Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Få mere tid, overskud og fleksibilitet i din virksomhed

2. Episode: Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig

I videoen herunder, finder du ud af, hvordan du får mere ud af din tid og skaber et større overskud med en mindre indsats.

Du får et helt genialt eksempel på, hvordan du kan vinde over dine konkurenter, (også selvom du er dårligere til at skrive tekster, dårligere til at lave salgssider og dårligere til alt det tekniske ;) )

Du får nemlig indblik i, hvad der i virkeligheden tæller, hvis du vil vinde som selvstændig og arbejde smarter i stedet for harder i videoen (på under 7 min.) herunder.

 

OBS: Hvis videoen taler til dig, er jeg sikker på, at du vil du elske onlineforedraget “Design din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig”.

(og lige nu får du det til en symbolsk pris HERDu får min personlige tilfredshedsgaranti, der betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er 100% tilfreds!).

I foredraget får du de 7 trin du skal følge for at designe din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig.

De 7 trin hjælper dig til at arbejde mere strategisk og opbygge din virksomhed, så den støtter dig i at leve det liv, der passer til dig. Du kan se mere om onlineforedraget og hvorfor du får det til en symbolsk pris lige nu SE MERE HER.

Få direkte adgang til onlineforedraget til en symbolsk pris af 49 kr. plus moms KLIK HER (normal pris 497 kr.plus moms)

Sorry, comments are closed for this post.