Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Hvordan kan du designe din fremtid, dit liv og din business, så det passer til dig?

Jeg kan godt forstå, hvis du nogle gange tænker, at det er meget, du skal have tjek på som selvstændig.

Eller hvis dit humør bliver påvirket af de udfordringer, du uundgåeligt løber ind i som selvstændig.

Måske kan du også blive ramt af en tvivl om, hvad det egentligt er, der gør dig unik og hvad det er, der gør dit produkt specielt.

Eller du kan måske spekulere over, hvor det virkelig er, at du kan skabe mest værdi for dine kunder og hvor du adskiller dig fra dine konkurrenter.

Måske har du tænkt over, hvordan du nemmest kan finde dine kunder og hvordan du lettest hjælper dem til at lave det første køb hos dig?

Hvis du allerede har tænkt over nogle af de her spørgsmål, så er du er faktisk allerede nu kommet længere end du måske ved! Og så er du allerede et skridt foran de fleste af dine konkurrenter.

For de fleste stopper aldrig op og undersøger, hvad det er, der gør dem unikke, og hvor det er, at de skaber mest værdi for deres kunder.

Med hånden på hjertet kan jeg sige, at det personligt har givet mig en helt anden indre ro – og en meget stærkere retning og motivation, at blive skarp på de her spørgsmål.

Da jeg startede op som selvstændig, havde jeg min universitets uddannelse i psykologi og udviklingsprocesser og flere års erfaring med at coache og undervise.

Men jeg opdagede ret hurtigt (på den hårde måde), at det ikke var nok. Det blev hurtigt tungt -og hårdt -og stressende at få tiden og pengene til at slå til. Jeg kan huske, at jeg i starten ikke helt turde tro på, at jeg kunne designe mit liv og min virksomhed, så det passede 100% til mig. Men jeg var heldigvis bevidst om, at jeg kunne drive min virksomhed langt smartere end jeg gjorde. Jeg tog derfor et hav af amerikanske business kurser (til en værdi på over 100.000 kr.).

I dag har jeg designet min virksomhed og mit liv så det passer til mig. Jeg arbejder med det, der er allermest meningsfuldt for mig (at give dig der er selvstændig den viden og den hjælp, som du har brug for, for at leve af det du brænder for og designe dit liv så det passer til dig.).

Samtidig har jeg bygget min virksomhed op, så den støtter mig i at leve mit liv på den måde, der passer bedst til mig. Det betyder blandt andet, at jeg har fået mulighed for at arbejde hjemmefra og bo i naturen lige ved skoven og tæt ved vandet. Jeg er i øjeblikket ved at bygge et bæredygtigt halmhus med en kæmpe økologisk have, hvor vi satser på at kunne hente en stor del af vores mad i fremtiden. Og det havde jeg ikke haft mulighed for, hvis jeg ikke have været selvstændig og kunne designe mit liv, så det passede til mig.

Fordi jeg er selvstændig, har jeg uden tvivl fået en række muligheder og en kæmpe frihed, til at designe mit liv, så det passer præcis til mig.

Og mit ønske er at give dig den viden og de redskaber, som du har brug for, for at skabe dit liv, så det passer perfekt til dig. Så du opbygger din virksomhed, så den passer til dig og støtter dig i at leve det liv du ønsker.

Jeg er derfor ved at skabe forløbet:
 ”Design din fremtid, dit liv og din business, så det passer til dig”

Forløbet hjælper dig med at finde ind til, hvordan du inderst inde ønsker, at leve dit liv, hvad du brænder for og hvad dine unikke styrker er. Du finder også ud af, hvor du skaber mest værdi for dine kunder og hvad dit unikke bidrag til verden er.

Du får viden om, hvor du helt konkret finder dine ideelle kunder og hvordan du hjælper dem til at lave det første køb. Du bliver samtidig mere skarp på, dit produkt eller ydelse og du får en dybere forståelse for, hvilken værdi du skaber for dine kunder og hvordan du skal præsentere dit produkt eller din ydelse overfor dine kunder.

