Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Du kan lytte til den inspirerende mentorsession du har fået adgang til igen og igen.

RihannaDen inspirerende mentorsession du har adgang til stammer fra online forløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes”.

Du kan se meget mere om forløbet herunder:

Få et eksklusivt indblik i, hvordan 25 selvstændige har skabt deres succesfulde virksomheder. Christina Hembo, Joan Ørting, Johan Bülow, Martin Thorborg, Lennart Lajboschitz (TIGER) og mange, mange flere fortæller hemmelighederne bag deres succes.

Faktum er, at du ikke behøver at begå alle fejlene selv! Du kan skyde genvej ved at suge til dig af inspiration og viden fra nogle af Danmarks mest succesfulde selvstændige.

joan-orting-succesDu kan sparer dig selv for en hel del besvær og frustrationer, ved at lytte til, hvordan andre helt konkret har skabt den succes de har i dag. 

Det bliver nemmere for dig at handle og komme ud over rampen med din virksomhed, når du ved, hvilke skridt andre helt konkret har taget.

Desværre har alt for få selvstændige adgang til succesfulde selvstændiges bedste erfaringer med, hvad der virker og hvad der ikke virker.

johan-bulows-inspirerende-vej-til-succesDet har været forbeholdt de få at få adgang til den værdifulde viden, de succesfulde selvstændige har brugt uendelig mange timer, hårdt arbejde og adskillige år på at samle.

Min ønske er derfor, at gøre det nemmere for dig at få adgang til værdifuld viden fra nogle af Danmarks mest succesfulde selvstændige, så du kan skabe din drømmevirksomhed (og en spændende hverdag med mening, glæde og overskud (økonomisk og psykisk)).

Jeg har derfor brugt 2 et halvt år på at indsamle viden fra nogle af Danmarks mest succesfulde selvstændige og iværksættere, – så du bare kan læne dig tilbage, trykke play og lade dig inspirere.

martin-thorborg-succesGrunden til, at det er så kraftfuldt at lytte til de konkrete erfaringer og eksempler på, hvad der har virket for andre, er, at eksemplerne lagrer sig i din underbevidsthed og popper op, når du har brug for dem.

Når jeg løber ind i en udfordring i dag, popper der efter kort tid en løsning op fra mit underbevidste. Ofte er det et helt konkret eksempel på, hvad andre succesfulde selvstændige har gjort i en lignende situation.

De succesfulde selvstændige er ikke bange for at dele ud af deres viden. Tværtimod har flere fortalt mig, at de håber, at flest muligt kan skyde genvej ved at bruge deres erfaringer.

Caroline Fibæk sagde for eksempel ” Jeg håber, at andre ikke skal helt det samme igennem og ikke behøver at gå ned med stress, så mange gange og kan lærer at hvile lidt i processen. Jeg ville elske, hvis der bare var én, der kunne springe over hvor gæret er lidt lavere end der hvor jeg har gjort. 

Faktisk så hørte jeg første gang om dig fordi jeg selv downloadede det interview du lavede med Christine Eilvig.

Hvad er det du godt kan lide?

FOTODet er dybt inspirerende at se hvordan andre mennesker er nået dertil hvor jeg gerne selv vil være. Jeg har brugt det så meget selv til at kunne visualisere hvor det er, jeg gerne vil hen og finde ud af hvordan jeg vil komme derhen. Det har inspireret mig så meget at høre hvordan andre mennesker gør. 

Og det er jo essentielt at omgive sig med mennesker der er det sted, hvor man gerne selv vil hen. Så på den måde har jeg faktisk brugt denne her form for interviews til at komme hen hvor jeg gerne vil hen”.

soham-succes

 

Soham Johansen fra Hamsa yoga sagde ”Jeg synes det er fedt, jeg ville ønske, at der dengang jeg startede var nogen, der havde sagt, at man kunne lytte til noget ála det hér! Så tak for det Line.”

