Der er desværre ikke flere pladser tilbage.

Tillykke du har lige nu en speciel mulighed for at rykke din virksomhed til det næste niveau med strategisk skræddersyet sparring.

Du har nemlig mulighed for at få skræddersyet sparring til dig og din virksomhed til en symbolsk pris lige nu.

Jeg ved fra erfaring, at mange har lyst til at få personlig hjælp i processen med at arbejde strategisk og fokusere på at tage deres virksomhed til det næste niveau.


Det handler om at designe din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig. Så du hiver kontrollen hjem til dig selv, og arbejder smartere i stedet for hårdere i din virksomhed. Det handler om at bruge din tid de rigtige steder (og undgå at blive overvældet af alle de opgaver der skal løses, men som ikke er de vigtigste.)


Jeg har valgt at tilbyde et meget begrænset antal 1 til 1 business sessioner til en symbolsk pris, hvor alle kan være med. Denne mulighed gælder kun et stærk begrænset antal pladser.


I din 1 til 1 businesssession er fokus på at hjælpe dig til at identificere din vigtigste opgaver, så du kan arbejde smartere i stedet for hårdere.

NB: Sessionen foregår online over skype eller telefon.

  • NB: Lige nu får du en af en af de specielle sessioner til en helt vanvittig lav pris og sparer 80% af normal prisen. 

  • I den specielle "Design din fremtid business session" stiller vi skarpt på dig og din virksomhed og finder ind til, hvordan du skal designe din fremtid, din virksomhed og dit liv, så det passer til dig. Vi skaber det store overblik og finder ind til, hvad dine vigtigste opgaver er.


Jeg vil love dig, at hvis du implementerer bare én enkel ting fra vores businesssession, så er din investering tjent hjem mange gange!


Det er så værdifuldt at træde et skridt tilbage og få en personlig støtte og sparring udefra (jeg har selv taget en række amerikanske business kurser fra verdens bedste til en værdi på flere 100.000 kr.), og det har gjort en kæmpe forskel for mig.

Normalt tager jeg 1850 kr. plus moms for en businesssession, men lige nu kan du få en speciel “Design din fremtid businesssession” til en symbolsk lav pris af 397 kr. plus moms.

Se hvad andre siger om strategisk skræddersyet sparring herunder:


"Jubbbbiiii, Jeg har prøvet og søgt i årevis og har ikke kunne få hul igennem.

NU er der sørme hul igennem, - wauhhh sikke en følelse. TAK Line !!!

Før var jeg dybt frustreret over hvad min forretning egentlig tilbyder. Jeg skød med spredehagl og havde efterhånden mistet lysten og passionen. For jeg anede ikke hvordan jeg skulle komme videre.

Jeg vil give dig virkelig meget ros for din måde at business coache på. Du går aldrig ind i min offerrolle og giver den opmærksomhed. Du/vi bruger ingen tid på hvordan det går og small talk. Nej, du går lige på opgaven og vores aftaler. Det er virkelig dér du gør en stor forskel fra andre jeg har prøvet at få hjælp af. De går alt for meget op i small talk og tilpasser sig ikke kunden. Det virkede som om de ville proppe mig ned i en kasse og helst ikke stikke udenfor. ...

Du giver mig meget konkrete værktøjer, som vi afprøver og tilpasser mig. Det er helt fantastisk."

Jane Hyldgaard  //  Ejer af maskelade.dk

Det er den mest direkte, konkrete hjælp, jeg nogensinde har fået.

Bare én time på Skype med Line har gjort en kæmpestor forskel...

Line gik til mig med mega svære spørgsmål, som pludselig gjorde det klart for mig, i hvilken retning jeg vil booste min business.

De 3 konkrete opgaver, jeg fik på baggrund af samtalen, fik ideerne til at boble ud af mig. Jeg arbejder nu med en tydeligere strategisk planlægning, som gør det hele sjovt og meget lettere.

Tusind, tusind tak Line. Jeg glæder mig til næste samtale. 

Lone Ladefoged  //  Psykoterapeut /slankespecialist, Ejer af slankestudiet.dk

  • NB: Sessionen vil ca. vare 50-60 min. Det er også muligt at gemme sessionen, hvis du ønsker at bruge den på et senere tidspunkt. ​

Da det kræver en del af min tid har jeg kun et begrænset antal “Design din fremtid businesssessioner” til salg. Så hvis du er interesseret, så skal du slå til nu!

NB: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb af den specielle "Design din fremtid 1 til 1 businesssession".


Ligegyldigt om du benytter dig af muligheden eller ej, så forsvinder den igen, så beslut dig nu.


Hvis du på nogen måde er interesseret eller nysgerrig i, hvilken forskel det vil skabe for dig, at få hjælp og støtte til at arbejde smartere i stedet for hårdere, så vil jeg anbefale, at du slår til nu. 

  • Ryk dig længere med skræddersyet strategisk sparring
  • Symbolsk pris med over end 80 % rabat. Normalpris 1850 kr. plus moms . Du sparer 1.453 kr plus moms og betaler kun 397 kr. plus moms
  • Skræddersyet 1 til 1 session til dig og din business

© 2020 Fri og Kreativ 

>
Scroll to Top