Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Hvad adskiller succesfulde selvstændige fra andre?

Velkommen til Fri og Kreativ’s nyhedsbrev. Du kan godt glæde dig. Du får nu løbende insider viden og inspiration til at optimere din virksomhed. 

Du modtager en velkomstmail om få minutter. Se herunder hvad der typisk adskiller succesfulde selvstændige fra andre: 

Mange små virksomheder laver disse 3 fejl

1.)

Den første fejl mange små virksomhedsejere laver er, at de ligger ansvaret for deres succes udenfor sig selv. De tænker for eksempel, at de enten er heldige eller uheldige. De ser ikke sig selv og deres egne beslutninger, som afgørende for om de får succes eller ej.

2.)

Den anden fejl, som mange selvstændige laver er, at de ikke udvikler deres virksomhed eller deres mindset. Selvom mange arbejder hårdt i deres virksomhed, bruger de ikke tid på at arbejde deres virksomhed. De søger ikke ny viden og inspiration til, hvordan de kan arbejde smartere i stedet for hårdere. De bruger hverken tid eller penge på at lære, hvordan de løbende kan udvikle deres virksomhed og deres mindset. De tror, at de allerede ved nok om, hvordan de driver en virksomhed og derfor lærer de ikke nyt.

Hvis de ikke skaber de resultater, som de ønsker, kan de ende med at tænke, at det er dem selv, der er noget i vejen med. I stedet for at tænke, at de mangler viden om, hvordan de driver deres virksomhed smartere, nemmere og mere professionelt. Og det kan starte en destruktiv ond cirkel med tanker om, at det er dem selv, der er noget i vejen med.

3.)

For det tredje har mange selvstændige ingen eller meget begrænset kontakt til succesfulde selvstændige. De hører derfor ikke om, hvad der virker og hvad der ikke virker for andre. De begår derfor alle de typiske fejl selv. De tror ikke på, at det er muligt for dem at skabe det liv og den virksomhed de drømmer om. Og det betyder, at de ikke kan se de muligheder, der hele tiden opstår lige foran dem. I sidste ende betyder det, at de ikke får handlet og ikke kommer ud over rampen med deres virksomhed.

Når de ikke omgiver sig med succesfulde selvstændige, der kan motivere og inspirere dem, bliver de nemmere slået omkuld af de udfordringer de møder.

Mit fokus er at hjælpe dig, der er selvstændig med at opbygge din virksomhed smartere i stedet for hårdere.

Det er ingen hemmelighed, at det har været en vildt udfordrende proces for mig at opbygge min virksomhed fra bunden. Jeg har bevæget mig ud af min komfortzone igen og igen. 

Jeg er ret sikker på, at jeg ikke havde klaret det, hvis jeg ikke havde fået hjælp udefra.

Nogle vil måske sige: ”at jeg har snydt lidt” fordi jeg har fået viden og hjælp fra nogle af verdens førende businesseksperter.

Jeg har for eksempel taget en række amerikanske businesskurser (der samlet løber op i en værdi på flere 100.000 kr.)

Derudover har jeg brugt 2,5 år på at samle insider viden om hvad der har virket for nogle af Danmarks mest succsfulde selvstændige og iværksættere ;)

Og det har sparet mig for så meget besvær! Og det har gjort processen meget sjovere og mere meningsfyldt : )

Det samme gælder dig.

Du kan spare dig selv for unødvendigt besvær og frustrationer og skyde genvej til en sjovere og mere produktiv proces.

Mere om hvordan lige om lidt.

Først skal vi kigge på: hvorfor nogle selvstændige har mere succes end andre?

Der er specielt 3 ting succesfulde selvstændige gør, der adskiller dem fra andre

1.)

For det første tager de ansvar for deres handlinger og deres virksomhed. De ved, at det i sidste ende er dem selv, der er afgørende for om de får succes eller ej. Det betyder, at de bliver ved med at tage små skridt i den rigtige retning. De tænker langsigtet og giver ikke op selvom de møder udfordringer.

2.)

Det andet succesfulde selvstændige gør er, at de løbende udvikler deres virksomhed. De søger ny viden og inspiration til, hvordan de kan udvikle deres virksomhed. De investerer i hjælp og inspiration til, hvordan de kan drive deres virksomhed smartere og nemmere. Kort sagt bruger de tid på at arbejde deres virksomhed frem for kun at arbejde i deres virksomhed.

3.)

Det tredje der kendetegner succesfulde selvstændige er, at de handler og kommer ud over rampen med deres virksomhed. De udvider løbende deres mindset, så mere og mere bliver muligt for dem. De er ydmyge og åbne for at lære nyt og at lade sig inspirere. De tror ikke, at de ved det hele på forhånd. De suger til sig af viden og inspiration fra andre med succes.

Mange har desværre ikke adgang til insider viden fra succesfulde selvstændige

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde været, der hvor jeg er i dag, hvis ikke jeg havde fået indsider viden fra andre om, hvad der har virket for dem.

Jeg har derfor gjort det nemmere for små virksomheder og selvstændige at få adgang til samme insider viden fra succesfulde selvstændige, som jeg har fået.

Jeg har nemlig skabt et mentorforløb over 1 år, hvor du løbende får insider viden om hvad der virker og hvad er ikke virker af nogle af Danmarks mest succesfulde selvstændige og iværksættere.

Forløbet hedder “25 selvstændiges inspirerende vej til succes”

Klik her og se mere