Skab frihed og overskud som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi, Pædagogik og Uddannelsesstudier, Line Larsen

Christina Hembos inspirerende vej til at leve af det hun brænder for

Christina HemboI det inspirerende interview med Christina Hembo kan du høre, hvordan det gang på gang er lykkes hende at udvikle produkter, som kunderne er vilde med. Så du selv bliver inspireret til selv at skabe bestselleres i din business.

Hør hvad Christina og Claus helt konkret gjorde for at sælge de allerførste ure. – Og få inspiration til selv at nå ud til flere.

Du hører hvilke råd Christina Hembo og hendes mand Claus fik da de startede op – og hør hvorfor Christina ikke mener, at deres virksomhed havde været her i dag, hvis de havde fulgt rådene.

 

Christina Hembo fortæller, hvordan hun som iværksætter har skabt et mindset, der hjælper hende igennem de udfordringer hun møder i sin hverdag. Snup hendes super simple og effektive tilgang, og kom hurtigt videre, når du møder udfordringer.

Christina HemboHør hvad Christina Hembo helt konkret tager højde for inden hun udvikler nye produkter. – Og øg dine chancer for at skabe succesfulde produkter.

Hør hvordan Christina Hembo håndtere det tidspres hun er under. Hun siger, at det hele ville gå i kage og blive frustrerende og stressende, hvis hun ikke havde en konkret måde at håndtere det på.

Hør hvorfor Christina Jewelry & Watches vokser og vokser, og hvordan det er lykkes virksomheden at vokse, selv da der var krise. – Og bliv inspireret til selv at tænke større.

Christina HemboHør hvordan Christina Hembo har fundet tid til at være mor med stort M – samtidig med at hun er en god virksomhedsejer.

Hør hvordan Christina Watches formåede at skille sig markant ud fra deres konkurrenter i starten – Og få inspiration til selv at skille dig ud.

Og find ud af hvad det bedste Christina Hembo nogensinde har gjort for sig selv og sin virksomhed er.

Det inspirerende interview med Christina Hembo er designet, så du bare skal trykke play og læne dig tilbage, så får du hendes bedste erfaringer, tips og tricks serveret på et sølvfad.

Når du lytter til, hvad der har virket og hvad der ikke har virket for andre – så smitter det af på dig. Det sparer dig for at begå de samme dyrebare fejl, som andre har begået – og det hjælper dig til at skyde genvej ved at bruge andres dyrt købte erfaringer.

Christina Hembos inspirerende vej til succes har en værdi af 497 kr. men når du deltager på forløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes får du automatisk adgang”  Se meget mere om forløbet HER

Køb Christina Hembos inspirerende vej til succes seperat HER

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål!

Jeg ønsker dig alt det bedste

Line Larsen - Fri og Kreativ

Line Larsen
Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser