Skab fokus, overskud og succes som selvstændig - Ved Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser, Line Larsen

Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin

Indre kritik

Er du selvstændig?

Og har du en stemme inde i hovedet, der kan finde på at sige:

“at du ikke ved nok”, “du ikke gør nok” eller “at du ikke når nok” ?

Har du en tendens til at fokusere på det, du IKKE har nået eller det du kunne have gjort bedre?

Er du klar til at komme ud over rampen og turde vise mere af, hvad du har at byde på?

Så er du havnet det helt rigtige sted!

Som selvstændig er du 100% afhængig af dig selv, dit mindset og dine handlinger.

Den indre kritiske stemme kan derfor bremse dig fra at leve det liv du brænder for. Og den indre kritiker kan bremse dig fra at tiltrække flere kunder.

Mie siger: ”Inden onlinekurset (Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin) var min indre kritiker meget aktiv og sad lige på min skulder og råbte mig ind i hovedet. Den råbte så højt at jeg ikke kunne mærke min mavefornemmelse. Når jeg prøvede at mærke efter, var alt jeg fik ud af det kritikerens meget skarpe kommentarer.

Det har været en A-ha oplevelse at finde ud af, hvorfor jeg ikke kunne mærke min mavefornemmelse (det lærer du på første trin). Når andre spurgte mig, hvad min mavefornemmelse sagde, mærkede jeg ingenting. Nu ved jeg hvorfor.

Jeg har været rigtig glad for at have fået konkrete værktøjer, for det er ikke altid man får det.

Kurset har gjort en stor forskel, fordi jeg nu ved at den stemme i mit hoved ikke er mig. Og det er ikke den der bestemmer. Jeg er blevet bedre til at overveje hvilke tanker, der virkelig er mine egne. Jeg har fået ro i hovedet.

Man slipper for at være i krig med sig selv, hvis man kan formå at kommunikere med sin indre kritiker.”

Du kan ligesom Mie få nogle helt konkrete værktøjer til at sige farvel til den indre kritiske stemme og hive din styrke hjem til dig selv igen. Så du tager styrringen tilbage over dit liv og din virksomhed.

Ligegyldigt hvad – skal du vide, at den indre kritiske stemme ikke er dig! Den indre kritiske stemme er din frygt der taler fra dit underbevidste.

hvis baggrund ipodhorizontalDet er ret stærke kræfter at være oppe imod, hvis du ikke er bevidst om, hvad der sker eller hvad du skal gøre.

Jeg har brugt min baggrund og teoretiske viden, som Cand.mag i Psykologi og Udviklingsprocesser til seriøst at undersøge psykologien bag den indre kritiske stemme.

Jeg har fundet ud af, hvordan vi bedst hiver styringen tilbage til os selv.

Jeg har holdt en række kurser om den indre kritiske stemme, og afprøvet forskellige redskaber.

De redskaber du får fingrene i på onlinekurset er derfor gennemprøvet og nøje udvalgt, fordi de allerede har skabt imponerende resultater for andre.

Se for eksempel hvad Marianne har fået ud af onlinekurset:

Marianne: Inden kurset var jeg – forvirret, frustreret og ked af det – og irriteret over, at det ikke bare „kørte for mig“.

Nu har jeg helt klart fået troen på mig selv tilbage og har fået en forståelse for, hvordan jeg kan håndtere den indre kritiker på en god og konstruktiv måde, sådan at jeg bevarer mit overblik og gå-på-mod.

Efter at jeg har fulgt kurset tænker jeg, at den indre kritiker er min ven, der forsøger at hjælpe mig.

Min første a-ha oplevelse var – At det faktisk var så nemt at ændre tilstanden fra frustreret til rolig og konstruktiv.

Det allermest overraskende for mig har været, at enhver forhindring på det indre plan kan ændres forholdvis nemt.

Det betød bare så meget, at du brød mit panser ved at ringe mig op. Og din stemme og indføling , – både på kurset og når man taler med dig, – er helt vidunderlig. Jeg er meget taknemlig for at have mødt dig.