Alle de succesfulde selvstændige jeg har snakket med (om deres vej til succes) har fået inspiration eller hjælp fra andre. Og det har gjort en kæmpe forskel for dem. De giver derfor med glæde deres viden og bedste erfaringer videre for at hjælpe dig.

carolina-bjork-succesCarolina Björk fortæller, for eksempel, hvad der skete, da hun begyndte at omgive sig med succesfulde selvstændige: “ Da jeg brugte de redskaber (som jeg lærte af dem), der havde jeg 14 dage, hvor jeg solgte for en kvart million. Og det var helt – hold nu kæft. Jeg begyndte at hænge ud med nogle, der tjente så meget, mennesker, hvor alt var muligt – ingen der sagde ej nu skal vi også være realistiske” (I mentorsessionen med Carolina Björk “Carolina Björks inspirerende vej til succes” finder du ud af, hvad hun helt konkret gjorde, skridt for skridt, for at sælge for en kvart million på 14 dage).

De mennesker du omgiver dig med er med til at skabe din virkelighed og din forståelse af hvad der er muligt for dig.

På mentorforløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes” bliver du derfor inspireret af 25 succesfulde selvstændige i løbet af et år. Så du i et år omgiver dig med nogle af de mest succesfulde selvstændige og iværksættere i DK.

Når vi åbner os for at høre, hvordan andre har skabt deres resultater og succes – smitter det af på os. Og det gør det nemmere for os selv, at skabe de resultater vi ønsker.

Hvad får du helt konkret ud af Mentorforløbet “25 selvstændiges vej til succes”:

  • Mentorforløbet sparer dig fra at begå de samme fejl, som andre har begået.
  • Mentorforløbet giver dig viden om, hvordan nogle af DK’s mest succesfulde selvstændige har skabt deres succes.
  • Mentorforløbet påvirker din underbevidsthed og udvider din forståelse af, hvad der er muligt for dig.
  • Mentorforløbet ruster dig til de udfordringer du løber ind i som selvstændig.
  • Mentorforløbet hjælper dig til at skabe fokus de rigtige steder i din virksomhed.
  • Mentorforløbet inspirerer dig til at arbejde smarter i stedet for harder.
  • Mentorforløbet giver dig mod og motivation til at handle.
  • Mentorforløbet giver dig viden om, hvordan andre har øget deres omsætning, så du kan kopier deres bedste erfaringer.
  • Mentorforløbet giver dig direkte adgang til at kopier, dét der helt konkret har virket for nogle af Danmarks mest succesfulde selvstændige og iværksættere.

Hvad indeholder mentorforløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes”?

 

lydfilDu får mentorsessioner fra 25 succesfulde selvstændige, så du kan læne dig tilbage, trykke play, og bruge deres viden direkte i din egen virksomhed.

Du får helt konkret 25 lydfiler (mentorsessioner) af ca. 1 times varighed.

 

document-fileTil hver mentorsession får du et BONUSark med de vigtigste pointer til hver mentorsession.

I BONUSarket er der også helt konkrete spørgsmål, der hjælper dig med at implementere den viden du har fået direkte i din virks0mhed.

 

kalenderHver måned, fra du adgang til 1 eller flere mentorsessioner (lydfiler og BONUSark) med en succesfuld selvstændig, der fortæller om sin vej til succes.

 

Jeg ved at mange hænger BONUSarket op på deres refrigeratorkøleskab, så de hver dag bliver inspireret og mindet om de vigtigste punker.

christine-eilvig-succes

Her er Christine Eilvigs egen kommentar til, hvad du får ud af at lytte til mentorsessionen med hende: “Christine Eilvigs inspirerende vej til succes” .

Christine Eilvig siger: “Få mine genveje til succes & et nærende liv som selvstændig. Der er rigtig mange fine pointer om det at være selvstændig, markedsføring, succes, skaberkraft og livet i det hele taget. Line har også lavet en fin opsamling i en pdf, hvor hun trækker de vigtigste pointer frem.

Værdi i kroner og øre:

lennart-lajboschitzs-inspirerende-vej-til-succesHvis du får bare én ny kunde på baggrund af, hvad du har hørt i månedens mentorsession, så har du overskud – og din investering er mere end tjent hjem.

Tænk over det:

Hvad er det værd for dig at få en kunde, som du ellers ikke ville have fået?

Hvad er det værd at få et eksklusivt indblik i hvordan succesfulde selvstændige har knækket koden til at få succes med at lave det de brænder for?

Hvad er det værd for dig at skabe et mindset og en underbevidsthed, der arbejder for, at du lever af at lave det du brænder for samtidig med at du har god tid til familien, ferier og kreative projekter?

Hvad er det værd for dig at få indblik i andres dyrt købte erfaringer, så du selv undgår at lave de samme fejl?

