus. Og din introduktion til øvelserne er rigtig god. 

Susanne

Det vigtigste for mig er, at jeg har fået en positiv indstilling til hvordan man kan håndtere sin kritiske stemme. Det har overrasket mig, at det faktisk kan være nemt at overvinde sin frygt.

Frederik

Det har overraskede mig hvor rart og afslappet kurset har været. Jeg troede måske det ville være hårdere og mere grænseoverskridende. Jeg tror jeg mest kommer til at bruge de positive sætninger, jeg kan sige til mig selv – plus de konkrete spørgsmål, der kan hjælpe til at afdække og konkretisere kritikken, så jeg kan forholde mig til den.

Cecilie

Det vigtigste jeg tager med mig videre er de gode “spørgsmål” at huske at stille når kritikeren dukker op. Og de 3 daglige spørgsmål bliver en god måde at starte min dag på!

Mette

Jeg kommer nok til at bruge teknikkerne til at fokusere på muligheder mest fremover.

Kristoffer

Teknikkerne på kurset var ret let tilgængelige. Og efter kurset har jeg kunne identificere, hvis der er kommet en selvkritik. Jeg er blevet mere omsorgsfuld overfor mig selv. Usikkerheden bliver ikke så destruktiv, den bliver til noget, som kan hjælpe mig mere på vej, end at pille mig ned. Jeg ved, at jeg kan gøre noget ved den destruktive kritik, og at den kan forandre sig. Og det er virkelig dejligt.

Lisa

Jeg har været glad for din opmærksomhed hele vejen igennem kurset, og at jeg har kunnet skrive til dig og du altid har svaret mig og støttet mig. TAK Line.

Det er bare blevet så anderledes, at jeg tænker muligheder og udfører mine muligheder, istedet for at lade min indre kritiker bremse mig. Jeg har også bemærket, at jeg ikke er så usikker mere for at være mig selv og stå ved mig selv

Vibeke

Det mest overraskende har været, at den indre kritiker ikke var så farlig, som den har fået lov til at være. Jeg var længe om at beslutte mig for at deltage i onlinekurset, og nu er jeg bare så taknemlig for, at jeg turde.

Hanne

Inden kurset var jeg – forvirret, frustreret og ked af det – og irriteret over, at det ikke bare „kørte for mig“.

Nu har jeg helt klart fået troen på mig selv tilbage og har fået en forståelse for, hvordan jeg kan håndtere den indre kritiker på en god og konstruktiv måde, sådan at jeg bevarer mit overblik og gå-på-mod.

Min første a-ha oplevelse var – At det faktisk var så nemt at ændre tilstanden fra frustreret til rolig og konstruktiv.

Det allermest overraskende for mig har været, at enhver forhindring på det indre plan kan ændres forholdvis nemt.

Det betød bare så meget, at du brød mit panser ved at ringe mig op. Og din stemme og indføling , – både på kurset og når man taler med dig, – er helt vidunderlig. Jeg er meget taknemlig for at have mødt dig

Marianne

Lige nu kan du få adgang til 1. trin for samme pris som det koster at købe 4 kopper kaffe.

Spørgsmål og svar

Hvorfor kan jeg lige nu købe 1. trin for søle 129 kr.?

Jeg ønsker at alle, der er interesseret skal have adgang til redskaber, der viser dem, hvordan de hiver deres power hjem til sig selv, så den indre kritiker ikke længere holder dem tilbage. Og det er ikke prisen der skal stoppe nogen! Derfor har jeg nu sat prisen på første trin så lavt, at alle der er interesseret kan få adgang.

Derudover ved jeg, at der er nogle, der er i tvivl om onlinekurset er noget for dem. Nogle har aldrig fulgt et onlinekursus før, og nogle er skeptiske overfor om værktøjerne virker. Og derfor vil jeg gerne give alle adgang til 1. trin, så de selv kan vurdere om kurset er noget for dem eller ej. Så enkelt er det : )


Hvad er forskelllen på de forskellige pakker?

Hele kurset inklusiv 1 til 1 sessioner i et år – består af –

1.) Alle 3 trin af online kurset “Sig farvel til den indre kritiker som selvstændig”
2.) Fri adgang til at skrive personligt til mig.
3.) 1 til 1 business sessioner, hvor vi går i dybden med at skabe en business, hvor du lever af det du brænder for gennem 12 mdr.

Pris: 19.997 kr. Plus moms

Hele kurset med alle 3 trin - består af -

1.) Alle 3 trin af online kurset “sig farvel til den indre kritiker som selvstændig”
2.) Fri adgang til at skrive personligt til mig, hvis der dukker nogle spørgsmål op i op til 3 måneder efter købsdato.

Pris: 2497 kr. Plus moms.

1 trin - består af -

1.) Her får du første trin af online kurset “Sig farvel til den indre kritiker som selvstændig” – Adskil dig selv fra den indre kritiker

Pris: 129 kr. Plus moms.

(Ender du med at købe hele kurset til 2497 kr. Får du selvfølgelig de 129 kr. refunderet!)

Hvor længe kan jeg skrive til dig?

Du har adgang til at skrive til mig i 3 måneder efter, at du har købt kurset. Hvis du har brug for mere tid, så skriv til mig, så finder vi ud af det. (Du kan sætte kurset på pause og tage det når det passer ind i din kalender.)

Hvad får jeg ud af kurset?

Se helt nederst, hvad andre har fået ud af kurset.

Hvis jeg skal sige det helt enkelt, så får du mere handlekraft, du hiver din styrke hjem til dig selv. Du bliver i stand til at bruge den indre kritik positivt, så du vender den indre kritik til støtte. Du får en dybere forståelse for dig selv, dit mindset og hvordan du skaber det du ønsker.

Du får enkle teknikker til at vende den indre kritik til støtte.
Du skaber skridt for skridt nye mønstre i hjernen, så du reagere anderledes når den indre kritiker dukker op. Så du undgår at blive fanget i den indre tvivl og kritik – og i stedet for støtter dig selv til at komme ud over rampen.

Jeg har prøvet mange metoder, hvorfor skulle det her virke?

Mange kan være i tvivl om kurset kan hjælpe dem, fordi de allerede har prøvet en række ting af. (Desværre er der mange redskaber der ikke virker, fordi de fokusere på at undertrykke kritikeren. De er udviklet uden en dybdegående forståelse for den menneskelige psykologi).

Da jeg er Cand.mag. i Psykologi og Udviklingsprocesser har jeg udviklet kurset med en dybdegående forståelse for den menneskelige psykologi. Derudover er alle redskaberne gennemtestet og udvalgt fordi de allerede har virket for andre.

Se for eksempel denne mail Christina skrev til mig:


Hej Line

Jeg er meget interesseret i dit kursus om den indre kritiske stemme, men prisen holder mig tilbage.


Man kan selvfølgelig sige, at det er prisen værd at komme af med den indre kritiker, men hvis nu dit kursus ikke virker, så er det penge ud af vinduet. Selvom du har en fin pris, så tænker jeg alligevel, at det er mange penge at bruge, hvis nu det ikke virker alligevel.


Mange metoder er jo efterhånden afprøvet. Det virker derfor som skruen uden ende… Kan du følge mig? Hvorfor skulle lige præcis dit kursus virke?

Mange venlige hilsner
Christina

Christina - mail inden kurset

Jeg tog en snak med Christina og vi aftalte, at hun kunne afprøve kurset uden at betale en krone. Hun skulle kun betale, hvis kurset hjalp hende, hvis det ikke hjalp hende skulle hun ikke betale en krone.