Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Få eksklusiv insider viden

Og skab et liv med økonomisk frihed, kreativitet og mentalt overskud

Få direkte adgang til succesfulde selvstændiges erfaringer i klubben HER

Det er ingen hemmelighed, at det har været en af de mest udfordrende og krævende processer jeg nogensinde har været igennem, at opbygge en virksomhed fra bunden.

Og derfor er min mission at gøre det nemmere for dig, der er selvstændig – at skabe din drømmebusiness og en hverdag med mere sjov, glæde og profit.

Faktum er, at du ikke behøver at begå alle fejlene selv! Du kan skyde genvej ved at suge til dig af viden fra succesfulde selvstændige.

Alle de succesfulde selvstændige jeg har snakket med har faktisk fået inspiration eller hjælp fra andre. Og det har gjort en kæmpe forskel for dem.

Nu er det muligt for dig, at få insider viden direkte fra succesfulde selvstændige, der fortæller hvordan de helt konkret har skabt den succes de har i dag.

Få direkte adgang til succesfulde selvstændiges erfaringer i klubben HER

I Klub Fri og Kreativ for selvstændige, skyder du genvej ved at bruge andres værdifulde erfaringer direkte i din egen business. Lige nu får du for eksempel ud over månedens inspirerende interview – også adgang til Christine Eilvig og Tini Owilds bedste tips og tricps som selvstændige.

Find ud af, hvad Tini Owild gjorde, da hun pludselig stod med en lille million i underskud. Hør hvad Tini helt konkret gjorde, for at vende underskuddet til et overskud. Og find ud af hvorfor det har betydet, at hun nu tjener lang mere samtidig med, at hun bruger sin tid meget mere effektivt.

Det er guld værd at høre sucessfulde selvstændiges personlige erfaringer om, hvad der virker og hvad der ikke virker som selvstændig.

I klubben får du hver måned adgang til et nyt inspirerende interview med en selvstændige, der gavmildt deler ud af deres viden og personlige erfaringer om, hvordan de har skabt en virksomhed, hvor de lever af at lave det de brænder for.

Når vi lytter til andres historier om, hvordan de har fået succes med at lave det de brænder for, så påvirker det vores virkelighed. Det påvirker vores forståelse af – hvad der er muligt for os. Og det påvirker vores handlinger.

Når vi åbner os for at høre, hvordan andre har skabt de resultater de ønskede – smitter det af på os. Og det bliver nemmere for os, at skabe de resultater vi ønsker.

Vores forståelse af hvad der er muligt for os udvider sig stille og roligt i takt med, at vi hører flere og flere historier fra selvstændige, der selv har gået vejen og lever af at lave det de brænder for.

Få direkte adgang til succesfulde selvstændiges erfaringer i klubben HER

Helt praktisk får du som medlem i Klub Fri og Kreativ hver måned en mail med et link til månedens inspirerende interview

På den måde får du nemt og hurtigt adgang til månedens interview ligegyldigt hvor i verden du er. Du kan få adgang fra en hvilken som helst computer, ipad eller smartphone.

Du kan downloade interviewene og lytte til dem igen og igen eller du kan lytte til dem online, alt efter hvad der passer dig bedst. Du behøver ikke at afsætte et bestemt tidspunkt til at lytte til de personlige inspirerende historier. Du lytter, når det passer dig bedst.

Når du bliver en del af Klub Fri og Kreativ får du efter få sekunder tilsendt en velkomstmail med et link til Klubben. Ved at klikke på linket får du adgang til en lukkede side, hvor månedens inspirerende interview ligger.

Du kan opsige dit abonnement nemt og enkelt og der er ingen bindingsperiode

Klub Fri og Kreativ er udelukkende skabt for at hjælpe og inspirere selvstændige, så derfor giver det kun mening at have 100% tilfredse medlemmer.

