Lige nu har du mulighed for at få personlig sparring skræddersyet til dig og din virksomhed til en symbolsk pris ved køb af en: 

1 til 1 BusinessFOKUSsession

Jeg ved fra erfaring, at mange har lyst til at få personlig hjælp i processen med at skabe mere TID, FOKUS og STRUKTUR i deres virksomhed. 


Jeg har derfor valgt at tilbyde et begrænset antal 1 til 1 BusinessFOKUSsessioner online til en symbolsk pris, hvor alle kan være med. Denne mulighed gælder dog i en meget begrænset periode.


I 1 til 1 BusinessFOKUSsessionen er fokus på at hjælpe dig til at skabe mere TID, FOKUS og STRUKTUR i din business. 

NB: Sessionen foregår online over telefon eller skype.

  • NB:  Sessionen vil ca. vare 50-60 min. Det er også muligt at gemme sessionen, hvis du ønsker at bruge den på et senere tidspunkt (fx. om 1 eller 2 år). Den udløber altså ikke.


Jeg vil love dig, at hvis du implementerer bare én enkel ting fra vores businessFOKUSsession, så er din investering tjent hjem mange gange!


Det er så værdifuldt at træde et skridt tilbage og få en personlig støtte og sparring udefra (jeg har selv taget en række amerikanske business kurser fra verdens bedste til en værdi på flere 100.000 kr.), og det har gjort en kæmpe forskel for mig.

Normalt tager jeg 1850 kr. plus moms for en businesFOKUSssession, men lige nu kan du få den til en helt vanvittig lav pris af 397 kr. plus moms.

Da det kræver en del af min tid har jeg kun et begrænset antal “1 til 1 BusinessFOKUSsessioner” til salg.

Så hvis du er interesseret, så skal du slå til nu!

NB: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb af den specielle "1 til 1 BusinessFOKUSsession". 


Ligegyldigt om du benytter dig af muligheden eller ej, så forsvinder det igen, så beslut dig nu.


Hvis du på nogen måde er interesseret eller nysgerrig i, hvilken forskel det vil skabe for dig, at få hjælp og støtte til at arbejde smartere i stedet for hårdere, så vil jeg anbefale, at du slår til nu. 

  • Ryk dig længere med personlig støtte og sparring i processen
  • Symbolsk pris med over end 80 % rabat. Normalpris 1850 kr. plus moms . Du sparer 1.453 kr plus moms og betaler kun 397 kr. plus moms
  • Skræddersyet 1 til 1 BusinessFOKUSsession til dig og din business

© 2020 Fri og Kreativ 

>
Scroll to Top