Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Christine Eilvigs inspirerende vej til succes

I den optaget sessionen med Christine Eilvig får du hendes bedste erfaringer, tips og ticks til succes som selvstændig

Du finder ud af, hvordan Christine Eilvig har brugt princippet om, at 80% af din indkomst kommer fra 20% af dit arbejde.

Hør hvordan hun brugte netop dette princip til at få det til at løbe rundt, da hun startede op som selvstændig. Og bliv bevidst om hvordan du kan få 80/20 princippet til at arbejde for dig.

Christine Eilvig siger selv om den inspirerende sessionen: 

Få mine genveje til succes & et nærende liv som selvstændig. Der er rigtig mange fine pointer om det at være selvstændig, markedsføring, succes, skaberkraft og livet i det hele taget. Line har også lavet en fin opsamling i en pdf, hvor hun trækker de vigtigste pointer frem.
Christine Eilvig 
Forfatter, uddannelsesleder & Spirituel Mentor

Den inspirerende sessionen med Christine Eilvigs inspirerende vej til succes er en del af forløbet "25 selvstændiges inspirerende vej til succes", der kører over et år.

Pris

497 kr plus moms

Christine Eilvig fortæller også om dengang, hvor dét hun frygtede allermest skete. Hun havnede på forsiden af Ekstrablandet. Og folk grinede af hende og synes, at hun var tåbelig. Hør hvordan hun tacklede det, og hvordan hun formåede at komme stærkere ud på den anden side. Og bliv bedre rustet til at håndtere kritik fra andre.

Hør hvorfor Christine Eilvig valgte at sige dagpengene fra og kappe sikkerhedsnettet for at starte op som selvstændig. Christine fortæller ærligt om, hvordan hun følte sig som en ren fiasko i starten, fordi der kun dukkede 6 mennesker op til hendes første workshop. Hør hvad hun gjorde for at vende sin fiasko til den store succes hendes forretning er i dag.

Hør også hvordan Christine Eilvig tacklede den indre modstand, der voksede i hende, da hun skulle vise verden, hvad hun kunne. Og hør hendes ærlige historie om, hvordan hun helt konkret vendte sin sceneskræk til at nyde at tale foran 700 mennesker i Stockholm.

Kort sagt få Christine Eilvigs bedste erfaringer, tips og tricks, som du kan bruge direkte i dit eget liv og i din egen virksomhed.

Den inspirerende sessionen med Christine Eilvigs inspirerende vej til succes er en del af forløbet "25 selvstændiges inspirerende vej til succes", der kører over et år.

Pris

497 kr plus moms