Du får skridt for skridt en dybere forståelse for, hvordan du kan designe din fremtid, dit liv og din business, så det passer perfekt til dig, dine ønsker og dine styrker.

Du får også input til at lege og eksperimentere mere i processen, så du får mere glæde og kreativitet ind i din hverdag.

Der er kun meget få pladser på forløbet, fordi jeg samtidig er ved at udvikle og finpudse det. Det betyder, at jeg bruger ekstra tid på hver enkel deltager, og derfor ikke har mulighed for at lave et stort hold (de første pladser er allerede røget).

Hvis du vil høre mere om forløbet kan du melde dig på listen her:

 

Fornavn
Email

 

Jeg ved at forløbet ikke er for alle. Det er for dig, der er klar til at designe din fremtid, dit liv og din business, så det passer til dig. Dig der gerne vil blive skarpere på, hvad det er, der gør dig unik (hvordan du skal brande dig selv). Hvad det egentlig er du brænder for og hvor du kan skabe mest værdi for dine kunder (og derfor også kan tjene mere).

Da der ikke er plads til så mange på forløbet (og jeg er i gavehumør), har jeg har besluttet, at jeg helt ekstraordinært vil give dig mulighed for at få en 1 til 1 businesssession til en symbolsk pris, hvor vi tager hul på at kigge på nogle af de vigtigste spørgsmål i din virksomhed.

Normalt koster en 1 til 1 session 1798 kr. 

Jeg har selv fået uventet hjælp udefra, da jeg havde allermest brug for det i min virksomhed, så jeg vil gerne pay it forward : )

Normalt har jeg max 4 personlige sessioner om ugen, men jeg har valgt, at jeg nu i en begrænset periode vil afsætte ekstra tid til 1 til 1 sessioner.

Samtidig har jeg valgt kun at tage et symbolsk beløb, så det ikke er prisen der holder dig tilbage! Da 1 til 1 sessioner kræver en del forberedelse, kan jeg af gode grunde kun give et begrænset antal 1 til 1 sessioner. Så hvis du er interesseret skal du slå til nu : )

Den symbolske pris, som du lige nu kan få en 1 til 1 session til er:

497 kr. plus moms.

OBS: Den symbolske pris glæder kun et begrænset antal pladser.

Så mærk efter om du har lyst til at få min personlige hjælp til at skræddersy din virksomhed, så den passer til dig.

Jeg ønsker dig et helt fantastisk 2016.

Her er 2 spørgsmål, jeg personligt altid stiller mig selv i slutningen af året. Spørgsmålene kan hjælpe dig et lille skidt på vej i 2016 : )

Hvad vil du give slip på og lade blive i 2015 ?
Fx
Jeg vil give slip på usikkerhed og tvivl på om jeg kan skabe det liv jeg ønsker.
Jeg vil give slip på uklarhed over hvilke opgaver der er vigtigst i din virksomhed.
Jeg vil give slip på følelsen af at blive overvældet af alle de beslutninger jeg skal træffe.

Jeg giver slip på …

Hvad ønsker du at få mere af i 2016?
Fx
Jeg ønsker at få endnu flere gode kunder, der er klar til at rykker sig med min hjælp.
Jeg ønsker mere inspiration og input til at udvikle din virksomhed.
Jeg ønsker at blive endnu skarpere på hvordan jeg kan skabe mest værdi for mine kunder.

Jeg ønsker…

Ligegyldigt hvad du gør, vil jeg varmt anbefale, at du tænker over, hvordan du ønsker at leve dit liv og hvordan du kan skabe en virksomhed, der støtter dig.

Hvis du har lyst til at få min hjælp i processen, kan du lige nu få en 1 til 1 businesssession til en symbolsk pris.

Normal koster en 1 til 1 session 1798 kr. plus moms og lige nu er der et begrænset antal sessioner til 497 kr. plus moms.

Snup din 1 til 1 business session med over 70 % i rabat HER