Hvad er det værd for dig at udgå frustrationer og skyde genvej ved at lade dig inspirerer og løfte af andre?

For de fleste små virksomheder vil de være flere tusinde kroner værd …

Men det er ikke prisen.

Prisen er:

De 25 sessioner har samlet en værdi af 12.425 kr. plus moms, hvis du køber dem hver for sig (de koster 497 kr. plus moms pr. styk).

Men når du køber hele forløbet samlet, så sparer du 50 %

Og det bliver endnu bedre

Du binder dig ikke til hele forløbet, hvis du ikke er tilfreds kan du melde dig ud og stoppe din betaling med 14 dages varsel.

Prisen er 620 kr. plus moms om måneden i 10 måneder – de 2 sidste måneder betaler du ikke noget (samlet 6200 kr. plus moms).

Husk du binder dig ikke. Du kan stoppe din månedlige betaling med 14 dages varsel.

Deltager du på hele forløbet – skaber du ikke kun en positiv forskel for dig selv, din virksomhed og din fremtid – du er også med til at skabe en positiv forskel for vores globale miljø og nogle af af verdens fattigste.

OBS: For hver person, der deltager på hele forløbet, bliver der plantet 100 træer i et u-land. Træerne hjælper familier til at leve af at spise og sælge den mad træerne producerer (så de kan forsørge sig selv). Derudover renser træerne luften for forurening, skåner jorden for sprøjtegifte og gør områderne mere frodige og mindre udsat for tørke. Det er den mest meningsfyldte, langsigtede og bæredygtige form for velgørenhed jeg kender til. Jeg glæder mig til sammen med dig, at kunne hjælpe familier til at forsørge sig selv og styrke vores globale miljø.)

 

Få adgang til mentorforløbet der løber over 1 år

“25 selvstændiges inspirerende vej til succes”

den samlede værdi af de 25 mentorsessioner er 12.435 kr. plus moms,

men du får 50% rabat og betaler 620 kr. plus moms i 10 måneder.

De 2 sidste måneder betaler du ikke noget

Der er ingen binding, og du kan stoppe din betaling med 14 dages varsel, hvis du ikke vil forstætte på forløbet.

button-1

Har du nogle spørgsmål eller vil du ringes op for at høre mere om forløbet så indtast dine kontaktinformationer herunder:

[contact-form-7 id=”3604″ title=”Contact form 1″]

Herunder kan du se alle de 25 inspirerende mentorsessioner, og hvornår du får adgang til hvilke sessioner.

1. måned 

Christina Hembo og Christina Christiansen

Christina HemboChristina Hembo har skabt Christina Jewelry & Watches.

Christina Hembo fortæller, hvordan hun gang på gang kan udvikle nye produkter, som hendes kunder er vilde med. – Bliv inspireret til selv at skabe bestselleres i din forretning.

Christina fortæller, hvordan hun som iværksætter har skabt et mindset, der hjælper hende igennem de udfordringer hun møder i sin hverdag. Snup hendes super simple og effektive tilgang, og kom hurtigt videre, når du møder udfordringer.

Hør hvad Christina helt konkret tager højde for inden hun udvikler nye produkter. – Og øg dine chancer for at skabe succesfulde produkter.

 

christina-chritiansen-kreativ-akrylmalingChristina Christiansen er billedkunstner og underviser online på sin malerskole kreativakrylmaling.dk.

Christina Christiansen fortæller, hvordan hun finder mod til de ting, som hun i virkeligheden slet ikke tør.

Find ud af hvordan Christina sørger for at have et flow af kunder.

Og hør hvorfor Christina kunne have været en af dem, der producerede hele livet uden nogensinde at få noget ud over dørtærsklen. Og find ud af hvad hun gør for at undgå at det sker.

2. måned 

Johan Bülow og Anja Bay

johan-bulow-lakrids-by-johan-bulowJohan Bülow har skabt Lakrids by Johan Bülow, med en ambition om at lave verdens bedste lakrids.

Johan Bülow giver sin opskrift på, hvordan du naturligt skaber produkter, der bare løber der ud af!

Du får insider viden om, hvordan Johan Bülow bevarer sin passion for at udvikle produktet og brandet Lakrids

Du hører hvordan Johan Bülow reagerer på de mange efterligninger, der er af hans produkt. Så du selv ved, hvad du med fordel kan gøre, hvis nogle efterligner dit produkt eller ydelse.


anja-bay-smertefri-fodselAnja Bay har skabt Danmarks største fødselsforberedelse, smertefrifødsel.dk. 