Jeg er super taknemmelig for at have hjulpet Marianne, Mie og alle de andre selvstændige, der har fundet modet til at se den indre kritiker i øjnene og vende kritikken til støtte med 3 nemme trin.

Online kurset er opbygget, så det er super let at gå til og nemt at bruge.

Hør for eksempel hvad Susanne siger om kurset:

Susanne: Nu har jeg været igennem alle tre trin af kurset, samt meditationer. Og jeg er overrasket. Det blev hjælpen til en åbenbaring for mig. Og det var fantastisk. Opbygningen af kurset er dejlig enkel og meget nem at gå til. Det er et kæmpe plus. Og din introduktion til øvelserne er rigtig god.”

Det er helt bevidst, at kurset er bygget så enkelt op i 3 enkle trin. Jeg ved at du får de bedste resultater, når du kan gå lige til sagen og rykke med det samme. 

Praktisk info om onlinekurset: 
”Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin”

nyt samlet projekt indre kritiker

Kurset er opbygget i 3 enkle trin.

1. Trin – Kend den indre kritiker

På 1. trin finder du ud af, hvorfor den kritiske stemme igen og igen har held til at snyde dig til at tro, at du ikke kan nok, ikke ved nok eller ikke er god nok, selvom det slet ikke passer! Og du finder ud af, hvad du for alt i verden skal UNDGÅ at gøre, når den indre kritiker dukker frem. Du lærer at adskille den indre kritiker fra dig selv.

 2. Trin – Vend den indre kritik til støtte

På 2. trin finder du ud af, hvordan du omprogrammerer din underbevidsthed til at støtte dig, i stedet for at kritisere dig. Du finder ud af, hvad der i virkeligheden ligger bagved kritikken og hvordan du kan vende den kritiske og fejlfindende indstilling til en positiv og mulighedsorienteret indstilling. Du vil kunne mærke forskel på dit humør og din lyst til at handle og kaste dig ud i nye ting.

  3. Trin – Vælg bevidst hvad du vil fylde dit sind med

På 3. trin finder du ud af, hvordan du kan hive styringen tilbage til dig selv og bevidst vælge, hvad du vil fylde dit sind med. Du får redskaber, der gør det nemmere for dig at fokusere på dine muligheder. Det sætter en positiv bølge i gang i dit sind, så du vil kunne mærke, at du bliver mere tilfreds med din indsats og du vil opdage at du når længere (fordi du ikke bruger en masse tid på den indre kritik og tvivl). Som sidegevinst vil det reducere din krops niveau af stesshomonet kortisol (fordi du ikke længere er i en frygt/flygt tilstand, der stresser kroppen).

Kort sagt ved at omprogrammere dit sind og dine tanker sætter du en positiv bølge i gang, der betyder at du får mere overskud, energi og handlekraft.

Som selvstændig er du 100% afhængig af dig selv, dit sind og dine handlinger. Den indre kritiske stemme kan derfor have en ret stor indflydelse på, hvordan du lever dit liv og hvor tilfreds du er.

Den indre kritiske stemme kan forhindre dig i at handle, og den kan forhindre dig i at dele din viden og kunne med resten af verden. Det kan desværre ses på din bundlinje i form af tabt indtjening.

Derfor er det helt afgørende, specielt som selvstændig, at sige farvel til den indre kritiske stemme og komme ud over rampen.

Så mærk lige efter:

Ved du inderst inde, at den indre kritiske stemme holder dig tilbage fra at dele din viden og kunnen med resten af verden?

Er du klar til at tage ansvar for at skabe din egen fremtid og hive styringen hjem til dig selv igen?

Så er online kurset ”Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin” skabt til dig!

Når du melder dig på online kurset får du samtidig mulighed for at skrive personligt til mig med dine spørgsmål, hvis der dukker noget op.

Det er vigtigt for mig at hjælpe hver enkel deltager i forløbet bedst muligt. Jeg har selv prøvet at blive holdt tilbage af den indre kritiske stemme og jeg ved hvor meget det kan påvirke ens humør, energi og handlekraft.

