Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Hvor er du på vej hen?

3. Episode: Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig

Langt de fleste er MERE bevidste om hvordan de IKKE ønsker at leve deres liv end hvordan de i virkeligheden gerne vil leve deres liv.

Overraskende få selvstændige designer bevidst, hvordan de ønsker, at deres virksomhed skal se ud for at støtte dem i at leve deres liv på den måde, der giver aller mest mening for dem.

Og det er super ærgerligt for det betyder, at de ofte ender med at leve deres liv på virksomhedens præmisser.

I videoen herunder får du et indblik i det første trin du skal tage for at designe din fremtid, din virksomhed og dit liv så det passer til dig:

 

OBS: Hvis videoen taler til dig, er jeg sikker på, at du vil du elske onlineforedraget “Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig”.

(og lige nu får du det til en symbolsk pris HER. Du får min personlige tilfredshedsgaranti, der betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er 100% tilfreds!).

I foredraget får du de 7 trin du skal følge for at designe din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig.

De 7 trin hjælper dig til at arbejde mere strategisk og opbygge din virksomhed, så den støtter dig i at leve det liv, der passer til dig. Du kan se mere om onlineforedraget og hvorfor du får det til en symbolsk pris lige nu SE MERE HER.

Få direkte adgang til onlineforedraget til en symbolsk pris af 49 kr. plus moms KLIK HER (normal pris 497 kr.plus moms)

 

 

Sorry, comments are closed for this post.