Anja Bay fortæller, hvorfor hendes fødselsforberedelseskurser er de dyreste på marked. – Du finder ud af, hvordan du kan hæve dine priser og levere mere værdi til dine kunder.

Hør også hvordan Anja Bay formår at få konstruktive samtaler fra selv de mest kritiske kunder. Og få opskriften på, hvordan du vender negativ kritisk – til konstruktiv fremadrettet feedback.

Hør hvad Anja gør når det ser aller sortest ud – for at genfinde motivationen til at drive sin virksomhed videre. Bliv inspireret til selv at finde ind til din gnist, når det ser aller sortest ud.

3. måned 

Martin Thorborg og Tulle Oxen Hyllested

martin-thorborgMartin Thorborg  er serie-iværksætter og arbejder i dag som administrerende direktør i Dinero. 

Martin Thorborg fortæller, hvordan de har øget konverteringen i Dinero fra 30 til 40 procent – ved at følge et simpelt princip – som du frit kan kopier og bruge i din egen business.

Hør Martin Thorborgs helt konkrete trick til, hvad du skal gøre for at undgå at spilde tid på at blive misundelig på dine konkurrenter.

Hør hvordan Martin Thorborg sikre sig, at han træffe de rigtige beslutninger! Du får 6 konkrete spørgsmål, som Martin altid stiller sig selv – for at vurdere om en ny idé skal føres ud i livet eller ej.

 

tullel-oxen-hyllested-anotherway

Tulle Oxen Hyllested har over 17 års erfaring med at drive sin klinik anotherway.dk. Hun arbejder blandt andet med hypnose og psykoterapi.

Tulle Oxen Hyllested fortæller, hvordan hun har båret sig ad med at tiltrækker kunder fra hele landet til sin fysiske klinik.

Hør hvad Tulle gjorde, da hun sad med tænderne i bordet, fordi der i perioder kun kom få eller ingen kunder.

Hør hvordan Tulle fandt ud af, hvad de helt rigtige ydelser i hendes virksomhed skulle være.

4. måned 

Laila Tórsheim, Soham Johansen og Flora Eriksen

laila-torsheimLaila Tórsheim er stifter og leder af Yogakompagniet. Hun har udgivet flere yogadvd’er og holder løbende yoga-workshops og kurser.

OBS: Mentorsessionen med Laila Tórsheim fokuserer 100% på kvinder. Laila fortæller,  hvilken fordel hun mener, at kvindelige selvstændige har, fordi de har en månedlig cyklus. – Lær hvordan du bruger din cyklus som kvinde til din fordel – i stedet for at arbejde imod den.

Find ud af, hvordan du helt konkret planlægger din måned efter din cyklus og hør hvorfor det er en fordel for din effektivitet og din sundhed.

Hør og hvordan Laila har fundet sin unikke vinkel indenfor yogaen, og hvorfor det betyder at hun skiller sig ud indenfor en branche, hvor der i dag er rigtig mange om buddet.

 

soham

Soham Johansen har skabt Hamsa Yoga (der i dag eksisterer i flere lande). Han er administrerende direktør og underviser stadig i yoga.

Soham Johansen fortæller, hvordan han sørger for, at eleverne i Hamsa yoga kommer igen og igen. Hør hvad Soham fandt ud af, da han virkelig undersøgte, hvorfor folk kom til hans yogaklasser.

Hør hvorfor Soham ikke mener, at man kan leve af kun at undervise yogaklasser – og hør, hvad han i stedet for gør for at kunne sikre en ordentlig løn til sig selv og sine ansatte.

flora-eriksen-at-leve-mindfuldtHør hvordan Soham oplever, at mange yogalærere taler sig selv ned, og hvad han gør for at gøre dem opmærksom på alt den værdi de skaber.

Flora Eriksen har skabt Mindfulness-Akademaiet.dk og “at leve mindfuldt”, der har over 50.000 likes på facebook.

Flora Eriksen fortæller om, hvordan hun fandt ud af, hvad det virkelig er hun brænder for. Hun fortæller samtidig, hvordan hendes virksomhed eksploderede, da hun begyndte at fokusere på det.

