Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Sig farvel til den indre kritiske stemme og skab en indre støttende dialog med 3 lette trin!

Brug mindre end én time om ugen i 3 uger og skab en indre støttende dialog!

Det er ingen hemmelighed, at indre kritik kan stresse os både fysisk og psykisk.

Når den indre kritiske stemme bliver dominerende aktiverer den vores kamp-flugt instinkt, for at beskytte os til enten at komme væk fra situationen eller til at kæmpe. Kroppens begynder derfor helt automatisk at producere stresshormoner, så vi kan handle så hurtigt som mulig.

Kroppen behandler den indre kritiske stemme på samme måde, som den ville behandle en ydre trussel, og det er uheldigt, fordi det sker på bekostning af funktioner, som fordøjelsen, immunforsvaret og reparation af celler og væv.

FrihedDer er derfor rigtig mange gevinster at hente ved at håndtere den indre kritiske stemme på en kærlig og konstruktiv måde.

Når du lærer at forstå og håndtere den indre kritiske stemme på en kærlig måde, vil du udover at blive mere glad og tilfreds med dig selv og din hverdag, også skabe en sundere krop og psyke. Du vil blandt andet styrke dit immunforsvar og din fordøjelse, fordi kroppen ikke bruger unødig energi på at beskytte sig imod den indre kritik. Du vil få mere overskud og energi.

På onlinekurset: Sig farvel til den indre kritiske stemme og skab en indre støttende dialog med 3 lette trin får du hver uge i 3 uger små videoer, der trin for trin lærer dig at vende den indre kritik til støtte.

I videoen her under får du en lille indblik i hvordan onlinekurset fungerer.

På trin 1. får du disse to videoer:
“[Video 1] Se denne video først” (16.09 minutter). Her får du overblik over kurset. Du får viden om hvorfor den kritiske stemme igen og igen har held til at snyde dig til at tro, at du ikke kan nok, ikke ved nok eller ikke er god nok, selvom det slet ikke passer! Og du finder ud af, hvad du skal UNDGÅ at gøre, når den indre kritiker dukker frem.

“[Video 2] 1. Trin – Kend den indre kritiker”. (19.46 minutter). Her får du konkrete redskaber til at genkende den indre destruktive kritiker og identificere din egen personlige indre kritiker. Når du kender den indre kritiker og kan adskille den fra din egen indre konstruktive stemme, har du mulighed for at vende kritikken til støtte.

På trin 2. får du disse 2 videoer:
“[Video 3] 2. Trin – Vend den indre kritik stil støtte 1 del” (14.04 minutter). Her får du en dybdegående øvelse, hvor du via forskellige spørgsmål blandt andet finder ud af, hvilke ønsker der i virkeligheden ligger under kritikken. Øvelsen omprogrammere din underbevidsthed til at støtte dig, i stedet for at kritisere dig.

“[Video 4] 2. Trin – Vend den indre kritik stil støtte 2 del” (11.28 minutter). Her får du 7 nemme teknikker, der hurtigt vender den indre kritik til støtte.

På trin 3. får du disse 3 videoer:
” [Video 5] – Fokuser på dine muligheder” (5.56 minutter). Her får du 3 enkle redskaber, som du kan bruge hver dag til at fokusere på dine muligheder, og blive mere glad og tilfreds.

“[Video 6] – Taknemmelighedsmeditation” (15.52 minutter). Her bliver ud guidet gennem en taknemmelighedsmeditation, der skaber fokus på det du er taknemmelig for. Meditationen skaber positive, kærlige og taknemmelige følelser. Den hjælper kroppen til at afspænde, reducere blodets indhold af stresshormoner og reparere ødelagte celler og væv.

“[Video 7] – Skab en indre støttende dialog”(16.42 minutter). Her får du redskaber til at skabe en indre støttende dialog. Der giver dig mere overskud og energi.

Hvad siger andre om kurset?

