Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Kan vi gøre en forskel, hvis vi står sammen?

Privat indsamling til LesbosJeg har en klump i halsen og tårer, der sidder på spring i øjenkrogene.

Jeg er blevet ramt i hjertet.

Ramt af glæde og ramt af smerte.

På den lyse side er det fantastisk at se, hvor mange…

mennesker i hele Danmark, der står sammen og hjælper med at samle tøj, sko, tæpper, legetøj og andet sammen til bådflygtninge på den græske ø Lesbos (hvor der hver dag kommer 1500 nye flygtninge til).

Det er rørende at se, hvordan super seje Gry Hebeltoft Ravn sammen med andre ligeså seje mennesker har startet en privat indsamling!

Der er ingen store organisationer, der hjælper på Lesbos (!!!?) Så de bådflygtninge, der kommer ind uden sko, uden mad, uden noget – er afhængig af, at frivillige “privatpersoner” hjælper dem.

Tøj frivillige11038920_674193552695875_5870111064029467941_nGry Hebeltoft Ravn (og en hel række super seje mennesker med hjertet på det rette sted) kunne ikke længer holde ud at se på de mange flygtninge, uden at hjælpe. Gry har derfor startet sin egen indsamling!

Kæmpe respekt til Gry og holdet af frivillige herfra!

Det er så inspirerende og meningsfyldt det I gør!

Lesbos 11707614_660326810749216_4692034161370217324_nPersonligt har jeg lagt hoved i blød og tænkt over, hvordan jeg bedst kan hjælpe.

Jeg er kommet frem til, at jeg vil hjælpe de syriske flygtninge ved at give hele overskuddet fra medlemmer, der melder sig ind i Klub Fri og Kreativ for selvstændige fra i dag og frem til d.17 september.

Så hvis du har lyst til at kigge indenfor i klubben og få inspiration fra succesfulde selvstændige, der deler ud af deres dyrtkøbte erfaringer om hvad der helt konkret har virket for dem, så du kan bruge deres bedste erfaringer direkte i din egen business – så er det nu du skal melde dig ind.

Du får insider viden om, hvordan du kan drive din virksomhed smartere og opbygge systemer der arbejder for dig.

Fra i dag og frem til den 17 september vil overskuddet fra medlemmer der melder sig ind i Klub Fri og Kreativ for selvstændige gå til syriske flygtninge. Jeg har valgt at støtte gennem Dansk Flygtningehjælp.

Du melder dig direkte ind HER

Du kan se meget mere om klubben HER

Lige meget om du vælger at støtte på den ene eller den anden måde – eller hvis du vælger ikke at støtte, så ønsker jeg dig alt det bedste fremover!

Alt det bedste

Mini Profilbillede Line IMG_1257_clipped_rev_2

Line Larsen
Cand.mag i psykologi og udviklingsprocesser
Lev af det du brænder for med Klub Fri og Kreativ for selvstændige

Find ud af, hvordan du får eksklusiv insider viden fra succesfulde selvstændige. Få adgang til deres dyrt købte erfaringer, tips og tricks, som du kan bruge direkte i dit eget liv og i din egen virksomhed.

Skriv dit navn og din E-mail, så får du samtidig gratis adgang til:

– De 3 største grunde til at små virksomheder må lukke

– 3 ting succesfulde selvstændige gør anderledes end andre

 

Fornavn
Email

Sorry, comments are closed for this post.