Flora giver også et eksklusivt indblik i hvordan hendes side på facebook: ”At leve mindfuldt” har fået så mange likes og  hvorfor likesene bare stiger og stiger.

5. måned 

Christine Eilvig og Rose Maimonide

Christine EilvigChristine Eilvig er spirituel mentor og uddanner andre i sine spirituelle værktøjer gennem sine onlinekurser og sin spirituelle mentoruddannelse.

Christine Eilvig fortæller om dengang, hvor dét hun frygtede allermest skete. Hun havnede på forsiden af Ekstrablandet. Og folk grinede af hende og synes, at hun var tåbelig. Hør hvordan hun tacklede det, og hvordan hun formåede at komme stærkere ud på den anden side.

Og hør også hvordan hun har brugt princippet om, at 80% af din indkomst kommer fra 20% af dit arbejde. Hør hvordan hun brugte netop dette princip til at få det til at løbe rundt, da hun startede op som selvstændig.

rose-maimonide-grøn-stueRose Maimonide har skabt den populærer online klub Grøn Stue, hvor hun hjælper familier til at få en sundere og grønnere hverdag uden unødvendig kemi.

Rose Maimonide fortæller, hvordan hun har skræddersyet sin virksomhed, så den passer til hendes indadvendte natur.

Hør også hvordan Rose Maimonide har lært at håndtere sin indre perfektionisme, så hun ikke længere sidder oppe til langt ude på natten.
Find ud af, hvad Rose helt konkret har gjort for at skabe en stabil indkomst måned efter måned.

6. måned 

Tini Owild og Ranvita la Cour

tini-owildTini Owild en af Danmarks førende stylister hun har skabt stylewise.dk, hvor hun uddanner stylecoaches, underviser, holder foredrag og laver workshops.

Hør hvad Tini helt konkret gjorde, da hun pludselig stod med en lille million i underskud. Hør hvordan hun vendte underskuddet til et overskud. Og hvorfor det har betydet, at hun nu tjener lang mere samtidig med, at hun bruger sin tid meget mere effektivt.

Hør hvorfor det har været nødvendigt for Tini at arbejde med sin indre forståelse af, hvad det var muligt for hende at tjene.

ranvita-la-cour-elsk-dit-hjemHør hvad Tini Owild helt konkret gjorde for at ændre sin begrænsende forståelse af, at det ikke var muligt for hende at omsætte for over en million om året. Få en helt konkret sætning, der udvider din forståelse af, hvad det er muligt for dig at tjene.


Ranvita la Cour holder kurser og foredrag om Feng Shui og boligindretningens psykologi og har skrevet bøgerne “Elsk dit hjem fra A til Å” og ” Elsk dit soveværelse”. 

Hør hvorfor Ranvita fornylig overvejede at lukke sit firma, og find ud af hvilke positive ændringer det fik hende til at lave i sin virksomhed.

Hør hvordan Ranvita, der er meget kreativt og flydende menneske, sørger for at strukturere og prioritere sin arbejdsdag.

7. måned 

Caroline Fibæk og Carolina Björk

Caroline Fibæk

Caroline Fibæk uddanner Hormon terapeuter, har onlinemedlemsklubben “Green goodes guide”, holder løbende onlinekurser og har skrevet 5 bøger blandt andet “Nyd Dig Sund”, “Nyd dig slank” og “HormonKuren”. 

Caroline Fibæk fortæller hvordan hun tackler, at hun ikke bare sælger en hyldevare, men at hun sælger sin viden og sin kunnen – hun ER sin virksomhed, – hun ER sit brand.

Hør hvorfor Caroline selv elsker at lytte til andres vej til succes og hvad hun har fundet ud af, at størstedelen af de inspirerende mennesker hun har lyttet til, har gjort for at få succes.

Find ud af, hvordan Caroline skridt for skridt markedsfører og sælger sine produkter. Du får også Caroline Fibæks 5 simple skridt til at lave en indkomstplan, der holder.


carolina-bjorkCarolina Björk hjælper kvinder og mænd med at skabe et liv, der er meningsfyldt for dem, hvor de bidrager med det de er bedst til.

Hør hvordan Carolina har gjort sig fri af sin afhængig af penge. Hun fortæller, hvordan hun tidligere bandt sit selvværd op på, hvor mange penge hun tjente og, hvordan hun er sluppet af med det usunde forhold til penge.