Nu har jeg været igennem alle tre trin af kurset, samt meditationer. Og jeg er overrasket. Det føles som om jeg er brudt igennem blokeringernes lydmur. Jeg har været meget glad for dit kursus. Det blev hjælpen til en åbenbaring for mig. Og det var fantastisk. Opbygningen af kurset er dejlig enkel og meget nem at gå til. Det er et kæmpe plus. Og din introduktion til øvelserne er rigtig god.
– Susanne

De konkrete redskaber i form af spørgsmål og sætninger man kan sige til sig selv er det vigtigste jeg tager med mig videre. Jeg har været opmærksom på min indre kritiker i mange år, men har manglet noget konkret at gøre ved den – det har jeg fået nu.
-Naja

Teknikkerne på kurset var ret let tilgængelige. Og efter kurset har jeg kunne identificere, hvis der er kommet en selvkritik. Jeg er blevet mere omsorgsfuld overfor mig selv, og jeg tør at dele noget usikkerhed og sårbarhed med andre i højere grad. Jeg har mere ro i min usikkerhed. Usikkerheden bliver ikke så destruktiv, den bliver til noget, som kan hjælpe mig mere på vej, end at pille mig ned. Jeg ved, at jeg kan gøre noget ved den destruktive kritik, og at den kan forandre sig. Og det er virkelig dejligt.
-Lisa

Du kan deltage på onlinekurset hjemmefra ligegyldigt hvor du bor!

  • Du kan tage kurset i trygge omgivelser hjemme hos dig selv. Du kan sidde i sofaen, ude i haven eller hvor det passer dig bedst.
  • Du sparer besværet med at skulle ud af døren.
  • Du kan dele kurset op i små bidder og tage det, når det passer dig.
  • Du kan se videoerne igen, hvis der er noget, du vil have opfrisket.
  • Du kan lave øvelserne i dit eget tempo, uden at tage hensyn til andre.
  • Du behøver ikke at reservere en bestemt dag til at tage kurset, men kan tage det når det passer ind i din kalender.

Du har 14 dages fortrydelsesret på onlinekurset. Det betyder, at du følge over halvdelen af kurset, og hvis du bagefter ikke præcist ved hvordan du vender den indre kritik til støtte kan du få pengene tilbage! Du har altså ikke noget at tabe, men meget at vinde.

Der er et begrænset antal pladser på kurset. For at sikre, at alle får mest muligt ud af kurset. Kan alle der deltager på kurset skrive til mig personligt. Og for at sikre at jeg har tid til at skive et grundigt svar tilbage, er der et begrænset antal pladser på kurset.

Få ekstra støtte i 28 dage! Få det opfølgende kursus 28 dages støtte til at vende den indre kritik – og skabe en indre støttende dialog” gratis med, når du køber onlinekurset.

På det opfølgende forløb får du hver dag i 28 dage en mail med en lille påmindelse, der hjælper dig til at vende den indre kritik til støtte og skabe en indre kærlig dialog. 

Det opfølgende forløb gør i sig selv en stor forskel, fordi det hjælper dig til skridt for skridt at opbygge en vedvarende sund indre dialog. Og forløbet har i sig selv en værdi af 1495 kr.

Onlinekurset “Sig farvel til den indre kritiske stemme og skab en indre støttende dialog med 3 lette trin!” har en værdi 1495 kr.

Lige nu får du begge kurser til en værdi af 2990 kr.
Men du betaler kun 1495 kr.
Og der er et begrænset antal pladser. 

button

Du har 14 dages fortrydelsesret på onlinekurset.  Det betyder, at du følge over halvdelen af kurset, og hvis du bagefter ikke præcist ved hvordan du vender den indre kritik til støtte kan du få pengene tilbage! Du har altså ikke noget at tabe, men meget at vinde.

Du er ALTID velkommen til at skrive til mig på line[at]friogkreativ.dk, hvis du har nogle spørgsmål omkring kurset eller hvis du er i tvivl om noget! Hold dig ikke tilbage.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at vende den indre kritik til støtte, og skabe en sund indre dialog.

Alt det bedste

Line Larsen
Cand. mag. i psykologi og pædagogik
Fri og Kreativ