Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Bliv inspireret af Christina Hembos vej til succes

Christina Hembo

En af de ting, der virkelig er inspirerende ved Christina Hembo er hendes indstilling til at blive ved med at udvikle sine produkter.

Christina Hembo tænker aldrig ”Juhuu nu har jeg lavet det perfekte produkt. Nu kan jeg stoppe med at udvikle nye produkter.” Hun lægger stor vægt på, at det er vigtigt, at man bliver ved med at produktudvikle.

Hun siger, at det er vigtigt, at man hele tiden er kreativ og …

innovativ og tænker: ”Hvad kan jeg gøre endnu bedre?”.

Christina Hembo sammenligner det, at udvikle sin virksomhed med at udvikle sig som mennesker. Hun siger ” Et mennesker skal jo også udvikles hele tiden. Man siger jo heller ikke – juhuu nu har jeg min uddannelse– og så var dét det, så har jeg lært dét, jeg skal i mit liv. Man skal jo udvikle sig helt indtil den dag man går i graven. Det synes jeg i hver fald, så man kan mærke, at man lever”.

Info: Christina Hembo har sammen med sin mand mand Claus Hembo skabt virksomheden “Christina Jewelry & Watches”. De har stor succes med at fremstille luksus schweizer ure og smykker af en rigtig høj kvalitet til meget små priser.

Christina Hembo deler åbent og entusiastisk ud af sine bedste erfaringer til at skabe en succesfuld virksomhed på forløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes”.

Christina HemboDu kan blandt andet høre hvordan det lykkes Christina gang på gang at udvikle produkter, som hendes kunder er vilde med. – Bliv inspireret til selv at skabe bestselleres i din business.

Hør hvilke råd Christina Hembo og hendes mand Claus fik da de startede op – og hør hvorfor Christina ikke mener, at deres virksomhed havde været her i dag, hvis de havde fulgt rådene.

Hør hvad Christina og Claus helt konkret gjorde for at sælge de allerførste ure. – Og få inspiration til selv at nå ud til flere.

Christina Hembo fortæller, hvordan hun som iværksætter har skabt et mindset, der hjælper hende igennem de udfordringer hun møder i sin hverdag. Snup hendes super simple og effektive tilgang, og kom hurtigt videre, når du møder udfordringer.

Hør hvad Christina Hembo helt konkret tager højde for inden hun udvikler nye produkter. – Og øg dine chancer for at skabe succesfulde produkter.

Hør hvordan Christina Christina HemboHembo håndtere det tidspres hun er under. Hun siger, at det hele ville gå i kage og blive frustrerende og stressende, hvis hun ikke havde en konkret måde at håndtere det på.

Hør hvorfor Christina Jewelry & Watches vokser og vokser, og hvordan det er lykkes virksomheden at vokse, selv da der var krise. – Og bliv inspireret til selv at tænke større.

Hør hvordan Christina Hembo har fundet tid til at være mor med stort M – samtidig med at hun er en god virksomhedsejer.

Hør hvordan Christina Watches formåede at skille sig markant ud fra deres konkurrenter i starten – Og få inspiration til selv at skille dig ud.

Og find ud af hvad det bedste Christina Hembo nogensinde har gjort for sig selv og sin virksomhed er.

Det inspirerende interview med Christina Hembo er designet, så du bare skal trykke play og læne dig tilbage, så får du hendes bedste erfaringer, tips og tricks serveret på et sølvfad.

Når du lytter til, hvad der har virket og hvad der ikke har virket for andre – så smitter det af på dig. Det sparer dig for at begå de samme dyrebare fejl, som andre har begået – og det hjælper dig til at skyde genvej ved at bruge andres dyrt købte erfaringer.

Se mere om forøbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes” HER

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål!

Jeg ønsker dig alt det bedste

Line Larsen - Fri og Kreativ

Line Larsen
Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser

Sorry, comments are closed for this post.