Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Bliv inspireret af Johan Bülows vej til succes

Lakrids by Johan Bülow Jeg er virkelig inspireret af Johan Bülow. Han har et fantastisk drive, en brændende passion (for at skabe verdens bedste lakrids) og er altid klar på at lære nyt. 

Johan Bülow siger:

“Jeg tror på, at folk udvikler de skarpeste hjerner, bliver bedst og får mest motivation og ambition, hvis … 

der ligger noget passion bag emnet, så den sag vil jeg altid snakke. “

Johan Bülow bevarer sin passion ved ikke at gå på kompromis og ved tage ud og mærke, hvad forbrugerne i virkeligheden føler om produktet: Lakrids by Johan Bülow. Johan Bülow bruger meget tid på at undersøge, hvad hans kerneforbruger synes om produkterne og hvordan han kan udvikle og forbedre udtrykket og smagen ved lakriden.Lakrids by Johan Bülow

Info: Johan Bülow startede i 2007 Lakrids by Johan Bülow sammen med kæresten Sarah Askari. De kæmpede hårdt i 14-15 måneder på at udvikle den første opskrift på den helt rigtige lakrids. I dag er Lakrids by Johan Bülow en kæmpe succes og kan købes i 20 forskellige lande.

Johan Bülow deler åbent og ærligt ud af sine bedste erfaringer til at skabe en succesfuld virksomhed på forløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes”.

Johan BülowHør hvilke skrift Johan Bülow mener, at du rent mentalt skal lave – for at gå fra at være lønmodtager – til at blive succesfuld selvstændig.

Find ud af, hvor Johan Bülow mener, at rigtig mange iværksættere fejler. Og undgå selv at lave de mest typiske fejl.

Hør hvordan Johan Bülow reagerer på de efterligninger, der er af hans produkt. Så du selv ved, hvad du med fordel kan gøre, hvis nogle efterligner dit produkt eller ydelse.

Hør hvordan Johan Bülows mor – Pernille Bülow – i høj grad har præget ham til at følge sin passion.

Johan BülowFå et indblik i Lakrids by Johan Bülows plan for at nå ud til endnu flere i løbet af de næste år. Så du bliver inspireret til selv at tænke større.

Få Johan Bülows opskrift på, hvordan du naturligt skaber produkter, der bare løber der ud af!

Find ud af, hvordan Johan kan nå det samme på 50 timer, som han tidligere brugte 100 timer på. Så du bliver inspireret til selv at bruge din tid de rigtige steder i din virksomhed.

Det inspirerende interview med Johan Bülow er designet, så du bare skal trykke play og læne dig tilbage, så får du hans bedste erfaringer, tips og tricks serveret på et sølvfad.

Når du lytter til, hvad der har virket og hvad der ikke har virket for andre – så smitter det af på dig. Det sparer dig for at begå de samme dyrebare fejl, som andre har begået – og det hjælper dig til at skyde genvej ved at bruge andres dyrt købte erfaringer.

Se meget mere om dine fordele ved at deltage på forløbet “25 selvstændiges inspirerende vej til succes” HER

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål!

Jeg ønsker dig alt det bedste

Line Larsen - Fri og Kreativ

Line Larsen
Cand.mag i psykologi og udviklingsprocesser

Find ud af, hvordan du får eksklusiv insider viden fra succesfulde selvstændige. Få adgang til deres dyrt købte erfaringer, tips og tricks, som du kan bruge direkte i dit eget liv og i din egen virksomhed.

Skriv dit navn og din E-mail, så får du samtidig gratis adgang til:

– De 3 største grunde til at små virksomheder må lukke

– 3 ting succesfulde selvstændige gør anderledes end andre

 

Fornavn
Email

Sorry, comments are closed for this post.