Du kan derfor nemt og enkelt selv stoppe dit abonnement, når først du har fået adgang. Og hvis du har problemer med selv at stoppe dit abonnement, så skriver du bare på line[at]friogkreativ.dk, så stopper jeg personligt dit abonnement for dig.

For at gøre det så nemt som muligt for de medlemmer, der er tilfredse, skal du ikke gøre noget, hvis du er tilfreds, så kører dit abonnement automatisk. Og du får hver måned et nyt inspirerende interview, som du kan læne dig tilbage og lytte til.

Pris

Prisen på Klub Fri og Kreativ betyder, at du får mere igen end du giver.

Hvis du får bare én ny kunde på baggrund af, hvad du har hørt i månedens interviewet, så har du overskud – og din investering er mere end tjent hjem.

Eller hvis du undgår bare én times besvær, så er din investering mere end tjent hjem.

Tænk over det:

Hvad er det værd for dig at få en kunde, som du ellers ikke ville have fået?

Hvad er det værd at få et eksklusivt indblik i hvordan succesfulde selvstændige har knækket koden til at få succes med at lave det de brænder for?

Hvad er det værd for dig at skabe et mindset og en underbevidsthed, der arbejder for, at du lever af at lave det du brænder for samtidig med at du har god tid til familien, ferier og kreative projekter?

Hvad er det værd for dig at få indblik i andres dyrt købte erfaringer, så du selv undgår at lave de samme fejl?

Hvad er det værd for dig at udgå smertefulde frustrationer og skyde genvej ved at lade dig inspirer og løfte af andre?

For de fleste små virksomheder vil de være flere tusinde kroner værd …

Det vil minimum være 997 kr. plus moms værd.

Men det er ikke prisen på Klub Fri og Kreativ.

Ikke engang halvdelen 498 kr. plus moms koster det at være medlem i Klub Fri og Kreativ.

Det koster i øjeblikket kun 247 kr. plus moms at blive medlem af Klub Fri og Kreativ eller hvad der svarer til en middag ude.

Få direkte adgang til succesfulde selvstændiges erfaringer i klubben HER

Det du vælger at bruge din tid på, er det der ender med at blive dit liv

Vi vil derfor gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig med at sparer tid, besvær og frustrationer og skyde genvej ved at lytte til andres dyrt købte erfaringer.

Fordelen ved at lyttet til et nyt interview hver måned er, at du på den måde jævnligt udvider din forståelse af, hvad der er muligt for dig

Når du omgiver dig med succesfulde selvstændige, ved regelmæssigt at lytte til deres personlige historier, vil du få en dyb indre forståelse af, at det samme er muligt for dig.

De mennesker du omgiver dig med påvirker dine tankeprocesser og de påvirker, hvad du ubevidst og bevidst tror er muligt for dig.

Hvis du omgiver dig med mennesker, der tænker, at det nærmest er umuligt at leve af at lave det man brænder for, så vil det også påvirke dig.

Du vil måske begynde at undre dig over, hvordan andre selvstændige overhoved kan få det til at løbe rundt. Og til sidst vil du måske begynde at tvivle på om du overhoved kan leve af at lave det du brænder for.

Kort sagt – de mennesker du omgiver dig med er med til at skabe din virkelighed

Og derfor gør det en stor forskel, når du omgiver dig med succesfulde selvstændige ved jævnligt at lytte til deres personlige vej til at leve af at lave det de brænder for.

Ligesom du er unik, så er hver enkelt selvstændig unik med hver sin unikke vej til succes

Så jo flere historier du lytter til, jo nemmere bliver det for dig, at spejle dig i andres historier og finde din unikke vej til succes.

Det er ikke det, du gør én gang, der gør en forskel. Det er det, som du bliver ved med at gøre, der gør en forskel i dit liv.

Derfor gør der for en kæmpe forskel at lade sig inspirer jævnligt af hvad der har virket for andre.

Få direkte adgang til succesfulde selvstændiges erfaringer i klubben HER