Så husk – i op til 3 måneder efter at du har fået adgang til kurset kan du frit skrive dine spørgsmål til mig.

Pris

Hvad er det værd for dig at slippe den indre kritik og give dig selv lov til at dele din viden og kunnen med resten af verden?

Hvor tror du din virksomhed er om 5 år – hvis du ikke slipper den indre kritik og frygt?

Hvor tror du din virksomhed er om 5 år – hvis du slipper den indre kritik nu og giver dig selv lov til at dele dét du kan med resten af verden? 

Jeg ved at det gør en kæmpe forskel at slippe den indre kritik og få energi og handlekraft til at komme ud over stepperne med sin virksomhed. For de fleste er det være mange tusinde værd at slippe den indre kritik og komme ud over rampen. Måske er det forskellen på om de skaber det liv de ønsker at leve eller ej.

Du har mulighed for at købe to forskellige pakker af onlineforløbet ” Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin”.

  1. VIP Luksus Business pakken – med personlige 1 til 1 sessioner i 9 måneder
  2. Luksus Business pakken – med mulighed for at skrive personligt til mig med eventuelle spørgsmål i 3 måneder efter købsdato.

Begge pakker indeholder selvfølgelig de 3 trin fra online kurset. Hvert trin består af flere små videoer og arbejdsark.

VIP Luksus Business Pakken koster normalt 19.997 kr. plus moms

Lige nu og indtil d.16 juni sparer du 4.997 kr. plus moms

Der er ledige pladser så længe linket virker!

Ja tak – giv mig adgang til VIP Luksus Business Pakken til 15.000 kr. plus moms

Luksus Business Pakken koster normalt 2.497 kr. plus moms

Lige nu og indtil d.16 juni sparer du 1000 kr. plus moms

Der er ledige pladser så længe linket virker

Ja tak – giv mig adgang til Luksus Business Pakken til 1.497 kr. plus moms

Mærk efter – ved du inderst inde at du bliver holdt tilbage af en indre kritisk stemme?

Så træf en beslutning om hvornår det skal være slut!

Jeg glemmer aldrig, da jeg efter et kursus snakkede med en super sej kvinde.

Hun fortalte mig, at da hun fyldte 60 år, sagde hun til sig selv:

Nu er det nok!

Nu vil jeg ikke længere lade mit liv styre af den indre kritiske stemme.

Jeg vil ikke længere holde mig selv tilbage.

Jeg vil stå 100% ved mig selv.

Jeg husker det så tydeligt – hun var virkelig sej.

Mange ville i stedet for tænke

“Nu er jeg 60 år”

“Nu er det nok for sent”

“Det nytter sikkert ikke noget”

“Det virker sikkert ikke”

“Jeg ved sikkert det hele i forvejen”

“Jeg kan sikkert ikke ændre mig”

eller “Jeg kan sikkert slet ikke finde ud af det”.

Men det gjorde hun ikke.

Hun tænkte:

Nu er det nok – og så tog hun styringen tilbage og meldte sig til kurset!

Meld dig til nu – hvis du ligesom Marianne, Mie, Susanne og alle de andre fantastiske selvstændige, kan mærke at det er det rigtige for dig.

Hvis du vil sige farvel til den indre kritiker og er klar til at dele din viden og kunne med resten af verden.

Snup din plads på online kurset

“Sig farvel til den indre kritiske stemme med 3 lette trin”

nyt samlet projekt indre kritiker

VIP Luksus Business Pakken koster normalt 19.997 kr. plus moms

Lige nu og indtil d.16 juni sparer du 4.997 kr. plus moms

Der er ledige pladser så længe linket virker

Ja tak – giv mig adgang til VIP Luksus Business Pakken til 15.000 kr. plus moms

Luksus Business Pakken koster normalt 2.497 kr. plus moms

Lige nu og indtil d.16 juni sparer du 1000 kr. plus moms

Der er ledige pladser så længe linket virker

Ja tak – giv mig adgang til Luksus Business Pakken til 1.497 kr. plus moms