Hør hvordan Carolina helt konkret tjente over en kvart million kr. på 14 dage – hør hvad hun gjorde skridt for skridt

Find ud af hvordan Carolina hiver sin power hjem til sig selv, når hun opdager, at hun har givet den væk.

Derudover får du en miniskabelon med 6 konkrete spørgsmål, som Carolina Björk besvarer inden hun markedsføre sig og skriver sine salgstekster.

8. måned 

Joan Ørting og Jannie Illum Gade

joan-ortingJoan Ørting er direktør i Joan Ørting APS, hvor hun blandt andet uddanner sexologer, parterapeuter og selvværdsvejlederer.

Joan Ørting fortæller hvorfor hun var at dreje nøglen om og lukke sine uddannelser. Hør hvad der gav hende motivation til at blive ved. Og styrk din egen motivation, når det ser mørkt ud.

Du får en helt konkret øvelse, der har hjulpet Joan Ørting igennem de kriser hun har mødt (både personlige kriser, som da hendes far slog hånden af hende og kriser i sin virksomhed, som da finanskrisen satte en prop i kundeflowet). Brug øvelsen til at komme stærkere igennem de kriser du møder.

Hør hvordan Joan Ørting genfinder troen på, at hun har det, der skal til, hvis hun pludselig kommer i tvivl. – brug hendes metode til selv at genfinde troen, når du bliver ramt af tvivl.


jannie-illum-gade-kundemagneterneJannie Illum Gade hjælper selvstændige med at tiltrække kunder i stedet for at jage dem, og det fortæller hun meget mere om i det inspirerende interview.

Jannie Illum Gade fortæller hvordan hun  helt konkret sørger for, at hun kan holde 2 til 3 måneders ferie hvert år.

Hør hvad Jannie gør, for at sikre sig, at hun har et konstant flow af kunder.

Find ud af hvorfor Jannie mener, at det er en kæmpe fejltagelse at tænke husholdningsøkonomisk i sin virksomhed, og hvorfor du i stedet skal tænke ”virksomheds” økonomisk og investere i din virksomhed.

9. måned 

Christina Klitsgaard

christina-klitsgaardChristina Klitsgaard fortæller, hvad en emails vigtigste ærinde er – det er en super værdifuld pointe, der alene kan betyde forskellen på om dine email sælger eller ej.

Du hører også hvorfor Christina Klitsgaard er så vild med at skrive nyhedsbreve. Og du får opskriften på, hvordan du selv kommer ”in the zone” og får gnisten til at skrive.

Christina Klitgaards fortæller, hvad hun personligt gør for at sikre sig, at hendes mails ikke bliver kedelige. Tricket vil garanteret både sætte fut i dine kinder og dine kunder.

10. måned 

Anne Skare Nielsen og Liselotte Lyngsø

anne-skare-nielsenAnne Skare Nielsen og Liselotte Lyngsø er fremtidsforsker og har siden 2003 drevet virksomheden Future Navigator.

Anne Skare Nielsen fortæller, hvilke 5 punkter hun stræber efter at opfylde hver måned, og hvordan de hjælper hende til at skabe hendes drømmearbejdsliv.

Hør hvordan Anne Skare Nielsen træner sin hjerne til at hjælpe hende med at træffe de bedste beslutninger og forberede sig på fremtiden (det hænger blandt andet sammen med bevidst at søge irritationen og se den som noget positivt.).

Hør hvorfor det er altafgørende for Anne Skare Nielsen at være autentisk i sit arbejde – og hvorfor det er langt vigtigere for hende at folk respekterer hende – end at de kan lide hende. Og bliv selv inspireret til at skinne endnu mere igennem i din virksomhed.

liselotte-lyngsøLiselotte Lyngsø og Anne Skare Nielsen har sammen en vision om at vinde Nobels fredspris, blandt andet ved at lærer folk ikke at være bange for fremtiden.

Få de spørgsmål Liselotte stiller sig selv i slutningen af hver uge. Hun evaluerer hver uge, om hendes liv ser ud, som hun ønsker. Snup Liselottes spørgsmål og brug dem til at skabe det liv, du gerne vil leve.

Find ud af, hvorfor Liselotte Lyngsø ikke vil ses som guru eller ekspert og hør, hvordan hun i stedet vil ses – og hvilken frihed det giver hende.

Hør hvordan Liselotte Lyngsø finder ind til det, der er virkelig værdifuldt for kunderne og hvad kunderne i virkeligheden vil betale for. Brug hendes metode direkte i din egen virksomhed.

11. måned 

Majbritt Lund, Rose Eliane,Michael Kold og Eva Gøttrup

Majbritt LundMajbritt Lund har specialiseret sig i at hjælpe mindre virksomheder med markedsføringstekster.

Majbritt Lund fortæller, hvad hun helt konkret gør, for at sikre sig imod kunder, der vil rykke eller aflyse aftaler med meget kort varsel. Find ud af, hvordan du selv kan sikre dig imod kunder der aflyser i tide og utide

Hør hvordan Majbritt ved, hvad den helt rigtige timepris for hendes ydelser er. Og få selv et helt konkret værktøj til at regne ud, hvad du skal tage i timen.


eliane-roseEliane Rose driver en onlineforretning, hvor hun holder business forløb og spirituelle forløb.

Eliane Rose fortæller, hvad hun helt konkret gjorde for at kunne leve af sin forretning allerede fra første måned.

Du hører hvordan Eliane Rose undgår at bekymre sig over, hvor mange tilmeldinger hun får, og hvordan det hjælper hende til at tiltrække flere kunder, fordi hun fokuserer de rigtige steder. Bliv inspireret til selv at tiltrække flere kunder, uden at frygte hvor mange kunder du får.

michael-koldMichael Kold bruger 80 procent af sin tid på at hjælpe virksomheder med salgstræning.

Michael Kold fortæller hvorfor han tidligere havde huller i sin kalender uden opgaver. Du får insider viden om, hvad Michael gør i dag for at undgå perioder med ”huller” uden kunder.

Du får Michael Kolds 5 konkrete actionsteps til at skabe salg.

eva-gøttrupEva Gøttrup  hjælpe solo selvstændige med at fylde deres forretninger med kunder de elsker at arbejde med.

Hør hvordan Eva gik fra at have 400 på sit nyhedsbrev til at have over 2000 på sit nyhedsbrev, og find ud af, hvordan du kan gøre det samme!

Hør hvordan Eva jævnligt evaluerer sig virksomhed, få de spørgsmål Eva stiller sig selv, så du kan fokusere på at gøre mere af det der fungerer og droppe det der ikke fungerer.

12. måned 

Lennart Lajboschitz

lennart-lajboschitzLennart Lajboschitz er stifteren bag den succesfulde Tigerkæde.

Lennart Lajboschitz fortæller hvad, det er der har drevet ham til at nå ud til så mange mennesker. Selvom Tigerkæden har gjort Lennart milliardær (og blandt Danmarks 100 rigeste) er det ikke pengene, der har drevet ham. Det er noget meget dybere og mere meningsfuldt for ham. Bliv inspireret af Lennart til selv at blive skarpere på hvad det er, der driver dig i din virksomhed.

lennart-lajboschitz-tigerFind ud af, hvilke svære spørgsmål Lennart hele tiden har stillet sig selv. Du får selvfølgelig spørgsmålene, så du kan bruge dem direkte i din egen virksomhed.

Find ud af, hvordan Lennart formår at bruge sin usikkerhed til sin fordel igen og igen.

Som Cand.mag i psykologi og udviklingsprocesser er jeg virkelig inspireret af Lennarts psyke. Det er super inspirerende at se, hvordan Lennart reagerer helt anderledes på følelsen af usikkerhed end de fleste andre. Det har ændret den måde jeg driver min virksomhed på – og jeg er sikker på, at du også vil blive inspireret til at bruge din usikkerhed til  din fordel.

Få adgang til mentorforløbet der løber over 1 år

“25 selvstændiges inspirerende vej til succes”

den samlede værdi af de 25 mentorsessioner er 12.435 kr. plus moms,

men du får 50% rabat og betaler 620 kr. plus moms i 10 måneder.

De 2 sidste måneder betaler du ikke noget

Der er ingen binding, og du kan stoppe din betaling med 14 dages varsel, hvis du ikke vil forstætte på forløbet.

button-1

Har du nogle spørgsmål eller vil du ringes op for at høre mere om forløbet så indtast dine kontaktinformationer herunder:

[contact-form-7 id=”3604″ title=”Contact form 1″]